גלו את הרוצח, חידה 2

הדמר

New member
גלו את הרוצח, חידה 2

בס"ד סורי על אורך הסיפור. שון, דנה ואדם ישבו במשרד ושתו כוסות קפה בזו אחר זו, "חברם" אקלי (מעניין למה בחרתי דווקא בו
) נרצח ע"י אדם אלמוני, ידוע רק שהוא הקליט השיחה באחרונה שבה הוא דיבר עם הרוצח, ועכשיו כל מה שנותר להם לעשות הוא לחכות לקלטת ולדלות משם רמזים. שון: עוד כוס קפה אחת ואני לא ארדם במשך שבוע, למה לוקח להם כ"כ הרבה זמן? דנה בדיוק רצתה לענות כשנשמעה דפיקה בדלת, ושליח של חברת "דוארטס" נכנס וידו מעטפה. שליח: מי זה שון? אתה צריך לחתום, פה פה ופה,. שון חתם פתח את המעטפה והוציא משם קלטת. שון: קלטת? לא עבר כבר זמנה? דנה(בלגלוג קל): מה אתה רוצה חוסר תקציב. שון מכניס את הקלטת לטייפ ומפעילו. שקט.... רק רעש של קלטת... אדם: נראה לי שמישהו שכח להחזיר את הקלטת להתחלה.. קם ומחזיר את הקטלת לתחילתה. .רעש של ניירות, דלת נפתחת: קול א': וואלה, לא ציפיתי שיהיה לך אומץ להגיע.... קול ב': אומץ? זה לא משהו שחסר לי. (בינתיים שלושת הבלשים מזהים את קול ב' כקולו של אקלי) קול א': אולי, אבל עד עכשיו הסתתרת תחת מעטה סודיות של ה":סחטן האלמוני היודע הכל" אקלי: טוב, לא באתי לפה בשביל לנהל שיחות בטלות, תביא לי את הכסף ואני הולך. קול א': (נשמע שהוא פותח מגרה) בסדר בסדר, אני כבר מוציא רק דבר אחד מעניין אותי למה אתה צריך לעבוד כסחטן אם יש לך עבודה במשטרה? אקלי: אני רוצה לעזוב, נמאס לי לראות את גריסום ושרה רוצים להתנשק אבל מפחדים, את קתרין מדברת על האבא הפושע שלה, את ווריק שותה , ניק מחליף תסרוקות ומגדל שפם, וגרג עם עיתון הפליי בו.. (נשמע פתאום נפחד) היי מה זה, אקדח? קול א' (מצחקק ברשעות): יפה, בשביל שוטר אתה מזהה די מהר כלי נשק, יש לך דקה לומר מילות פרידה. (כמה שניות של שקט) קול א': אתה מבזבז את זמנך 40 שניות. אקלי:דבר ראשון ואחרון:רק רציתי לומר לכולכם שלום. בווווווווווווווווווווווווווווווווווום, אדם מפסיק את הקלטת. אדם: אני לא מוצא בקלטת שום דבר שיכול לעזור, דנה מהנהנת בראשה לאות הסכמה, שון שקוע במחשבות, חושב וחושב פתאום עולה על פניו חיוך גדול. דנה ואדם ביחד: מה , מצאת רמז? שון: קודם כל אני מאושר שאין יותר אקלי, דבר שני אני יודע מי הנסחט או במילים אחרות מי הרוצח והוא לוחש להם משהו. מה הוא לחש להם ומי הרוצח? רמז: כפי שראיתם בסיפור מדובר בבן, והרמז מדבר על שמו הפרטי של מי שבחרתי לא על הניק שלו. רמז נוסף: הרמז נמצא בסוף השיחה בין אקלי לרוצח..

הדמר

New member
שכחתי להוסיף את רשימת המועמדים

רשימת המועמדים כפי שהיא מופיעה בהודעה שאיל פתח על כמה הודעות כל אחד שלח, הרוצח יכול להיות רק אם הוא שלח יותר מ13 הודעות.

יש לי תחושה שזה אדי,תודת זוות

כי הוא מסתורי כזה ויודע הכל,יכול להיות?

הדמר

New member
לא,וקבלו עוד רמזים

1)הרמז נמצא במשפט האחרון של אקלי. 2)הרמז משותף ל``נמל,שון,דנה ואדם``.

Marg H

New member
זה חייבת להיות בן? ../images/Emo3.gif

אז אלוי זה יוני?

Marg H

New member
*חייב, *אולי

אוף! שונאת שאין פה אפשרות לערוך את ההודעה..

הדמר

New member
זו לא אביה

למרות שבמקור היא היתה אמורה להיות וזה אכן חובר במחשבה עליה, אבל כשהקלדתי את זה החלטתי שבגלל שזה יותר מדי אביה אני משנה את הרוצח. בקיצור זה בן. ותקראו את כל הרמזים.

וואלה זה קשה.. ../images/Emo4.gif

כי אין מי יודע מה הרבה בנים פה חוץ ממני, אדי ואיל, והמנהל השני שמישום מה לא מראה סימני חיים
אז.. איי דונט נוו
אה רגע, זה איל?

הדמר

New member
אופסי/tapuzforum/images/emo2.gif טעות שלי

לא ראיתי נכון בכרטיס. אז זו בת. אבל כפי שכבר הבנתם זה שם גם של בן וגם של בת

כע אה?! 3 בנים בים של בנות ../images/Emo99.gif

יםםםםםםםםםםםםםםםםםם של בנותתתתתתתתתתתת בשתי עיניייייייייייייי... ליבי צועקקקקקקקקקקקקקקק בואו אלייייייייייייייייייייייייי קולי שובר את הדממההההההההההההההההההההההההה התשמעעעעעעעעעעעעעעע [לא אני לא אשמע
] התשמעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע [אמרתי לאאאאא
]

למעלה