שושן 1 צחור
New member
גלולות ומחזור????!!!!
היי בננות שלי!!!! מה שלומכן? שאלה לי אליכן - אני לוקחת מיקרוגינון 30 בניסיון להרגיע את האנדו' ולהעלות את הסיכויים ב IVF שלישי. הייתי אמורה לקחת את הגלולות 8 שבועות רצוף, אך לאחר 4 שבועות קבלתי מחזור. הפסקתי שלושה ימים וחזרתי לקחת באמצע הווסת (בהוראת הרופא.) מאז אני לוקחת ברציפות, והנה אחרי 30 יום שוב הגיעה המכשפה...
הפעם הרופא אמר לא להפסיק אלא להמשיך לקחת את הגלולות כרגיל. יש לציין שהדימום היה חלש במשך יומיים ואח"כ התחזק לווסת יותר משמעותית, אבל בהחלט בכמות קטנה יותר מהרגיל (טוב, זה כבר משהו.) אני לא מבינה - אם אנילוקחת גלולות ברציפות, איך ייתכן שיש לי מחזור???? זה אומר שגם יש לי ביוץ???. זה אומר שהגלולות לא משפיעות עלי? יש למישהי נסיון עם הבאסה המבאסת הזו??????????????????????
היי בננות שלי!!!! מה שלומכן? שאלה לי אליכן - אני לוקחת מיקרוגינון 30 בניסיון להרגיע את האנדו' ולהעלות את הסיכויים ב IVF שלישי. הייתי אמורה לקחת את הגלולות 8 שבועות רצוף, אך לאחר 4 שבועות קבלתי מחזור. הפסקתי שלושה ימים וחזרתי לקחת באמצע הווסת (בהוראת הרופא.) מאז אני לוקחת ברציפות, והנה אחרי 30 יום שוב הגיעה המכשפה...