גלולות יסמין+המלצה
היי בנות יקרות , מידי פעם אני כותבת לכן כאן , בעיקר שאלות והתלבטויות...
מי מכן שקראה את דבריי יודעת שאני סובלת מאנדו'... ואף עמדתי לפני ניתוח אצל סוריאנו שלבסוף התבטל מפני שחשתי כי ידיו קצת "קלות על הסכין" אם לומר זאת בעדינות... אתמול יקירותיי , הייתי בהמלצתכן את ד"ר זולטי ומכיוון שידעתי שהוא עובד עם סויראנו ציפיתי לשמוע את טונים והתייחסות דומה. אך להפתעתי ד"ר זולטי התגלה כאדם מדהים , סבלני , קשוב ויסודי. שאלתי אותו את כל השאלות שהיו לי והוא השיב לי בהסברים מלאים ומפורטים והתייחס ברגישות מדהימה. זה סתם כהמלצה...וכמובן כתודה לכן ששמעתי שהמלצתן לי עליו. אחרי האכזבה מסוריאנו הוא בהחלט היה שינוי מרענן! כמו כן , יש לי שאלה חשובה ...עד כה השתמשתי בגלולות פמינט ..תקופה די ארוכה .. לאחרונה , נגיד בחצי שנה האחרונה התחלתי לסבול מיובש (אתן יודעוות איפה) דבר שהבנתי שיכול לנבוע בגלל גלולות ומעבר לכך הם גם גורמות לי לשינויים במצבי רוח , כחללומר, "דאונים" כאלה... דיברתי על כך עם זולטי והוא הציע לי להחליף גלולות והמליץ על "יסמין" באופן חד משמעי. הוא טוען שהן גלולות טובות מאוד. הייתי רוצה לשמוע מכן בנות , המלצות על היסמין, כיוון שאני קצת חוששת להחליף לגלולות חדשות , פוחדת מתופעות אחרות וכו'.. כמו כן , פעם איזה חברה אמרה לי שלה הן לא עשו טוב... מצפה לתשובתיכן המהירות
שירה
היי בנות יקרות , מידי פעם אני כותבת לכן כאן , בעיקר שאלות והתלבטויות...