גלוסיבוקס

גלוסיבוקס

אני לא מאמינה שככה התפתתי אחרי הפורום הזה...
הזמנתי את החבילה של אפריל ועכשיו הם שלחו הודעה שאפשר להזמין עדיין את החבילה של מרץ...
למי שקיבלה, שווה להשקיע או לחכות כבר עד אפריל?

שווה זה עניין יחסי

אני אהבתי את הקופסא של מרץ
(פרטים בבלוג שלי - בחתימה אם זה מעניין אותך)

את יכולה לקרוא בבלוגים השונים, המון בנות כותבות בלוגים על הקופסאות
שהן קיבלו. (תיכנסי לפורום איפור וציור גוף - שם זו כבר מגיפה
)

אני במקומך, למרות שאהבתי את התכולה,הייתי מחכה לחודש הבא
רק כי הדוגמיות הפעם היו ממש קטנטנות ....

iamnew

New member
ממש ברגעים אלו קיבלתי את הגלוסי בוקס שלי...

פעם ראשונה- ומאוד מאכזב...
הדוגמיות באמת ממש ממש קטנות!
קיבלתי נוזל להסרת איפור ש Avene,
שני פלסטרים לשלפוחיות של Compeed,
פריימר של ד"ר מוראד- שהגיע בצבע ממש ממש כהה עבורי
דוגמניות (כן אלו אפילו לא דוגמיות) של חלב גוף וקרם ידים L'occitane,
עיפרון עינים של OFRA- גודל רגיל ואפילו צבע חביב,
ובקבוקון חמוד של OPI, שהאמת שהוא בדיוק הגודל שאני חולמת עליו שנים- הלוואי והיה אפשר לקנות בקבוקים בגודל הזה.

העיקר שהם אמרו שלכבוד פסח זו תיהיה חבילה מפנקת במיוחד...
אני אתן להם עוד שני ניסיונות, ואשקול שוב.

הייתי מוותרת על החודש אלא אם את ממש רוצה להתנסות במוצרים הנ"ל.

Cafe Latte

New member
מה מיוחד בלק? הגודל? מה זה

גודל מיני? אם כן, יש מלא כאלה באיביי....

iamnew

New member
בדיוק הגודל הזה 3.75 ml

רק שבאיבי הם נמכרים בסטים.

אני לא ממש מהמורחות, אלא מההולכות שימרחו לי.
ואם כבר אני אוהבת לקנות לק בספונטניות, ולא להזמין סט, לחכות שיגיע המשלוח ורוב הסיכויים שבמרבית הצבעים אני לא אשתמש.

אבל הגודל מצויין עבורי כי נדירות הפעמים שבאמת אמרח לעצמי

רק אני לא מצליחה להבין מה אטרקטיבי

במוצרי איפור וטיפוח שלא מותאמים אישית לצרכים שלך?? מה זה עוזר לי אם שולחים לי קונסילר שלא מתאים לי בצבע או שאני בכלל לא זקוקה לו עכשיו?
באמת, אני מנסה להבין - מה אני מפספסת כאן?

קליספרה

New member
כלום!

זה אלמנט ההפתעה שעושה את זה
ילדים מתרגשים מביצת הפתעה של קינדר, ילדות גדולות מתרגשות מגלוסי-בוקס - אותו החרא בדיוק

אבל מממתקים כל אחד יכול להנות

(גם בגילי המופלג הייתי מחסלת בכיף גלוסי-בוקס מלאה ממתקים... הררר)
ומהמוצרים - רק אלה שבמקרה קלעו לצרכים/לגוונים שלהם. תמיהתי עומדת בעינה

י ו ג ה 25

New member
אני איתך,

מעדיפה לקנות את המוצרים שאני משתמשת בקביעות.
אלי קרמים לא מדברים, וגודל של דוגמית מציק לי בדר"כ (המון בלגן ושמונט'ס בארונות אמבטיה).

