גלולות ווסת

enbalush

New member
אתה חושב שעדיף אדקס?

אמרו לי שבכמויות שאני לוקחת עדיף אקמול פורטה.

hajbit

New member
משככי כאבים

ההרכב של רוב משככי הכאבים דומה אם תסתכלי. כמות גדולה של פרצטמול (שם גנרי)

עדיף לא לחשוב איזו תרופה רעילה פחות

ולהתחיל טיפול. ברפואה המשלימה יש כמה וכמה דרכי טיפול יעילות, אני ממליצה שתקראי על חלקן במאמרי הפורום ובמילון המונחים. באופן אישי אני מעדיפה את הרפואה הסינית. מנסיוני, טיפולים בדיקור וצמחי מרפא מועילים מאוד. הדרך שבה רואה הרפואה הסינית את תופעת המחזור היא על פי רוב תקיעות של הדם, שמנסה לזרום החוצה אך כשאין זרימה תקינה, זה גורם לכאבים ותופעות כמו אלה שציינת. זה יכול לגרום מסיבה מקומית (תקיעות ברחם למשל) או מסיבה מערכתית (חוסר דם, חוסר זרימה טובה ועוד). בכל אופן, אין סיבה להמשיך לסבול כל כך. ועוד דבר אחרון: הגלולות הן אכן דבר מאוד לא בריא. הן לא פותרות את בעיות המחזור, אלא גורמות לכך שלא יהיה מחזור אמיתי, אלא מין מחזור מדומה, לכן ברוב המקרים התופעות של המחזור הטבעי לא מופיעות. בדרך כלל כשנשים סובלות מהמחזור ולוקחות גלולות, הן מקבלות את הבעיה הההורמונלית לאחר הפסקת הגלולות, בצורה של בעיות להיכנס להריון, הריונות קשים או קשיים בגיל המעבר. לכן באמת שעדיף לטפל בזה, וכמה שיותר מוקדם.

ווסת וגלולות

עינבל שלום. לגבי השאלה שלך אין לי תשובה חד משמעית אולם מניסיוני ומניסיון של הרפואה הסינית (5000 שנה) למצב יש מזור בצורה של דיקור, טווינא, צמחיי מרפא ותזונה. ממליץ לך בחום ובכנות לפנות למטפל ברפואה סינית וחייך יכולים להשתנות. ראיתי את המצבים הללו משתנים פעמים רבות. אשמח להפנותך למטפל/ת באזורך. סוף שבוע טוב גיא קורן קליניקה DAO

harduf9

New member
שלום ענבל

שאלת לגבי אקמול ומחזור. אתחיל מהאקמול כי הוא קצר יותר. אקמול פוגע בכבד, בד"כ התופעה מופיעה אצל ילדים ומופיעה די מהר, לרב מספיק לקיחה אחת וקיימת פגיעה. כך שאם את לא עונה על הקריטריון הזה אין לך מה לדאוג. שלא תביני לא נכון האקמול פוגע בך בשני אופנים עיקריים. ראשית כמו לכל תרופה יש לו פגיעה מצטברת גם בכבד. שנית כל תרופה או חומר שהגוף אינו צריך אותו כמזון הוא גורם מחמצן. מוסיף את התלהבותי מהג'ין שן דו, מהרפלקסולוגיה, מהשיאצו, מהדיקור, מהתזונה, מההומאופתיה ועוד. (סליחה עם כל מי שלא הזכרתי). בכל אופן יש פתרון רק תמצאי לעצמך את ת השיטה והטפלת/ת המתאימים. צירפתי הסבר על הג'ין שן דו

harduf9

New member
עוד דבר לגבי תרופות משככות כאבים

כמו שנכתב אקמול זה חומר שנקרא פרצטמול ויש לו שמות מסחריים רבים והוא משולב בהרבה תרופות נוגדות כאבים. אדוויל ונורופן הם קבוצה שונה של חומרים איבופרופן, הבעייה העיקרית המוצהרת איתם היא ששימוש ממושך עלול לגרום לכיבים בקיבה וכו'. לדברי ידידתי הרוקחת זה קשה להגיע למצב הזה בעיקר אם לוקחים אותם אחרי האוכל. אופטלגין הוא חומר שלישי שבארה"ב הוצא מהחוק לפני שנים בגלל שמצאו שהוא מסוכן מאוד ופוגע פגיעה משמעותי בהרבה אנשים, נדמה לי גם בכבד. אם אין ברירה וזה לא קורה הרבה אני מעדיף קודם את האיבופרופן, אח"כ את הפרצטמול ובאופטלגין אינני נוגע. כולם מעלים את הנזק החימצוני ובאמת להשתמש רק כשכלו כל הקיצים. בריאות שלמה גיא הרדוף

enbalush

New member
לא ידעתי על אופטלגין...

עוד דבר מעניין שאקמול הוא אסור לשימוש בבעלי חיים, הוא קטלני ודווקא אופטלגין הוא יותר נפוץ בשימוש וטרינרים.

