גלו את הרוצח, חידה 2
בס"ד סורי על אורך הסיפור. שון, דנה ואדם ישבו במשרד ושתו כוסות קפה בזו אחר זו, "חברם" אקלי (מעניין למה בחרתי דווקא בו
) נרצח ע"י אדם אלמוני, ידוע רק שהוא הקליט השיחה באחרונה שבה הוא דיבר עם הרוצח, ועכשיו כל מה שנותר להם לעשות הוא לחכות לקלטת ולדלות משם רמזים. שון: עוד כוס קפה אחת ואני לא ארדם במשך שבוע, למה לוקח להם כ"כ הרבה זמן? דנה בדיוק רצתה לענות כשנשמעה דפיקה בדלת, ושליח של חברת "דוארטס" נכנס וידו מעטפה. שליח: מי זה שון? אתה צריך לחתום, פה פה ופה,. שון חתם פתח את המעטפה והוציא משם קלטת. שון: קלטת? לא עבר כבר זמנה? דנה(בלגלוג קל): מה אתה רוצה חוסר תקציב. שון מכניס את הקלטת לטייפ ומפעילו. שקט.... רק רעש של קלטת... אדם: נראה לי שמישהו שכח להחזיר את הקלטת להתחלה.. קם ומחזיר את הקטלת לתחילתה. .רעש של ניירות, דלת נפתחת: קול א': וואלה, לא ציפיתי שיהיה לך אומץ להגיע.... קול ב': אומץ? זה לא משהו שחסר לי. (בינתיים שלושת הבלשים מזהים את קול ב' כקולו של אקלי) קול א': אולי, אבל עד עכשיו הסתתרת תחת מעטה סודיות של ה":סחטן האלמוני היודע הכל" אקלי: טוב, לא באתי לפה בשביל לנהל שיחות בטלות, תביא לי את הכסף ואני הולך. קול א': (נשמע שהוא פותח מגרה) בסדר בסדר, אני כבר מוציא רק דבר אחד מעניין אותי למה אתה צריך לעבוד כסחטן אם יש לך עבודה במשטרה? אקלי: אני רוצה לעזוב, נמאס לי לראות את גריסום ושרה רוצים להתנשק אבל מפחדים, את קתרין מדברת על האבא הפושע שלה, את ווריק שותה , ניק מחליף תסרוקות ומגדל שפם, וגרג עם עיתון הפליי בו.. (נשמע פתאום נפחד) היי מה זה, אקדח? קול א' (מצחקק ברשעות): יפה, בשביל שוטר אתה מזהה די מהר כלי נשק, יש לך דקה לומר מילות פרידה. (כמה שניות של שקט) קול א': אתה מבזבז את זמנך 40 שניות. אקלי:דבר ראשון ואחרון:רק רציתי לומר לכולכם שלום. בווווווווווווווווווווווווווווווווווום, אדם מפסיק את הקלטת. אדם: אני לא מוצא בקלטת שום דבר שיכול לעזור, דנה מהנהנת בראשה לאות הסכמה, שון שקוע במחשבות, חושב וחושב פתאום עולה על פניו חיוך גדול. דנה ואדם ביחד: מה , מצאת רמז? שון: קודם כל אני מאושר שאין יותר אקלי, דבר שני אני יודע מי הנסחט או במילים אחרות מי הרוצח והוא לוחש להם משהו. מה הוא לחש להם ומי הרוצח? רמז: כפי שראיתם בסיפור מדובר בבן, והרמז מדבר על שמו הפרטי של מי שבחרתי לא על הניק שלו. רמז נוסף: הרמז נמצא בסוף השיחה בין אקלי לרוצח..
בס"ד סורי על אורך הסיפור. שון, דנה ואדם ישבו במשרד ושתו כוסות קפה בזו אחר זו, "חברם" אקלי (מעניין למה בחרתי דווקא בו