אני גם לא משתמשת בדוגמיות

הקונספט של דוגמיות קשה לי.
אני צריכה להשתמש במוצר יותר מפעמיים כדי להחליט אם הוא טוב או לא.
ומעבר לזה, אני אוהבת להשתמש באותם מוצרים בקביעות (אני גם מרעננת ומחליפה - אבל אני לא אוהבת להחליף ברמה של כל פעם דוגמית אחרת).
אצלי דוגמיות פשוט לא מנוצלות כי הן לא חלק מהשגרה שלי!

אני אתך

בכלל, אני שונאת לאגור ויש לי מוצרי טיפוח ואיפור - רק אחד מכל אחד, וכשנגמר, אני מחדשת מלאי.

קופסת הפתעות כזו לא מפתיעה ולא מעניינת אותי.

דווקא קופסת שוקולדים ו/או מאפים.....

קאפקייק

New member
יכולה לענות לגבי עצמי

לי יש חסך "מתנה בקופסא".
שנים שנים שנים שאני מקבלת מכל הקרובים אליי מתנות מוזמנות או ממומנות וכד'. או כסף
.
לא זוכרת מתי בפעם האחרונה קיבלתי סתם קופסא ארוזה עם משהו לא נודע בפנים. להלן: "חסך".
אני מניחה שתוך חודש או חודשיים אני אמצה את העניין.

ואם מישהי מתחילה סטארט אפ של סוויטיבוקס - תרשמו אותי
.

את יודעת מה הפתרון לחסך הזה?

לסרב בתוקף להגיד מה רוצים ליומולדת

זה באמת מוציא את חלק גדול מהכיף שבלקבל מתנות. אני מאז ומעולם מסרבת להזמין מתנות יומולדת. גם כשהן לא בדיוק קולעות לטעמי, עדיין נותר עניין ההפתעה והכיף מהמחשבה שהשקיעו בזה, ובכל מקרה זה לדעתי העניין (בה"א הידיעה) בלקבל מתנות..

דפי26

New member
זה בהנחה שבאמת יביאו לך מתנה בקופסא

כי אני יכולה לומר לך שנסיון לעשות דבר כזה אצלי פעם הוביל לשני סוגי מתנות-גיפטקארד/כסף או שמישהי מאד ספציפית במשפחה היה לה נוח לא להביא מתנה כי היא לא ידעה מה לקנות......
אני באופן אישי מסרבת להגיד מה אני רוצה מתנה וזה מוביל למתנות שממש לא קשורות אלייך אישית כמו שאמרתי גיפט קארד,ספר מסטימצקי(שממש לא קשור להעדפות הקריאה שלך)וכו. מי שלא טורח להשקיע מחשבה במתנה שלך לא יטרח גם אם לא תגידי מה את רוצה

Kermit2m

New member
יש לי רעיון מבוסס על נסיון בעבר

בעבר הייתי חברה באיזה פורום של איפור, טיפוח וכו'. מישהי לקחה על עצמה לארגן משהו שמזכיר את הגמד והענק שעשו כאן בפורום. ההבדל הוא שכל אחת ברגע שצוותה למישהי, סיפרה לה קצת על עצמה - מה הצבעים שלה (עור, עיניים, שיער), אילו דברים היא אוהבת בלי לפרט יותר מדי כדי שבכל זאת יהיה אלמט הפתעה, אילו דברים אינה אוהבת. כל אחת היתה צריכה להכין קופסת הפתעה מבוססת על ההעדפות שסופרו לה, נדמה לי עד 20$. אני קיבלתי קופסה כל כך מגניבה שעד היום אני זוכרת. דברים חדשים שמעולם לא ניסיתי, ואת כולם כולם אהבתי.
אולי אפשר להציע בפורום איפור כאן משהו דומה. נשמע שזה יותר ישמח מהגלוסי בוקס. אני לעולם לא הייתי קונה קופסת הפתעות בתחום הזה, שכל כך קל לפספס בו.

Cafe Latte

New member
גם אני לא הייתי קונה

את הגלוסי בוקס (וגם לא קונה בפועל).
מצד שני, אני גם לא במכינות של משלוחי מנות לזרים.. לא יודעת, מוצאת את הרעיון דבילי/מפספס את המטרה (כי אני כן אוהבת להכין משלוח מנות לאהובים שלי... רק לא לחברי פורום זרים).

למעלה