0 אור 0

New member
לקחתי פעם איבופרופן

התופעות היו קשות מאד, עד כדי כך שבניתוח הבא העדפתי לסבול את הכאבים בלי משכך כאבים. אגב, בהקשר של השרשור הזה, בחודש האחרון פעמיים קלטתי עד כמה יצאתי מה"נורמה" כשאנשים באו לחפש אצלי אם יש לי אקמול או "משהו נגד כאבים" כמשהו שמובן מאליו שאמור להיות לי בתיק או במשרד, ולי אין כבר דברים כאלה שנים. בדיונים עקרוניים, אני תמיד אומרת שזה לא נורא אם פעם ב .. דוקא הכדור הוא זה שעוזר, אבל באופן מעשי, המחלות הפסיקו להיות חלק מהחיים, ו"תרופות האליל" שלי, בדרך כלל עושות את העבודה כאשר פעם ב.. תוקף אותנו משהו.

enbalush

New member
ואוו תודה לכל העונים והמגיבים

על התשובות המעמיקות ועל שלל האפשרויות, האמת שדי השלמתי עם המצב שלי, כי הוא כל כך חריף עד כי נדמה ששום דבר לא יעזור...אני בהחלט אנסה את מה שהצעתם...נתתם לי תקוה. שאלה נוספת, האם כדאי שהטיפולים יתקיימו בזמן הוסת? ושוב, תודה.

תחום נוסף...../images/Emo13.gif

שיכול להתאים לטיפול במצבך (ואת ממש לא צריכה להשלים עם המצב - אין סיבה לסבול) הוא תחום צמחי המרפא. גם אני במשך שנים סבלתי מכאבים חריפים מאוד, אמנם ליומיים אבל זה לא משנה, כי היו אלו יומיים שבהם הייתי פשוט מנוטרלת. היום, כמטפלת בצמחי מרפא, אני מבינה שאפשר גם אחרת (וזה באמת לא פרסום... זה פשוט שינה לי את החיים). כמובן שהתאמת הצמחים תעשה לאחר אבחון מעמיק והצמחים שייבחרו יהיו כאלו שיתאימו לך באופן אישי אבל המגמה הכללית הינה להביא את המערכת ההורמונלית לאיזון מאחר והכאבים נגרמים כשהאיזון מופר . תהליך זה לוקח בדרך כלל בסביבות 3 חודשים, נטילת הצמחים מתבצעת גם בזמן המחזור, אין הפסקה. הצמחים ישתנו מאישה לאישה למרות שיש אחד מיוחד
שמתאים כמעט לכל אישה והוא ספציפי לאיזון המערכת ההורמונלית, הוא שיח אברהם מצוי או בשמו הלטיני Vitex Agnus Castus - תוכלי לחפש עליו קצת אינפורמציה בגוגל אם מעניין לך. בנוסף, ניתן גם לבנות פורמולת צמחים לטיפול נקודתי בזמן המחזור כתחליף לכל האקמולים והאופטלגינים למינהם. אני חושבת שגם דיקור יהיה נפלא עבורך. יישר כח, לא להתייאש
הילה

זמן הטיפול

בנוגע לטיפולי מגע, בכדי שיהיה אפקטיבי כשבוע לפני.... אפשר בזמן המחזור, אבל לא מומלץ.

0 אור 0

New member
כמובן שזה תלוי בשטת הטיפול

ברוב טיפולי המגע לא מומלץ במיוחד לטפל בזמן המחזור, וככלל, מאחר שהטיפול ההוליסטי אינו מתמקד בסימפטום ובהקלה שלו, אלא באיזון המערכת ולכן מניעה של הסימפטום אז אין משמעות לטיפול דוקא בזמן המחזור.

harduf9

New member
אומרים שני יהודים מאה דיעות

לפחות ברפלקסולוגיה לפי איך שאני למדתי, עדיף לטפל בזמן מחזור כשיש כאבים. ועדיף לא לטפל כלא מדובר בכאבי מחזור או הפרעות מחזור אחרות. לגבי שאר השיטות אם אין הכרח וזה בדרך כלל המצב אני נמנע מלטפל בזמן מחזור, אם כי זה לא חוק בל יעבור. בריאות שלמה גיא הרדוף

0 אור 0

New member
כנראה לא רלבנטי לגביך אבל אמרו לי פעם

שיש לפעמים בעיה כשהמטפלת במחזור. בכל מקרה, הקטע של לטפל דוקא בזמן המחזור הוא קצת בעייתי , כי כל התגובות של הגוף יוצאות מאיזון, וקשה מאד להעריך עד כמה הטיפול אפקטיבי באמת האם אתה מתכוון לטיפול סימפטומטי להקלה שמתבצע בזמן המחזור בנוסף לסדרת הטיפולים שמטרתה להביא לאיזון הכללי?

harduf9

New member
אכן לא רלוונטי לגבי

ולא, אני מתכוון להמשך טיפול מלא ולארק סימפטומטי בכאבים. בריאות שלמה גיא הרדוף

למעלה