גלולות ברצף

גלולות ברצף

היי רציתי לשאול מאחר וזאת פעם ראשונה שאני לוקחת חפיסות ברצף עכשיו אני מתחילה שלישית האם המחזור אמור להופיע באמצע חבילה שלישית ואם כן מה עושים? היום זה כדור ראשון מחפיסה שלישית ואין בעיות בקשר למצבי אני עדיין סובלת מתזוזות בלתי מוסברות באזור אגן ובעיות ברגליים די מיואשת אבל נעבור עוד יום נכון?

מהנסיון שלי

תלוי בגוף שלך ובגלולות. אני כרגע כבר לוקחת 5 חבילות רצוף וטפו טפו טפו
עוד לא קיבלתי באצמע מחזור בנגלה הקודמת קיבלתי אחרי 3 חבילות. יש שתי שמקובל לעשות אם מקבלים מחזור באמצע: 1. לעשות הפסקה של 7 ימים לקבל מחזור מלא ולחזור לחקת אחרי 7 ימים 2. לא להפסיק עם הגלולות. אז הדימום לרוב חלש יותא אבל נמשך יותר ימים. אני נוטה לעשות כבר הפסקה אבל לי יש אדנומיוזיס ולא אנדומטריוזיס אז זה קצת שונה אצלי.

galim29

New member
אין לדעת

כל אחת מגיבה אחרת ולסוגי גלולות שונים. אם מופיע יש בדרך כלל 2 אופציות: להפסיק ולתת למחזור לזרום בחופשיות (נשמע כואב...) ואז לחזור ולקחת גלולולת או להמשיך את הגלולות בלי להפסיק. תלוי עם איזה רופא אנדו תתייעצי לגבי זה. אין נכון או לא נכון. מה הכי טוב? להתייעץ עם הרופא שלך. אם מופיע מחזור כל פעם כשאת לוקחת גלולות זה יכול להראות על זה שהגלולולת הספציפיות לא מתאימות ואולי צריך לשקול להחליף לסוג אחר או להורמון אחר (לוקרין, דקא... שיותר חזקים). בכל מקרה, תהיי במעקב.

היי.. בנות תודה על התגובות

טפו טפו התחלתי חפיסה שלישית של מרסילון הכל טוב למרות שסובלת מהבטן, מאוד מקווה לסיים אותה ושיהיה בסדר יש לי תור לסוריאנו אני אשאל אותו מה לעשות אם באמצע החפיסה זה יופיע (אמן שלא)

למעלה