גלולות ברצף ומחזור

Shame in you

New member
גלולות ברצף ומחזור

שלום בנות עקב חשד לאנדו החלטתי לנסות גלולות ברצף הבעיה שלי זה כשאני לוקחת גלולות ועושה הפסקה של שבוע, אז גם בזמן שאני על הגלולות, בסוף החפיסה, אני מרגישה את הכאבים של לפני המחזור. ז"א, אני לא בטוחה שגם אם אקח ברצף אני לא אקבל, כי אני מרגישה שהמחזור מגיע גם כשאני על הגלולות, בסוף ה21 ימים. זה הגיוני שאני אקח ברצף ועדיין אקבל? מה זה יכול להגיד על הגוף שלי?

galim29

New member
../images/Emo4.gifמאוד הגיוני

אני עוברת את זה כל חודש ואני כבר למעלה מ- 4 שנים על דיכוי ברצף, בעיקר גלולות בשנתיים האחרונות. התחושה של הגוף היא שהוא מבייץ ויש את הסימנים. אומנם לא באותה רמה אצלי ואין את הכאבים אבל מציק ויש את הרגישויות של לפני המחזור. כל חודש אני לחוצה מאוד ומפחדת לקבל וטפו טפו טפו
זה לא קורה...

galim29

New member
עוד משהו להבהרה...

יכול להיות שהגלולות לא יהיו טובות עבורך מבחינת דיכוי ושלא ימנעו מחזור. ואז תצטרכי אמצעי דיכוי חזק יותר (לוקרין או מה שיש היום בשוק...) אבל לא כדאי להחליט על דעת עצמך את זה. לא זוכרת אם פנית לתל השומר למרפאת אנדומטריוזיס. מה ז"א את חושדת שיש לך אנדו? האם זה משהו שזאושר ע"י רופא מומחה? בבקשה אל תחליטי על דעת עצמך... יש כל כך הרבה אופציות ולא כדאי לטעות בכל מה שקשור לבריאות שלך.... הכי טוב להתייעץ עם רופא מומחה לאנדו מהמומלצים שלנו בפורום.

ha1231

New member
מסכימה עם גלים מאוד הגיוני

גם אצלי כל חודש בחודשו יש תחושה שאני מקבלת מחזור יש לפעמים הפרשות אך עדיין ממשיכה עם הגלולות ברצף ולא מפסיקה אותם, אלא אם יש ממש דימום.

Shame in you

New member
יש לך דימום מועט?

או שאין דימום בכלל? כלומר זה רק הרגשה של מחזור אבל בלי המחזור? תודה על התשובות שלכן!

למעלה