גלולות.

Venus471

New member
גלולות.

שלום. אני בת 15 ואני רוצה לקחת גלולות כי אני וחבר שלי מקיימים יחסי-מין. עכשיו הבעיה היא שאמא שלי היא רופאת המשפחה שלי ואם אעביר כרטיס כללית אצל הגנקולוגית אמא שלי תראה את זה, וזה אסור כי היא שמרנית כל-כך. אז רציתי לברר איפה בראשל"צ-ת"א יש איזו מרפאת נשים כדי שאוכל ללכת ולבקש את הגלולות ללא העברת כרטיס. תודה מראש.:) אה, אגב, רציתי לברר עוד משהו... האם גלולות גורמות להשמנה? תודה.

XנסיכהX

New member
לא רופאה או מומחית אך מנסה לעזור -

לדעתי כמה שאמא שלך שמרנית, או פרמיטיבית עליך לספר לה מכיוון שאם את עושה את זה באמת מתוך זה שאת מוכנה, מתוך בשלות ולא מתוך לחץ או משהו אחר אני בטוחה שהיא תבין אותך ובמיוחד שהיא רופאה היא רק יכולה להועיל לך. שנית לכל אדם במדינת ישראל יש הזכות לפרטיות, ואיני חושבת שאמא שלך בכלל יכולה לראות ביקורים/ מרשים שהוציאו לך מכיוון שזה עובר על חוק זה, וכל אחד חסוי ואין אפשרות להוציא עליו מידע . בכל מקרה, אם חס וחלילה יקרה משהו (הריון, מחלה ... וכו') חס ושלום אמא שלך תהיי המקום היחיד שתוכלי לפנות, על מנת שתעזור ותייעץ .. הניסיון שלה רק יכול להועיל לך . אני חושבת שאת צריכה לספר לה, ולהסביר לה מאיפה זה נובע. הגלולות לא משמינות, יש בהם הורמונים רוב הגלולות כעת ממש בלי הורמונים מועטים, בכל מקרה אוכל משמין . אם תתחילי לאכול בצורה מופרזית בלי גלולות גם תשמיני, וגם עם גלולות את תשמיני ככה שזה אותו דבר. בהצלחה!

Venus471

New member
הבעיה היא

שכשאני אומרת "שמרנית" זה אומר שהזעזוע שהיה כשהיא שמעה בגיל 13 שהתנשקתי היה עצום. זה מבחינתה היה שווה לערך של סוף העולם. זה לא משנה שאני עושה את זה מתוך בשלות, היא מאמינה ביחסי מין עם גבר אחד עד סוף החיים לאחר החתונה(אנחנו לא דתיים ,אגב). הבעיה היא שלדעתי רופאי משפחה זה שונה מרופאים רגילים ככה שיוצא שכל רופא שאתה מבקר אצלו נכנס אליהם, אבל בכל מקרה, אולי אבקש מהרופאה לא להעביר את הכרטיס. תודה רבה לך.

Venus471

New member
ועוד שאלה, סליחה על ההצפה.

שמעתי שהגלולות לא משפיעות טוב על בחורות מעשנות, זה נכון?

XנסיכהX

New member
ונוס היקרה,

מאמי, יש סיכון בכך שמעשנים ככה כתוב בהוראות . כל גלולה לגופה, לכי התייעצי עם רופא, ולאחר מכן קראי את עלון ההוראות . תעדכני מה קורה איתך ... ובכיף :)

למעלה