גלוי ונסתר

גלוי ונסתר

בצלצולי פעמונים וברסיסי כוכבים - - - כל הנסתר הופך לגלוי והגלוי לנסתר. הדממה, השתיקה והעטיפה השקופה - הקווים, הצללים וההדים מהעבר. נגעתי בפניך ושאפתי את דמותך, עטפת את פצעיי והופעת לפני... היית לי גלוי והיית נסתר, היית לי גלוי והיית נסער. בצלצולי פעמונים וברסיסי כוכבים - - - נשקת לשפתיי,אספת את דמעותיי, חייכת אלי מבין את מלותיי. נגעתי בקצוותיך, מתקרבת לדמותך עומדת על קצות אצבעות - נוגעת בצלך. בצלצולי פעמונים וברסיסי כוכבים: כל הנסתר הופך לגלוי וכל הגלוי לנסתר. היית לי גלוי והיית נסתר, היית לי גלוי והיית נסער. מגששת אחר דמותך וסופגת את נשימתך, מחייכת אתך,שומעת את כמיהתך... נושמת אותך,שואבת את צערך, נוצרת בתוכי את רגעי הסערה. בצלצולי פעמונים וברסיסי כוכבים: היית לי גלוי והיית נסתר היית לי גלוי והיית נסער. מלטפת בבישנות את תווי גופך, חשה בתוכי את פעימות לבך. - - - - - - - - בצלצולי פעמונים ורסיסי כוכבים, מחבקת את דמותך לעולמים.

גחלילית !!!!!!

היי, גחלילית זה פשוט יפיפה... יפיפה... מעניין מהיכן את מקבלת את ההשראה... יום טוב ומלא כוכבים a total stranger

Mאיה

New member
מקסימה שלי,

לא יכולת לתת לנו מתנה יפה יותר לחג האהבה מהמתנה הזאת( או שיש לך מתנות יפות יותר...שעליהן איני יודעת...) נשמתי את השיר... התעצבתי, אבל גם הוקסמתי. המילים שלך, כל כך יפות, כל כך מיוחדות, כל כך מעשירות... ריגשת אותי, וזו לא הפעם הראשונה, אבל זו לבטח הפעם הכי עצומה( עד עתה) שהרגשתי שאני פשוט אוהבת אותך!, ממש כך מבלי להכירך, ממש כך מהמעט שאני מכירה. כל כך נעים להיות לצידך... אוהבת אותך! Mאיה.

Mקסימונת יקרה!!

תודה תודה לך על מילותיך ואני שמחה שהצלחתי לרגשך!! ובוודאי שיש לי עוד כמה מתנות אבל לא מגלה הכל בפעם אחת
כל פעם משהו אחד..... שאי ברכה ורק טוב!!

יודע ש...

New member
גחלילית!

אני קורא וקורא ורועד מהמשמעות של המילים שלך.איזה עוצמה איזה עושר לא מכיר אותך אבל את מדהימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יודע ש...

New member
גחלילית ../images/Emo39.gif

אני שוב קורא את המילים שלך ומנסה לראות מה יש מאחוריהן ויש שם שמחה אבל גם הרבה עצב ואני רוצה לאחל לך רק הרבה אהבה עם פעמונים ועם כוכבים חג אהבה שמח לך

time to fly

New member
אני חייב להתוודות

אני כלכך לא הבנתי את השיר ולא בגלל שהוא לא טוב פשוט הוא כלכך עמוק שאין לי מושג מה הוא אומר פשוט הייתי חייב לכתוב לך כדי שתדעי שאני כאן, צופה וקורא ואם אני לא מדבר, זה פשוט כי אין לי מילים, לא בגלל שאני לא נדהם ממך כל פעם מחדש
תמשיכי לנצח להיות גחלילית מקסימה
שלומי

פועם

New member
ליל פעמונים לגחלילית

חזרתי מהמילואים ופתחתי את הפורום המיוחד הזה אני רוצה לאחל לכולם חג אהבה מאושר ולך גחלילית לא יודע מהיכן עפת אלינו אבל הכתיבה שלך היא משהו לא רגיל הרגישות שלך הנתינה שלך והאיחולים שלך עושים את החשק להכנס ולקרוא מותר ביום האהבה לאחל הפעם לך את כל האהבה שאפשר למרות שכתבת שיש לך בעיה עם המילה הזו "בצלצולי פעמונים וברסיסי כוכבים אנחנו מחבקים אותך לעולמים"
אני רק מקווה שזה שהשיר נכתב בשבילו יודע להעריך ונדהם כמונו

פועם!!!

ובכן...אני עפה מאי-שם בדרך כלל עוצרת בדרך על איזה ענף..לנוח
ו...אין לי יותר מילים...
תודה לך ורק טוב!!

פועם

New member
אני ממש מעוצבן ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

אני אוהב את כתיבתך ומעצבן אותי שנכנסים לכאן אנשים פחותי רגישות שמנסים להרוס דברים כה עדינים אני מקווה שלא יעלבו כאן כל המשוררים המופלאים שלנו ויש כאן רבים וטובים אני מחבק את כל יושבי החדר

פועם!!!

לא חבל להתעצבן?? אני מודה לך על מילותיך ואני מדברת בשם כל חבריך כאן. שולחת גם לך
ענקיייייי שא ברכה ורק טוב!!

למעלה