גלולות דיאנה........

venus girl19

New member
גלולות דיאנה........

אמרו לי שהגלולות האלו מלאות בהורמונים וגורמות להתנפחות....אני מפחדת! רופאת הנשים אמרה לי ש*רק* החזה גדל קצת, אבל אני שמעתי סיפורים מבנות שהן ממש התנפחו...(יש מישהי שעלתה 8 ק"ג בלי קשר למה שאכלה). הרופאה הסבירה לי שהן גורמות להצטברות נוזלים ובגלל זה עליה במשקל... הסיבה שהומלץ לי על דיאנה היא שהגלולה יעילה לעור הפנים (נגד אקנה). נ.ב-אני הולכת לרופאת נשים שעובדת עם הצבא וזה כרגע מה שהיא נתנה לי, אני לא יכולה לבקש משהו אחר כי דיאנה היא בין הגלולות היחידות שעל חשבון הכסף של הצבא בשל היותה מטפלת בעור הפנים) מישהו יכול להרגיע אותי?...? תודה....

קובי כ

New member
לונוס שלום

צדקה רופאת הנשים שאמרה לך את מה שאמרה. דיאנה לא אמורה לגרום לכזאת עלייה במשקל. ככלל, גלולות גורמות לגודש בחזה בגלל היותן מכילות את המרכיב ההורמונלי אסטרוגן. לא אמורה להיות עליית משקל כזאת משמעותית (גם לא מתועדת עלייה כל כך משמעותית). בנוסף, אל תשכחי שאנשים שונים מגיבים אחרת לטיפול בגלולות, ויש נשים שהשמינו ויש כאלו שלא השמינו. גלולת דיאנה אכן יכולה להיות יעילה עבורך כאשר יש לך גם אקנה. עצתי לך היא שתקחי את הגלולות כפי שהמליצה לך הרופאה. במידה ואת מרגישה שמשום מה את עולה במשקל באופן משמעותי (מה שלא סביר שיקרה), הרי את תמיד מוזמנת לפנות אליה בכדי להפסיק את הטיפול. בברכה ובהצלחה בטיפול,

למעלה