גלולות

גלולות

חיילות זכאיות לגלולות על חשבון הצבא אם הן נוטלות גלולות מסיבה טיפולית ולא רק כאמצעי מניעה. לשם קבלת מרשם טיפולי, על החיילת לגשת לגינקולוג שעובד עם הצבא( במרפאת מומחים או גינקולוגית אזרחית שיש לה הסכם עם הצבא) . לקנות גלולות ניתן בכל בית מרקחת עם מרשם מרופא , לאו דוקא הקשור בצבא.
 

שנישן1

New member
לד"ר רות גייסט עוד שאלה

תודה ד"ר על התשובה השאלה היא לקחתי סוג מסוים לפני הצבא ואתמול קבלתי סוג אחר שאני ממש לא מכירה ולא שמעתי עליו לפניו אני קצת מפחדת לקחת את הגלולות האלה
 
למה להחליף?

למה מההתחלה לקחת משהו לא מוכר? למה את לא ממשיכה לקחת את מה שהיה לך קודם? מה זה פתאום אם מישהי מתגייסת לצבא היא מחוייבת לגלולות של הצבא?
 

שנישן1

New member
לא יודעת...

באתי לרופא נשים והוא אמר לי שצבא יש גלולות חדשות בכל אופן החלטתי לנסות וזאת פעם ראשונה שאני אצל רופא נשים מאז שהתגייסתי (אני צעירה ממש :S) אז לא חשבתי שיש לי ברירה יותר מדי אז מה אני עושה עכשיו??
 
גלולה בצבא

זו החלטה כלכלית ולא רפואית של הצבא. אם את רוצה סוג אחר ממה שיש בצבא, את יכולה להמשיך לקחת אותו אבל לא תזכי לגלולה חינם, זה הכל. זה לא שאסור לך לקחת את מה שאת רוצה . את בהחלט יכולה לנסות את הגלולה שנותנים לך ואם היא לא תהיה טובה - חזרי לגלולה המוכרת.
 
למעלה