גלויה של שרית
M Music4Life New member 26/4/05 #4 הייתי במשרד וראיתי את זה.. אבל לא היה לי נעים לבקש...אבל גלויות ממש יפות הא? נו טוב..פעם הבאה שאני שם...
הייתי במשרד וראיתי את זה.. אבל לא היה לי נעים לבקש...אבל גלויות ממש יפות הא? נו טוב..פעם הבאה שאני שם...
א ארתור היחיד New member 26/4/05 #6 ניבה עם את רוצה את הגלויה.. יש לי שתיים ואני יכול לתת לך אחת שניפגש בנחשונית (עם את רוצה תגידי ואני הקח אותה איתי)
ניבה עם את רוצה את הגלויה.. יש לי שתיים ואני יכול לתת לך אחת שניפגש בנחשונית (עם את רוצה תגידי ואני הקח אותה איתי)
M Music4Life New member 27/4/05 #7 ווואי ארתור תודה רבה, אני אשמח רק מקווה שיצא לי לראות אותך שם. אם תוכל תביא איתך גלויה אחת אני מעריכה את זה מותק תודה.
ווואי ארתור תודה רבה, אני אשמח רק מקווה שיצא לי לראות אותך שם. אם תוכל תביא איתך גלויה אחת אני מעריכה את זה מותק תודה.
ש שי shay love sarit New member 27/4/05 #9 למה ליתביש חחחח.. היום צביה ביקשה ממירב והיא אמרה בכיףףף ולקחנו כמה חחח..
ש שי shay love sarit New member 27/4/05 #8 חחח אוףף.. היום היתי במישרד ולקחתי את הגלויה הזאת ושחכתי אותה אצל צביה חחחחחח... איזה בעסה אגב:גלויה מדהימה...
חחח אוףף.. היום היתי במישרד ולקחתי את הגלויה הזאת ושחכתי אותה אצל צביה חחחחחח... איזה בעסה אגב:גלויה מדהימה...
ח חולה על שרית New member 27/4/05 #10 חח שי גם אני לקחתי אחד../images/Emo3.gif ו.. צביה שכחת את הדברים שלך אצלי אני אביא לך ביום שישי אם ניפגש בכלל... חג שמח לכולם
חח שי גם אני לקחתי אחד../images/Emo3.gif ו.. צביה שכחת את הדברים שלך אצלי אני אביא לך ביום שישי אם ניפגש בכלל... חג שמח לכולם
ש שי shay love sarit New member 27/4/05 #11 חח נכון דנה גם את לקחת חח כי צביה ביקשה חחח... היום כל אחד שכח אצל משהוא משהוא חחח יומטוב