גלולות ברצף

גלולות ברצף

האם נטילת גלולות ברצף פוגעת ביעילותן מבחינת מניעת הריון? יש לי הרגשה שכן, כי בעבר הגניקולוג שלי אמר שרירית הרחם אצלי עבה למרות הגלולות ברצף, וזה היה כשהיה לי דימום כבד בזמן נטילת הגלולות, ואני עכשיו נוטלת את אותו סוג שוב, אני נוטלת אותן כבר כמה חודשים ולא היו לי שום דימומים. אני סיימתי שלשום חבילה שניה ואתמול לקחתי כדור ראשון מהחבילה השלישית. מזה שבוע בערך אני מרגישה שהחזה שלי כואב ונפוח כמו לפני מחזור וגם כמו בתחילת הריון וגם אין לי כאבי אנדו כמו שיש לי בד"כ בסוף חבילה, אני כבר לא יודעת מה לעשות, האם להמשיך בגלולות? בעלי אמר לי שלא אקח עוד גלולות ואז אראה אם אני מקבלת מחזור, אבל ממש לא מתאים לי לשחק עם האנדו' ולקבל איזה מחזור כואב שמחמיר את מצבי, וזה בהנחה שאני לא באמת בהריון, והרי אני נוטלת גלולות ומקפידה מאוד לקחת אותן כל יום בלי לפספס ובאותה שעה, מה לעשות?

אמאלתינוק.. אין לי מושג...

מה שכן ידוע שגלולות מונעות הריון ב- 99% ולא ב- 100%, כך שיכול להיות מקרים, כמובן לא רבים, שלמרות נטילת גלולות נכנסו להריון... לא יודעת, אולי בדיקת דם תעזור לך לדעת מה קורה?.. העיקר שתרגישי טוב

זואילי

New member
אני חושבת

אבל כמובן לא סגורה על המחשבה, שה - 99% מתייחס לאם שוכחים גלולה או שלא לוקחים מדוייק. מקווה שאחרות יודעות יותר ויענו לך. בכל מקרה, אם את חושדת שיש הריון - כדאי לעשות בדיקת דם לבטא.

למעלה