גלולות

sweety05

New member
גלולות

אם לקחתי 23 גלולות, במקום 21- כי רציתי לאחר את המחזור ביומיים, ואתמול כבר לא לקחתי את גלולה מספר 24 [בכוונה], מתי אני אמורה לקבל מחזור?

סיון 1 23

New member
אולי אני טועה...

ואולי המצב השתנה מאז שראיתי את זה... אני לא מומחית... אבל שמעתי שחפיסות של 28 גלולות... הן חפיסות שבהן יש 21 גלולות הריון ועוד 7 גלולות ריקות לבנות שמפחדות שאם הן לא יקחו גלולות כמה ימים הן יאבדו את ההרגל...

sweety05

New member
אצלי זה לא ככה כי

אני משתמשת בגלולות יסמין... ויש בכל חפיסה 21 גלולות. לקחתי 2 גלולות נוספות מחפיסה אחרת...

אז ככה

אם את לוקחת את החבילה הממוצעת של ה21 גלולות ובכל זאת המשכת אחרי זה את החפיסה הבאה ואז הפסקת - את אמורה לקבל בערך יומיים אחרי הגלולה האחרונה

Devilish Angel

New member
אל תעשי את זה יותר

זה כל כך לא בריא לשחק עם המערכת ההורמונלית ותראי מה עשית עכשיו כל פעם תצטרכי לקחת 2 גלולות מהחפיסה הבאה כי כל פעם ש"תתחילי" חפסיה יהיו חסרות בה 2 גלולות =\ חבל עדיף לקבל מחזור מתי שצריך ולא לחק עם המערכת ההורמונלית של הגוף יותר מידי.

sweety05

New member
ואם...

אחרי המחזור אני פשוט אסיים את החפיסה הזו מבלי לקחת עוד 2 גלולות מהחפיסה אח"כ? זה יסתדר לא? ואז אני אוכל לקחת חפיסה רגילה.. זה לא בריא אבל ככה אני אסדר את זה, לא? הייתי חייבת לדחות אותו כי נסעתי לצפון

תראי

כבר עשית כמה בעיות אם את רוצה לעשות עוד קצת בעיות את יכולה פשוט לקחת את החפיסה הזאת בלי עוד 2 וככה לסדר את הכל אם לדעתך עשית מנספיק צרות תצטרכי לקחת כל פעם 2 גלולות מהחפיסה הבאה...

sweety05

New member
קודם נראה ש...

אני מקבלת מחזור עכשיו, אח"כ נתעסק בחפיסה הבאה. עדיין לא קיבלתי... אני מתחילה לדאוג.

sweety05

New member
אני תמיד ב...

סרטים:] אבל קיבלתי הלילה!!! ייפיייי!!! חחח אז שאלה אחרונה.. אם ביום רביעי ה-27 באפריל לקחתי גלולה וביום חמישי ה-28 כבר לא לקחתי אז מתי אני צריכה להתחיל לקחת שוב? [מזכירה לכם שגנבתי 2 גלולות מהחפיסה החדשה... אם זה משנה משהו]

שבוע הפסקה

7 ימים אחרי האחרון את לוקחת את הראשון - שתי הגלולות הנוספות לא משנות כלום בענין הזה

נצל"ש - עוד שאלה על גלולות

אני אמורה להתחיל לקחת גלולות החל מהמחזור הקרוב. קיבלתי יסמין. הרופאה אמרה לי לקחת שלושה שבועות גלולות, החל מהיום הראשון של המחזור, ואח"כ שבוע הפסקה. בשבוע הפסקה אני אמורה לקבל מחזור -> מזה עולות לי 2 שאלות: 1. זה אומר שאני אקבל שוב פעם מחזור אחרי שבועיים? כי בשבוע הראשון שאני אקח גלולות אני אהייה במחזור, אח"כ שבועיים הכל כרגיל, ואז שבוע הפסקה - שאמור להיות בו המחזור. משהו כאן נראה לי לא הגיוני. 2. בשבוע הפסקה שבו יש מחזור - אם המחזור נגמר כעבור 5 ימים, ביומיים הנותרים בהם אני לא לוקחת גלולות - אני בטוחה מפני הריונות? מותר לשכב בלי אמצעי מניעה אחר בזמן הזה? אני יודעת שמבחינת ביוץ וכו' אני בטוחה, כיוון שעדיין לא התחיל הביוץ, אבל עדיין אני לא רוצה שיהיו פאשלות. לא מאמינה ב"ימים בטוחים"...

אכן כן

התשובה חיובית לשתי השאלות ששאלת. תקבלי שוב מחזור אחרי שבועיים [שהוא נגמר] ואת יכולה לקיים יחסי מין ביומיים האחרונים של השבוע הפסקה. אם את לוקחת את הגלולות כל החודש, גם בשבוע ההפסקה את מוגנת.

למעלה