גלולות וטיול חו"ל

Jewel Box

New member
גלולות וטיול חו"ל

היי, בעוד כחודש אני נוסעת לטיול ארוך בחו"ל (חודש) והיות ואני די סובלת מכאבי מחזור קיבלתי מרשם לגלולות Yaz מרופאת הנשים. אני יודעת שגלולות רצוי לקחת כל יום באותה שעה בדיוק במיוחד גלולות כמו יאז שהן במינון נמוך יותר של הורמונים. השאלה שלי היא - האם כדאי להתחיל לקחת את הגלולות (בארץ) בשעה שנוחה לי גם בחו"ל? לדוגמה- אם בארץ אני לוקחת גלולה בשעה 21:00 בערב, יהיה בעייתי לקחת אותה בשעה זו בחו"ל בגלל הפרשי השעות (יוצא שאצטרך לקחת גלולה באמצע הלילה). ושאלה נוספת- האם מותר לחבר חפיסות בפעם הראשונה שלוקחים גלולות אי פעם? אני אמורה לקבל ממש בימים הקרובים וקצת מפחדת מתופעות הלוואי שיתכן וישפיעו עליי במהלך הטיול. אין לי מספיק זמן ל"ניסוי וטעייה" לצערי ואני צריכה להחליט אם לחבר חפיסות או פשוט לעשות את ההפסקה של 4 גלולות הדמה ולהמשיך כרגיל. תודה רבה

את צריכה לקחת כל יום באותה שעה אבל יכולה

לשנות את השעה בכל חפיסה. וכן, את יכולה לקחת שתי חפיסות ברצף מההתחלה. לגבי תופעות לואי, אין מה לעשות, הן מופיעות בעד שליש מהמשתמשות בחודשיים - שלושה הראשונים.

Jewel Box

New member
תודה, ועוד שאלה

אם אני רוצה להפסיק את הגלולות אחרי שאני מסיימת את החפיסה הראשונה, זה אפשרי? כלומר לסיים 28 גלולות שאחריהן אחזור לקבל מחזור כרגיל לא בצורה מלאכותית...יש סיכון כלשהו? והמחזור ישוב להופיע בתאריך הרגיל שלו שהיה לי לפני התחלת הגלולות?

למעלה