גלויה(נסיון)
ס סבא יעקב New member 25/11/02 #4 לוינונה הידד! הודות למאמצייך ולפלאי הטכנולוגיה, הגלויה נראת אחרת לגמרי הכתיב בולט יותר על רקע הגלויה. למרות השינוי הגדול אני לא מצליח לפענח יותר טוב את הכתוב, כנראה בגלל רזולוציה נמוכה של המסך אצלי. סבאיעקב
לוינונה הידד! הודות למאמצייך ולפלאי הטכנולוגיה, הגלויה נראת אחרת לגמרי הכתיב בולט יותר על רקע הגלויה. למרות השינוי הגדול אני לא מצליח לפענח יותר טוב את הכתוב, כנראה בגלל רזולוציה נמוכה של המסך אצלי. סבאיעקב
ו וינונה New member 25/11/02 #5 סבלנות ../images/Emo22.gif עוד לא תמה העבודה. זה היה רק ניסוי לראות איך זה נראה בפורום. תקבל את הגלויה כאילו נכתבה "שחור על גבי לבן". עוד קצת מניפולציות ויהיה מוכן. יום טוב
סבלנות ../images/Emo22.gif עוד לא תמה העבודה. זה היה רק ניסוי לראות איך זה נראה בפורום. תקבל את הגלויה כאילו נכתבה "שחור על גבי לבן". עוד קצת מניפולציות ויהיה מוכן. יום טוב
ס סבא יעקב New member 25/11/02 #6 בלי סבלנות לאן נגיע? אני בהחלט סבלני ויכול לחכות, ומעל לכל מעריך מאוד את המאמץ.
ו וינונה New member 25/11/02 #8 ../images/Emo132.gif לסבא יעקב אנא בדוק אם זה מספיק טוב. אם לא אנסה להמשיך "לחדד" את התמונה
ס סבא יעקב New member 26/11/02 #12 תודה! זה מצוין! אני מקוה שאצליח לקרוא את כל הטקסט, בעיקר מה שכתוב בפינה ובצד. הכיתובים האלה מכילים איזשהו מסר "עוקף צנזורה" שעוד לא ירדתי לפשר המסר. שוב תודה. סבאיעקב
תודה! זה מצוין! אני מקוה שאצליח לקרוא את כל הטקסט, בעיקר מה שכתוב בפינה ובצד. הכיתובים האלה מכילים איזשהו מסר "עוקף צנזורה" שעוד לא ירדתי לפשר המסר. שוב תודה. סבאיעקב
O ornan New member 25/11/02 #9 זה נראה כמו מתכון../images/Emo21.gif הצלחתי להבין 1/4 שוקולדה ובטח יש עוד הרבה דברים טובים. כמו שאני מכירה את המאפים ההונגריים המצויינים, שווה תרגום ונשמח לקבל את המתכון בעברית ארנה
זה נראה כמו מתכון../images/Emo21.gif הצלחתי להבין 1/4 שוקולדה ובטח יש עוד הרבה דברים טובים. כמו שאני מכירה את המאפים ההונגריים המצויינים, שווה תרגום ונשמח לקבל את המתכון בעברית ארנה
ד דני לא רופא ולא מטפל New member 25/11/02 #11 Przemysl אני זוכר במעומעם שאבי ז"ל הזכיר את Przemysl . אשאל את אחותי הבכירה, אולי היא זוכרת משהו.