גלולות..

גלולות..../images/Emo184.gif

היי בנות!! אני רוצה להתחיל לקחת גלולות אז הלכתי לרופא והוא רשם לי "פמינט" הוא נתן לי פרוספקטים וכל זה ..מישהי מכירה את הגלולות האלה? כי אני מפחדת מתופעות לוואי...הבנתי שזב משמין ועושה בחילות וכאלה...(אמאאא) אז הייתי רוצה שאם מישהי מכירה או משתמשת בהן שתספר לי איך הן..זה גלולות סגולות כאלה..אודה לכן מאד מאד!! כי אני צריכה כבר להתחיל לקחת! תודה!!! בובל'הה

Ms Kuolema

New member
אמ...

פמינט אמרת? אצל כל אחת זה שונה. יש לי חברה שלוקחת פמינט כבר מספר חודשים והכל אצלה הולך מושלם. גדלו לה טיפה הציצים וחוץ מזה הכל הלך חלק. בלי להשמין, בלי דימומים ובלי בחילות. אמא שלי, להפך. עשה לה בחילות וגרם לה לרזות ברמה היסטרית והרס לה את הבריאות. אצל כל אחת יש תגובה שונה ולכן כדאי להתייעץ עם רופא לגבי זה.

DIE kvar

New member
הרס לה את הבריאות

אין צורך להסחף אם אחרי שלושה חודשים ככה את רואה שהגלולות מזיקות לגוף שלך תפני לגניקולוג ותחליפי אותן בסוג אחר. את הבריאות זה לא יהרוס לך אם תשימי עין על התופעות לוואי. אני לוקחת יסמין כבר מעל חצי שנה ואין לי תופעות לוואי. בכלל.

Ms Kuolema

New member
שיער גוף רב יותר, מיגרנות,

ירידה דרסטית במשקל ובחילות ברוב שעות היום תוך שבועיים של לקיחת גלולות. לקח לה ארבעה חודשים לחזור למצב בריאות נורמאלי. לא יודעת עד כמה זה הסחפות, אבל לכל אחת יש תגובה אחרת לגלולות מסוגים שונים.

little shorty

New member
אני משתמשת בהן.

הציצים גדלו לי בטירוף. אין תופעות לוואי, לא מרגישה בחילות, בקושי כאבי מחזור והכל סבבה לאללה. לא ניסיתי אחרות אבל אלה נראות לי אחלה. אני לוקחת אותן כבר משהו כמו שנתיים.

DIE kvar

New member
סעמק

הציצים גדלים מגלולות רק למי שכבר קודם היו לה ציצים גדולים!
זה לא הוגן

OverSharing

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo103.gif

אני גם מוכנה לוותר על התענוג. [למרות שאני מקווה שכשארזה קצת אז אני אחזור לגודל הרגיל שלי>:]

Oo The Gush Oo

New member
לקחתי אותן.

לא יו טובות לי, לא גדלו לי הציצים (סעממק הם בחיים לא יגדלו הפיסטוקים הללו!!), לא השמנתי, לא כל דבר כזה או אחר. מה שכן הן לא השפיעו עליי מספיק טוב ולא סידרו לי את המחזור. עכשיו אני לוקחת גינרה, הן מדהימות. היחידות שלקחתי עד היום ובאמת הצליחו לסדר לי את המחזור. (והחלפתי לפחות חמישה סוגי גלולות.)

הכי התאימו לי

אני חיפשתי גלולות עם מינון נמון של הורמונים כי הם אלו שעושים את תופעות הלוואי(האסטרוגן) לפמינט יש מינון נמוך ובאמת אין לי תופעות לוואי חוץ משהחזה שלי קצת התנפח-שאת זה אני דווקא אוהבת...יש לי גם שתי חברות שמשתמשות בה והן טובות גם להן..אני ממליצה לך לנסות. מקסימום מחליפים תופעות לוואי חולפות כשמפסיקים.

yellow cheese

New member
כמו שענתה לך אחת הבנות...

מדובר בגלולה עם כמות הורמונים נמוכים מאוד ולכן ההשפעה שלהן (לפחות עליי, בגדול כל מקרה לגופו) מבחינת תופעות לוואי נמוכה יותר. אני קיבלתי אותן בגלל הנטיה המוגזמת להשמנה. יש כאלה שמקבלות אותן כי הן מעשנות ויש כאלה סתם כי הן מפחדות מכל אותן תופעות לוואי אכזריות שיש בגלולות. בהצלחה מותק:) ומזלטוב!

אני לוקחת פמינט...

החזה שלי התנפח בטירוף.... ובשבועיים הראשונים הגוף קצת השתגע לי- בחילות, שינויים בתאבון... אבל זה בעצם תופעות הסתגלות של הגוף לחומרים החדשים שנכנסים אליו, עכשיו כבר הכל תקין.

בנות אתן ממש חמודות!../images/Emo24.gif

תודה לכן שאתן עונות לי! זה באמת חשוב לי להתיעעץ עם כמה שיותר...ונראה לי שאני אקח אותן וזהו כי גם בפורומים אחרים המליצו לי על פמינט..בכל מקרה..אני יעדכן אתכן!! ושוב תודה....בובית

למעלה