גלולות ווסת

enbalush

New member
גלולות ווסת

אני בת 29 ולא לוקחת גלולות כי אני מאמינה שהן מסרטנות (אני פעילה 6 שנים בעמותה של כלבים וראיתי אינספור פעמים את הקשר בין כלבות שנפטרו מסרטן לבין זריקות נגד ייחום שקיבלו מבעליהן) מצד שני אני סובלת מתסמינים קשים, של מצבי רוח, כאבים בכל חלקי הגוף, פרקים, מיגרנות, כאבי בטן, שחור בעיניים, תשישות, יובש בפה ועוד ועוד... כל וסת אני לוקחת ביום הראשון ולפעמים גם בשני אקמול, 2 כדורים, פעמיים-3 ביום...אני לא מסוגלת בלי! השאלה אם אקמול ברמה כזו תפגע בי יותר? אני לא לוקחת תרופות אחרות, ולא לוקחת אקמול חוץ מזמן הוסת. תודה.

libe3

New member
דעתי על גלולות ובכלל...

גם אני לא בעד גלולות, למרות שהפסקתי (להרעיל את עצמי) רק לפני כ-3 שנים. (השתמשתי שנים... מהפחד פן חלילה, אקלט לאיזה הריון בלתי צפוי... בדיעבד, עם הידע שהיום יש לי, לא הייתי משתמשת ולו בכדור אחד !). רק לאחר שהפסקתי את השימוש בגלולות, אז התחלתי לסבול, מאותם תסמינים שציינת. וכמוך, מחוסר ברירה, העברתי את הימים הראשונים, על כדורים. אני בכל אופן, מצאתי את המזור בעזרת הרייקי, שמאוד עזר לי. נכון להיום, אין לי כאבים. כך שלמעשה גם אין לי צורך במשכחים למיניהם. מכינה את עצמי, בעזרת הרייקי מבעוד מועד... כשבוע. כל טוב הילה.

אייקו1

New member
עינבלוש יקירה ../images/Emo23.gif

קודם כל ברכות על עבודת הקודש שאת עושה. לגבי השימוש באקמול אם הוא מזיק ו/או עד כמה ואם בכלל אחרים יענו. לגבי עזרה אלטרנטיבית נגד התסמינים - יש גם יש. לא אדבר בשם עמיתי בשיטות הטיפול השונות אלא בשמי בשם הג'ין שין שהיא שיטת טיפול שיכולה להיות מאוד יעילה למצבים כאלה כמו שאת מציינת. בברכה מיכל

harduf9

New member
הי מיכל, גם אני מטפל בגי'ן שן דו

אולי לימדת אותי את השיטה ? למורתי קראו מיכל. אנצל את ההזדמנות לפני שאת אומרת לי אם את היא היא ואומר שהיא הייתה מורה נהדרת שזכורה לטוב, אם כן אז דעי לך שאני מלמד אנשים את שמונת תרגילי העמידה. אם לא אשמח ללמד אותך אותם במפגש הפורום הבא. אם נבוא. מזמן לא ראיתי כאן את ימית23 אז צריך שמשיהו אחר יזכור שיש תוכן לתחילת המפגש הבא. שמונת תרגילי עמידה. אולי טאו מתנדב ? בריאות שלמה גיא הרדוף

טאוֹ

New member
שמונת תרגילי עמידה - נרשם ../images/Emo13.gif

ימית כתבה כאן לפני יומיים, שהיא אכן לא מבקרת באורח סדיר. אבל היא בטח תזכור להזכיר בכל מקרה
האם התרגילים קשורים איכשהו לתרגילי שמונה פיסות המשי? (קישורים לסרטונים שמדגימים את התרגילים, נמצאים בתחתית הדף)

טאוֹ

New member
Online Video - נמצא בצד ימין בראש הדף

Qigong Eight 8-piece אני אוהב מאד את התרגילים הפשוטים והיעילים האלה. חלק מהם כלולים בחימום-לפני-אימון, שמתרגלים במרכז הישראלי לטאי צ'י (דוד, תקן אותי אם אני טועה).

harduf9

New member
זיהיתי שלושה מתוך השמונה אבל כנראה שמדובר

בזה או בוורסיה מסוימת. בריאות שלמה גיא הרדוף

yamit23

New member
מישהו קרא לי ../images/Emo8.gif

אני כאן. די עמוסה, וכמעט רק קוראת, לא תמיד כל יום. אבל עוסקת רק בדברים טובים
על האמון

הומאופתיה ו-PMS

לשמחתי נעשה מחקר מצוין על הומאופתיה ו-PMS עם הוכחה סטטיסטית חד משמעית לגבי יעילות הטיפול. המחקר נעשה כעבודת דוקטוראט ע"י ד"ר מיכל יקיר. יש כ"כ מעט מחקרים טובים שנעשים על רפואה משלימה שתמיד שעולה הנושא הזה אני שמחה להכניס את הקישור. כל טוב עירית

אייקו1

New member
רק לידיעתך-לא פרסמתי את עצמי

שפכתי אור על שיטת טיפול שיכולה לעזור.

אייקו, שלום

ובהזדמנות זו, אני פונה לכל החברים והמבקרים בפורום: אם אתם מציינים שיטה שבהם אתם עוסקים, יהיה יעיל הרבה יותר אם תפרטו כיצד אותה שיטה יכולה לעזור.

אייקו1

New member
בשמחה ../images/Emo13.gif

ג'ין שין היא שיטה שמבוססת על איבחון לפי הרפואה הסינית ומשתמשת בנקודות הדיקור לטיפול, אבל ללא מחטים אלא בלחיצה עדינה. הטיפול מניע אנרגיה, פותח חסימות ומטפל במקור הבעיה (על סמך האיבחון). הטיפול מתבצע כאשר המטופל/ת שוכבים על מיטת הטיפולים, על הגב, בבגדים, פאסיביים כמעט לגמרי,מתמסרים לטיפול שהוא מאזן ןמרגיע. המטפל יושב לצד המטופל ונוגע בו בשתי נקודות בו זמנית, בצד אחד, ואח"כ מצידו השני של המטופל.

Fistandantilos

New member
שלום

רציתי לשאול מדוע מטופל ילך לעשות ג'ין שין ולא יטופל בעזרת דיקור, כמובן - במידה שאינו מפחד ממחטים?

0 אור 0

New member
באמת שכחו להזכיר רפלקסולוגיה

(ולהקלה מקומית, אני ממליצה על תה קמומיל - בטוח שגם אם הוא לא יעזור , הוא לא יזיק)

אקמול

אקמול פוגע מאוד בתפקודי הכבד, תלוי במינון כמובן, אבל יש לקחת זאת בחשבון. יש עוד אחרים שאולי עדיפים, אני מתיחס ספציפית לאקמול.

למעלה