נועם היי ../images/Emo98.gif ../images/Emo54.gif
אי קבלת מחזור או סדירות מחזור לא מעידים על מצב הפוריות שלך או אי פוריות, למרות שזה לא בהכרח נכון לכולן, אבל חברה הכי טובה שלי, כמעט אף פעם לא היה לה מחזור סדיר או שאם היא קיבלה זה איזו חתימת מחזור (כמו שלחלק מהבנות יש בסוף או תחילת המחזור),היא כמובן שאלה פעם רופא נשים שהרגיע אותה ואמר לה את מה שאני רושמת כאן, כשהיא החליטה להביא ילד לעולם היא ניגשה אליו הוא עזר למחזור להגיע ע"י גלולות הורמונליות ולשמחתה נכנסה להריון כבר בנסיון הראשון (כמעט בטוחה שהריון טבעי למרות שהיום טיפולי מבחנה כבר נהיו טבעיים), ולמרות שהיא חברה הכי טובה אני לא שואלת כאלה שאלות אם היא תרצה היא תספר לי
, אני שמחה לבשר שאני מרגישה כאילו זאת היתה האחיינית הראשונה שלי
, עכשיו אם הרופא שלך למרות שאולי הוא טוב, עדיין כל רופא בעיקר רופא נשים חייב להיות בעל פן אנושי לא חייב להיות נחמד (רצוי) אבל לא מתנשא לא מתעלם,כי יש מליון ואחת תופעות שאולי הן מזעריות שוליות אבל קורות בגוף האדם והאישה בפרט, והוא באמת יודע יותר מאיתנו הרי הוא למד, אבל עדיין לא צריך לבטל את שאלותיך אולי תעברי רופא ?? לי למשל בערך בגיל 24 היה מחזור שלא הפסיק שלח אותי רופא לאולט' חיצוני וגילו לי ציסטה שאלתי את הרופא מה זה למה זה אני יודעת שאלות מטומטמות אבל בכל זאת, הרופא המסויים הזה התעלם ממני לחלוטין, שאלתי אם זה משהו שאני גרמתי במקום להגיד אי אפשר לדעת ממה זה או פשוט לא, פשוט החלפתי רופא לא יודעת מקווה שתפתרי את העניין שגיתא