גלולות ומחזור????!!!!

גלולות ומחזור????!!!!

היי בננות שלי!!!! מה שלומכן? שאלה לי אליכן - אני לוקחת מיקרוגינון 30 בניסיון להרגיע את האנדו' ולהעלות את הסיכויים ב IVF שלישי. הייתי אמורה לקחת את הגלולות 8 שבועות רצוף, אך לאחר 4 שבועות קבלתי מחזור. הפסקתי שלושה ימים וחזרתי לקחת באמצע הווסת (בהוראת הרופא.) מאז אני לוקחת ברציפות, והנה אחרי 30 יום שוב הגיעה המכשפה...
הפעם הרופא אמר לא להפסיק אלא להמשיך לקחת את הגלולות כרגיל. יש לציין שהדימום היה חלש במשך יומיים ואח"כ התחזק לווסת יותר משמעותית, אבל בהחלט בכמות קטנה יותר מהרגיל (טוב, זה כבר משהו.) אני לא מבינה - אם אנילוקחת גלולות ברציפות, איך ייתכן שיש לי מחזור???? זה אומר שגם יש לי ביוץ???. זה אומר שהגלולות לא משפיעות עלי? יש למישהי נסיון עם הבאסה המבאסת הזו??????????????????????

זואילי

New member
הי שושן

תשמעי... הגלולות האלה (אני על מינולט) זה סיוט ודי חארטה. (לדעתי... נכון לרגע זה). אני על אנטיביוטיקה, מה ששיבש את פעולתן וגם מדממת כבר פאקינג 6 ימים כמו כבשה שחוטה ולא רואה את הסוף. האמת... נורא רוצה לחזור ללוקרין. עד כה באמת שלא היה לי נסיון רב עם הגלולות כי כשלקחתי אותן טרם הניתוח האחרון הן לא דיגדגו לי, ועכשיו.. נו בגלל האנט' אז זה גם לא עובד. לא הפסקתי אותן כשהתחלתי הפעם לדמם, מרגישה שזה כמו כוסות רוח למת. אמנם היה כאב בהתחלה, אבל כזה רק ברחם, כנראה כמו אצל נשים "רגילות". היום לא כואב, אבל בעעעע עם הדם המזוהם הזה. אז אין לי תובנות או הצעות, רק מצטרפת אליך בעניין ה"באסה המבאסת הזו"

gui1

New member
באסה מבואסת INDIDA

כן תופעה מוכרת וידועה גם אני לקחתי מיקרוגינון [ אם את רוצה יש לי חפיסה למסירה ] עד שהגופ התרגל לקח זמן והנתיים הייתי מדממת כל חודש אחרי תקופה הגופ התרגל ואז הצלחתי להחזיק מעמד ברצפ חודשיים וחצי ואז שוב התחילו דימומים וכו למרות שסחבתי עוד חצי חודש עם דלולות בסופ המחזור ניצח והגיע במלוא הדורו וציפצפ על הגלולות יש שאלות שאין עליהן תשובה כמו איך יתכן שיש לי מחזור - עובדה יתכן - אבל את לא מבייצת הגלולות חצי משפיעות אין חשש מהריון אבל הדיכוי הוא לא מלא כי את מקבלת ,אז נכון שהמחזור הוא לא מחזור אמיתי אלא הורמונלי אבל דם הוא תמיד דם והמכשפה לעולם נשארת בהצלחה בIVF

kikona126

New member
אוף...

השרשור הזה מזכיר לי שסיימתי חבילת גלולות אתמול ויש מצב שאני אקבל שוב... חודש שעבר גם אני קיבלתי איתן מחזור מלא, עם כאבי בטן חזקים!!!! נקווה לעבור את הסופ"ש הזה בשלום... מה שכן, חוץ מכמה כאבי גב בימים האחרונים (שנרגעו אחרי האימון של אתמול, כשאני עושה עילית לאחור בכדורעף אני עובדת על גב תחתון... אז זה ממש מרגיע!) לא היו תופעות מחשידות אחרות... דרך אגב אני הבנתי שאם מקבלים עם הגלולות אז מחליפים אותן לחזקות יותר, לא? דרך אגב החזה שתופח לו מיום ליום זה נורמלי??????? צריכה ללכת לסבב חזיות חדש, אבל לא רוצה לקנות ואז הוא יתפח לו שוב... תחזיקו לי אצבעות אני מחר אצל המכשפה

gui1

New member
התכונני

חזה ישבן כל הקונסטרוקציה מגיעה ,לי החזה גדל מ B ל סי ו די כל החולצות מתפוצצות לי וזה מאד לא נעים

kikona126

New member
כן גם החולצות ../images/Emo4.gif

זה ממש מבאס!!! מקווה שהישבן לא יגדל! אני עובדת עליו! פתאום הכל קטן, ומאז שהחלפתי גלולות אני אוכלת פחות, ועברתי כמעט חודש שלם של שילשולים (עד השבוע שבהוראת הרופאת משפחה הפסקתי לאכול מוצרי חלב לתקופה של שבוע וזה הפסיק) ועם כל זה התנפחתי!

gui1

New member
זה לא באמת השמנה אלא אגירת נוזלים

בפועל התוצאה אותו דבר אבל בהרגשה זה כאילו שאנו שק מימי מן נפיחות שדי בחוד של מחט להוציא ממנה את הכל נניח כשישבתי עם הדיאטנית ועברנו על התפריט היא לא הבנה מאיפה השומן אמרתי לה זה הכל מהגלולות ברצפ הם מנפחות ואין מה לעשות התעמלות ותזונה נכונה מאד מקל אבל יש התנפחויות שלא יורדות [ אני תקועה עם חזה ע נ ק ]

kikona126

New member
../images/Emo4.gif

יש לי תור לדיאטנית עוד שבועיים בערך, איזה באסה ואני חשבתי שזה כבר הפתרון... ועל ספורט אני לא מותרת! דרך אגב דיטאנית מתאימה תפריט גם לאנדו? או שזה רק נטורופאטים?

אוי, גם לכן יש תופעה איומה של התנפחות?

מישהי אמרה לי שהשמנתי (היא טוענת שזה דווקא יפה לי) הטבעות יורדות מהאצבעות לאחר שכנוע הג'קט הלבן המהמם החביב עלי נסגר רק אם אני עוצרת את נשימתי במתח רב, והחזה, אוי החזה... הוא לא רק ענק, הוא גם כואב נורא בכל מיני מקומות, עד הזרוע!!! ואני נורא מפחדת מזה. אגב, הדימום מתמיד ומתמיד... קטן אך עקשני. אאאאאאאאאאאהההההההההההההההההחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נמאס לי!!!!!!!!!!!! מה עושים? זה מפסיק מתישהו???

kikona126

New member
לא יודעת..

מקווה שכן.... כמה זמן את על דיכוי? והאם התחלת אותו אחרי ניתוח או בגלל ציסטה או הבחנה של אנדו? אצלי היה דימום כזה מתמיד וקטן ושורף וכואב.... ולקח לו זמן לעבור (רק אחרי שקיבלתי מחזור הוא נרגע והוא היה ככה חודש שלם!) בקשר לחזה לכי לבדוק את זה. אפילו שדוגרי זה קורה שיש כאבים עם גלולות. אבל שווה בדיקה.

למעלה