גלולות ברצף

maytalita

New member
גלולות ברצף

אחיותיי לצרה, שאלה לי אליכן- התחלתי לקחת גלולות ברצף ואני מרגישה שאני ממש מתנפחת! ממש צימחתי לי כרס קטנה ואפילו הפנים התעגלו..
היתכן? אחרי זמן כה קצר?? (לא יודעת לחשב, אבל נראה לי שלא מדובר ביותר מ-2 חפיסות) עצב לרוב..
(הדבר היחיד המשמח בכל סיפור ההתנפחות הוא שגם הציצים לוקחים חלק בחגיגה....
)

זואילי

New member
ברוכה הבאה למועדון הכרסונית ../images/Emo86.gif

מעולם לא ייחסתי את זה לגלולות/זריקות, אבל עם ההבנה שאני אנדואית - ייחסתי את זה לשאר הדברים שישר נזרקים על האנדו. תתנחמי, גם לרזות שבינינו יש מיני כרס. ברגע שהציצים יסתירו לך את המיפגע, תשכחי מזה ומייד תרוצי לקנות סטוק חזיות למידה החדשה והמדליקה.

galim29

New member
זוזו יש מביננו כאלו שבורכו ב- ../images/Emo86.gif לפני...

ואז מה? נרוץ לקנות אוהלים?
מיטלוש, לכי עם ההצעה של זואילי ותשקיעי ב PREATY WOMEN 3000 ש"ח על חזיו. אני עדיין לא הצלחתי להביא את עצמי להשקעה הזאת ובמקום זה בוהה בבטן כל יום בדרך לעבודה ותוהה לאן נעלמה הבטן השטוחה שהייתה מנת חלקי עד לפני כמה שנים... (הדבר השטוח היחיד שהתגאיתי בו). ואכן כן, הגלולות או הזריקות שאנחנו לוקחות מחרפנות ומנפחות (ועושות עוד כמה דברים מרגיזים של גיל ההתבגרות או גיל הבלות... או גיל ההתפגרות כמו שאני אוהבת לקרוא לו)
מה נשאר לנו חוץ מחוש ההומור? ציצים זה לא מיפגע תברואתי אז תיהני מזה שיש דברים שנחמד שמתנפחים

זואילי

New member
התכוונת אולי ל

ווימן אונלי? רצוי לחלק ל - 10 ת"ש (לא נגמר...
) ככה פחות כואב בארנק ואת עוד מנפחת בגאווה את החזה המחודש שיושב לו בנחת בחזייה סקסית ורודה כי הוא סופסוף נוגע בסנטר עוד דקה... (ואומרת למשתאים שזה נאטורלי לגמרי... או לחילופין - "לא, אני לא מניקה!")

galim29

New member
נו כרגיל אני דיסלקטית../images/Emo6.gif

עדיין לא סיימת לשלם? נראה לי תהיי בהריון הרבה לפני שתסיימי את התשלומים. יותר גרוע מ- 9 חודשי הריון בובה... אצלי הם מזמן לא הגיעו לסנטר. לא זוכרת אם אי פעם הגיעו. יותר מתקרבים לרצפה
אולי גם אני צריכה למשכן את עצמי וללכת לקנות...

maytalita

New member
גל גלי

למי יש כסף????
וכן, גם אני רגילה לבטן שטוחה ולא מבינה מה עובר על הגוף שלי.... :( אגלה אם זה באמת תוצאה של הגלולות, כשאפסיק איתן עוד כמה חודשים (אם ירצה ה' ובעלי) ואנסה להכנס להריון

maytalita

New member
תודה זואילוש,

הלו, הלו, לא להגזים.. הציצים לא גדלו עד כדי כך....
והכרס, נו , טוב, נאשים את האנדו/ הגלולות/ הגיל.......

בלגן2

New member
אז זה לא בגלל שאני לא מתעמלת???../images/Emo13.gif

אכן, גם אני בנפוחות. שונאת את זה.

בימים האחרונים הבחנתי

שגם אצלי בחזית העליונה התחיל פיצוץ אוכלוסין
היום גם חשתי שהחזייה מתחילה כבר ללחוץ והבחנתי כבר בנעיצת מבטים לכיוון אז אחרי חבילה וחצי ברצף בהחלט מייחסת זאת לגלולות

למעלה