גלולות למניעת הריון

adash20

New member
ברור שלא

אבל לכל אחד בא לפעמים סקס לא מחייב. או בעצם, כמעט לכל אחד. אני חושבת... אבל גם אם ניקח בחשבון קשר רציני שרק התחיל, ויש בו סקס... קצת קשה לסמוך רק על קונדומים. אף קונדום לא יעיל ב- 100%. גם כשמשתמשים בו נכון. ואני חושבת שזה אפילו מצויין על האריזה... בכל מקרה, קונדומים זה יותר נגד מחלות מין, לפחות עד שאתה מכיר ממש טוב את בן הזוג שלך. מניעת ההריון היא רק הבונוס. טוב, חפרנו. יאללה, שכל אחד יעשה מה שבראש שלו, ושיהיה רק לבריאות...............

lightflake

New member
אין דבר כזה יעיל נגד מחלות מין ולא

יעיל נגד הריון. תהי בטוחה בדבר אחד, הרבה יותר קל להדבק במחלת מין פעילה מאשר להכנס להריון. קונדומים זה אמצעי ההגנה הטוב ביותר, למעשה, כמו שאמרו כאן היעילות שלו נפגמת רק משימוש שגוי. אחרת היעילות מאוד קרובה ל100 אחוז. אם מורחים על הקונדום וזלין הוא בטוח יקרע, אם הוא שכב בארנק חצי שנה, או התחמם בתא הכפפות של האוטו כמה חודשים.. אל תצפו שהוא לא יקרע.. ואם הגבר לא יוצא אחרי הגמירה ונשאר...לא יודע... לישון... אז אל תצפו שלא תהיה חדירה של זרע לנרתיק.. גלולות משקרות את הגוף ומתערבות באיזון ההורמונאלי הטבעי של הגוף.

One Echoe

New member
האמת שכשהמציאו את הקונדום

בכלל לא חשבו על כך שהוא ימנע כניסה להיריון. השתמשו בו מפני מחלות מין, בעיקר אצל נערות ליווי.(כך ע"פ ויקיפדיה)

נוWה

New member
איך בחורה יכולה להסתדר../images/Emo205.gif

בלי גלולות? בקלי קלות. לדחוף לעצמי לגוף הורמונים דרך גלולות קצת מזכיר לי לדחוף לפרה הורמונים בשביל שתספק מלא חלב. המחשבה הזאת קצת... דוחה אותי. מעבר לכך, תאוות בשרים זה דבר נוראי. אני בעד הטהרות מטומאה

One Echoe

New member
יחסי מין זה דבר טמא?

זו מנטרה דתית ונוראית. כמו שפרידריך ניטשה אמר: "התשוקות נעשות מרושעות ונוכלות, אם מסתכלים עליהן ברשעות ונוכלות."

C H 4

New member
טעות!!!

אני יודעת שבעבר היו עמותות שונות, למשל האגודה למלחמה באיידס, שהכינו רשימות של יעילות קונדומים (כל אדם שהגיע להבדק בעקבות קונדום קרוע נשאל מאיזו חברה הקונדום). כשהייתי בתיכון הגיע אלינו מרצה שפירט לנו את אלו שנמצאים בראש הרשימה ואת אלו שבתחתיתה. אני מאמינה שגם היום יש מי שעוסק בסקרים הללו. ברור שאם הקונדום פגום או שלא השתמשו בו נכון הוא לא שווה, אבל יש גם קונדומים שהם פשוט מאיכות פחות טובה! דורקס לא היו היחידים, אבל הם היו אחת מהחברות שבראש אותה רשימה, והם זכו למספיק פרסום כדי שיהיה קל לזכור אותם.

doofe

New member
נראה לי שR3

הוא פיקשוש שאיכשהו הצליח לפסוח על כל הבדיקות ולהגיע הישר אל המדפים, כי החרא הזה נקרע כמו בוווובה ומצחין את כל החדר בריח של קונדום. מספר נסיונות מרירים במיוחד אתו הסתיימו בהסטריה.
יש קונדומים פחות טובים. חבילה של 12 קונדומים שעולה 24 ש"ח?! איפה יש דבר כזה?... ~מרגישה פראיירית~

Duplla

New member
למרות שזה כבר עבר עמוד

למה אף אחת/אחד לא דיבר על דיאפרגמה, ספירלה או ...מה שעושים לחיות הבית בשביל שלא ימליטו יותר?

Silly LoveSong

New member
אני חושבת שלא

מצד אחד רקפת15 אמרה שהיא כתבה להם והם טענו שהקומדומים שלהם טבעוניים. מצד שני אני עשיתי "מחקר" דיי מעמיק באינטרנט, ובשום אתר החברה הזאת לא הייתה מוזכרת בקשר לטבעוניותה (וזו לא חברה ישראלית..)

One Echoe

New member
האמת שגם לי נראה שלא,

קראתי בויקיפדיה, בערך "קונדומי"(באנגלית) שזו החברה היחידה שלא משתמשת בלקטוז. טוב, לצערי כבר קניתי חברה אחרת, אבל פעם הבאה אני אחפש קונדומי=]

Silly LoveSong

New member
לא החברה היחידה

יש גם את Glyde, אבל הם לא משווקים את זה לארץ (אפשר להזמין מחו"ל). כאמור, יש גם את ה"אוואנטי" של דורקס שהם טבעוניים (אבל יקרים מאוד).

רקפת15

New member
התקשרתי אליהם

כשהתקשרתי אליהם מתישהו בשנה-שנתיים האחרונות ושאלתי, הם בדקו ואמרו שהקונדומים שלהם לא מכחילים רכיבים מהחי, אף אחד. אני מניחה שבכל מקרה שווה לעשות בדיקה חוזרת, ואני מקווה שהתשובה היתה אמיתית ושהיא עדיין נכונה

p0miki

New member
גלולות

עד כמה שזכור לי מדיונים בנושא בפורומים מקבילים, יש גלולה למניעת הריון "טבעונית" מבחינת המרכיבים בשם Femulen, אולם היא עדיין נוסתה על בע"ח. היא אפילו מיובאת לישראל אולם אין לי מושג ע"י מי או מתי רופא נשים יסכים לרשום את הגלולה הזו ולא אחרת. ניתן למצוא מידע על הגלולה בעברית באתר הבא: http://www.starmed.co.il/Contraceptives/Pill (איפה שהוא לקראת אמצע הדף).

למעלה