גלולות ברצף

galim29

New member
היי גלירון../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה אלינו. נשמח אם תציגי את עצמך טיפה יותר. נהוג כי גולשות חדשות מציגות את עצמן, (את מוזמנת לקרוא את התקנון שלנו)
אני לוקחת מ- 2005 אם לא טועה. באמצע קיבלתי זריקת דפו פרוורה לחצי שנה, עשיתי ניתוח והמשכתי עם גלולות עד היום.

גלירון1

New member
גלולות ברצף

שלום חברות, אני חולה באנדומטריוזיס מס' שנים. אשמח לדעת מכן - מהו הזמן המקסימלי שבו אתן נוטלות גלולות ברצף? תודה.

זואילי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אצלי, אני על גלולות עד שמתחילות הכתמות. ואז אם אני מרגישה שהמכשפה עושה מאמצים, אני מדברת עם הרופא. אם הוא אומר לי להפסיק ולתת לה לבוא, אני מפסיקה בצער רב. אם לא, אז מבחינתי להיות על גלולות לנצח!
לפני ניתוחים הייתי גם על כמה וכמה זריקות לוקרין.

גלירון1

New member
אבל אצלי מתחילות הכתמות ודימום ממש

אחרי 4 חודשים. אני מתעלמת וממשיכה ליטול גלולות והדימום (וגם מיחושי מחזור) נעלמים כלא היו לעוד חודש-חודשיים. זה אומר שדימום מחייב להפסיק?

זואילי

New member
תראי.. אני נוטלת או מפסיקה רק בעצת רופא

אז לא יכולה לענות לך. אצלי כל "פליץ" מדווח
אז שום דבר אני לא עושה על דעת עצמי לגבי עצמי. מתייעצת על כל שטות. קטנה כגדולה.

כן.

היו.......בהתחלה עוד קיבלתי אישור אחד או שניים לשחרר את הווסת...(כלומר להפסיק גלולות ולחכות לווסת) ואחר כך כבר לא קיבלתי אישורים....והדימום חלף למרות הגלולות.......כמובן כל האישורים שנתן לי הרופא היה בהתאם למצבי הרפואי....

גלירון1

New member
כמה מילים עליי ועוד כמה שאלות...

כיום אני בת 35 אמא לשני ילדים לאחר לפרוסקופיה שהתפתחה להיסטרוסקופיה ובו אובחן אנדו' קשה. לאחר טיפולי ivf ילדתי כאמור תאומים . האם אני מבינה נכון שלא עשית הפסקה עד היום מ-2005 והאם אלה גלולות מיוחדות או רגילות (אני נוטלת יסמין). מאז שילדיי נולדו התחלתי לדלג ב"קטנה" פה ושם כדי שאוכל לתפקד (אפילו שהוקל לי לאחר הלידה). האם במהלך ההפסקה קיימים דימומים מדי פעם? אני מרגישה כאילו הגוף מנסה לכפות עליי את המחזור הארור הזה. הייתי אצל גניקולוג שאינו מומחה למחלה ובבדיקה הכל אצלי תקין.

galim29

New member
המשך...

גלולות רגילות. לקחתי יסמין ועברתי לפמינט ומאז איתם. יקירתי, אין דרך אחרת להגיד את זה: מחזור זה אסון לאנדו'. הרעיון הוא להיות כמה שיותר על דיכוי רצוף. זה נותן מקום למוקדים חדשים לצמוח בגוף. ממליצה לך לגשת לרופא שמבין באנדו'. סתם גינקולוג זה ממש כמו ללכת לסנדלר יחף. לא עוזר במאומה. אנדו' צריך לאבחן ולהיות כל הזמן במעקב. גם במקביל לרופא פיריון.

למעלה