גלוסיבוקס VS גלאםגורו

amitperetz1

New member
גלוסיבוקס VS גלאםגורו

היי בנות:)
יש לי התלבטות קשה בנושא הזה ורציתי להתייעץ אתכן.

הבעיה בגלוסיבוקס היא ששמעתי שהם שולחים את רוב המוצרים בגודל דוגמית..שזה באסה כי משלמים כמעט 100 שקל כל חודש על קופסא כולל משלוח וראיתי איפשהו פה בפורום שהם מתכוונים להעלות מחירים (?)
ובגלאםגורו הבעיה היא שרוב המוצרים שהם שולחים הם של חברות לא מוכרות לפחות לא לי.. לא כמו גלוסיבוקס שהמוצרים שהם שולחים הם של חברות מאוד מוכרות ומנוסות בתחום שכולנו מכירות ושאפשר לסמוך עליהם.

לא מזמן חיפשתי בגוגל לגבי תכולת הקופסא של גלאםגורו והנה היא:
http://junkieforcosmetics.blogspot.co.il/2013/01/glamguru-january-primer-box.html
לא נראה מעניין במיוחד..

אז מה אתן אומרות?

Kani s

New member
אני חושבת שענית לעצמך על השאלה

נתת לעצמך סיבות מצויינות ל-למה לא להיכנס לכל העסק הזה בכלל.
הייתי מציעה לך לקחת את ה100 שקל האלה ולקנות מוצרים שתבחרי בעצמך , עם הטעם האישי שלך , בגוונים שמתאימים לך , ובגודל נורמלי.

SuperYaelina

New member
מאוד נהנת מגלוסיבוקס

בניגוד לתקופה שבה אני נרשמתי, שבה החל הפרויקט, כרגע יש כבר שנה של קופסאות שאת תכולתם את יכולה לראות בבלוגים השונים ולגבש דעה.

אני , למשל, כאשר אני מסתכלת בבלוגים על קופסאות גלם גורו ,לי אישית, לא מתחשק מוצרים של חברות שאינם מותגים. אותי הקופסה שלהם אינה מושכת.

העלאת התשלום ל-100 ש"ח הפכה את הקופסה ליקרה. אבל גם 60 ש"ח זה לא היה זול....אבל מבחינתי שווה את הכסף.

אני מאוד נהנת להתנסות במוצרים חדשים להתוודע למוצרים חדשים. עבורי זה כייפי מועיל ומהנה. ממליצה.

יעלי

למעלה