L Lucifer LightBringer Well-known member אתמול ב- 20:06 #2 למה לא כל יום שבת? למה צריכים לעבוד? עד שזה הורג אותנו...
ai27 Well-known member אתמול ב- 20:10 #3 נכתב ע"י Lucifer LightBringer: למה לא כל יום שבת? לחץ כדי להרחיב... פנסיונרים לא עובדים כל השנה ומשום מה - רובם לא מפסיקים להתלונן נכתב ע"י Lucifer LightBringer: למה צריכים לעבוד? עד שזה הורג אותנו... לחץ כדי להרחיב... אנחנו לא. צריך לעבוד עד הפנסיה או עד פרישה מוקדמת
נכתב ע"י Lucifer LightBringer: למה לא כל יום שבת? לחץ כדי להרחיב... פנסיונרים לא עובדים כל השנה ומשום מה - רובם לא מפסיקים להתלונן נכתב ע"י Lucifer LightBringer: למה צריכים לעבוד? עד שזה הורג אותנו... לחץ כדי להרחיב... אנחנו לא. צריך לעבוד עד הפנסיה או עד פרישה מוקדמת
L Lucifer LightBringer Well-known member אתמול ב- 20:12 #4 נכתב ע"י ai27: פנסיונרים לא עובדים כל השנה ומשום מה - רובם לא מפסיקים להתלונן אנחנו לא. צריך לעבוד עד הפנסיה או עד פרישה מוקדמת לחץ כדי להרחיב... אתה לא עונה לעניין. ברור לי מה המצב, שאלתי למה זה המצב? בהנחה שאתה אכן מאמין באיזה אלוהים...
נכתב ע"י ai27: פנסיונרים לא עובדים כל השנה ומשום מה - רובם לא מפסיקים להתלונן אנחנו לא. צריך לעבוד עד הפנסיה או עד פרישה מוקדמת לחץ כדי להרחיב... אתה לא עונה לעניין. ברור לי מה המצב, שאלתי למה זה המצב? בהנחה שאתה אכן מאמין באיזה אלוהים...
ai27 Well-known member אתמול ב- 20:22 #5 נכתב ע"י Lucifer LightBringer: אתה לא עונה לעניין. ברור לי מה המצב, שאלתי למה זה המצב? לחץ כדי להרחיב... כי מי שנהנה מהשפע - מפסיק לייצר אותו יש גם את אפקט הריבית-דריבית: אם תחסוך אחוז מסויים מההכנסה שלך - ותשקיע אותו באפיקים טובים בשלב מסויים לא תצטרך לעבוד ותוכל לבחור - האם לעבוד נכתב ע"י Lucifer LightBringer: בהנחה שאתה אכן מאמין באיזה אלוהים... לחץ כדי להרחיב... התיאולוגים טוענים שאם נותנים לאנשים משהו שהם לא עבדו כדי להשיג הם יהרסו או יבזבזו הכל אז צריך להושיב אנשים ליד מסכים ולתת להם תחושה שהם באמת תורמים לאנושות
נכתב ע"י Lucifer LightBringer: אתה לא עונה לעניין. ברור לי מה המצב, שאלתי למה זה המצב? לחץ כדי להרחיב... כי מי שנהנה מהשפע - מפסיק לייצר אותו יש גם את אפקט הריבית-דריבית: אם תחסוך אחוז מסויים מההכנסה שלך - ותשקיע אותו באפיקים טובים בשלב מסויים לא תצטרך לעבוד ותוכל לבחור - האם לעבוד נכתב ע"י Lucifer LightBringer: בהנחה שאתה אכן מאמין באיזה אלוהים... לחץ כדי להרחיב... התיאולוגים טוענים שאם נותנים לאנשים משהו שהם לא עבדו כדי להשיג הם יהרסו או יבזבזו הכל אז צריך להושיב אנשים ליד מסכים ולתת להם תחושה שהם באמת תורמים לאנושות