גלולות

bar144

New member
גלולות

שלום... יש לי שתי שאלות... האם גלולה מגבירה את החשק המיני? בין איזה סכומים המחירים של הגלולות נעים..? אחלה יום..:)

שלום

אישית יש סטיגמה שהיא מורידה את החשק למזלי הגלולה לא השפיעה בהקשר הזה.וגלולות אם עד גיל 18 הן עולות 11 אחרי בערך 26.5

bar144

New member
הנחה???

אני משתמשת בפמינט את יודעת אם יש הנחה עם כללית מושלם?

בדיוק להפך

אצל נשים רבות מדווח כי גלולות מורידות את החשק המיני. צריך לראות אחרי חודשים שלושה של שימוש האם יש שינוי, ואם כן להחליף סוג גלולה. עלויות, תלוי בגיל. אם את מתחת לגיל 18 את יכולה לקבל חינם דרך דלת פתוחה באופן חד פעמי ובמחיר זול. בצבא במקרה ואת מקבלת הפנייה מרופא להסדרת מחזור, גם כן בחינם. אם את צעירה סטודנטית יש רשתות שנותנות את פמינט בזול יסמין יותר יקרה יחסית

bar144

New member
עלויות...

כלומר יש גלולות שמורידות את החשק המיני וגלולות שמשאירות את החשק המיני באותו מצב...? אני סטודנטית איפה אני יכולה לקנות את פמינט ביותר זול? אני צריכה להציג תעודת סטודנט..?

תחפשי באתר של חברת התרופות

דקסון ותראי אם יש שם פרטים. בכל מקרה היה מדובר באחת מרשתות השיווק סופר פארם או ניו פארם.

גהה

New member
גם לי יש שתי שאלות

1. אני עומדת להתגייס בעוד כמה חודשים, וכרגע אני לוקחת גלולות בשעה 23, אני מעוניינת לשנות השעה לקראת הגיוס לשעות הבוקר. האם אני יכולה לשנות את השעה בתחילת קופסא חדשה, לאחר קבלת מחזור? 2. חברה שלי הייתה לא מזמן אצל רופא הנשים שלה מכמה סיבות, אחת מהן היא חשד להריון והשני מרשם לגלולות. יש לה מחזור מאוד לא סדיר ככה שאי אפשר היה להסיק מהאיחור שלה לגבי מצבה. הרופא שלה אמר שהיא צריכה לעשות בדיקת הריון לפני שהיא לוקחת את הגלולות, כי אם היא בהריון אז הגלולות יגרמו להפלה אבל בצורה מאוד לא טובה. האם אפשר להבין מזה שבמקרה ששוכחים לקחת גלולה אחת וממשיכים ביום המחרת כרגיל אז עדיין מוגנים מהריון? השאלה השניה היא סתם באופן היפותטי.

תשובות:

1. אין שום בעיה. בחפיסה הבאה תתחילי בשעה שנוחה לך. 2. במקרה ששוכחים גלולה אחת וביום למחרת ממשיכים לקחת עד סיום החפיסה הסבירות להריון נמוכה. בכל זאת - ההמלצה היא להשתמש עד לסיום החפיסה באמצעי נוסף.

שכחתי גלולה...

שכחתי לקחת שתי גלולות לפני סוף חפיסה ... וקיבלתי מחזור שבוע לפני. המשכתי לקחת גם כשקיבלתי. הקיצר הסתבכתי!!! מה הכי טוב לעשות עכשיו? 1. להמשיך חפיסה + הימים שהמשכתי לקחת... זה אומר 38גלולות 2.להתחיל לספור חפיסה מהיום שקיבלתי... ולאט לאט לחזור ליום המיועד עם גלולה אחת נוספת בכל חודש 3.להפסיק בעוד 3 ימים כמו שהיה אמור להיות במקור ולקבל שוב מחזור רק בשבוע איחור ???? * לא מקיימת יחסי מין... כרגע :)

just 20 f

New member
לקחתי פמינט בעבר והרגשתי שירד לי החשק המיני.

אני לא יודעת להגיד לך בוודאות שיש קשר בין הירידה בחשק המיני לבין הגלולה אבל זה כן היה מחשיד. בכל אופן, יש גלולות רבות אחרות ואפילו טובות כך שתעשי סקר שוק ושיהיה בהצלחה.

למעלה