גלה את ייעודך

EastGirl83

New member
גלה את ייעודך

לאחרונה התגלתי לספר שנקרא גלה את ייעודך של רובין שארמה. הספר מדבר על הנזיר עם הפארארי שלו כאשר אותו נזיר עוזר לדאר (הדמות המרכזית של הסיפור) להתחבר אל עצמו ולעבור את שבעת השלבים של החזרה למקור. אני יודעת שהספר עצמו מדבר על שבעת הדרכים לחזרה לאושר הפנימי, להתחברות היקום ולהתקדם בחיים. אך בכל זאת, אני חייבת לציין שכאשר קראתי את הספר ישר עלה בראשי ה"סוד" שהרי כל הנושאים האלו, השורה התחתונה שלהם, היא אותה המטרה בסופו של דבר. הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על הספר? האם קראתם אותו? איזו תגובה הייתם מגיבים על ספר זה....

EastGirl83

New member
ועוד משהו...

מישהו ראה את הסרט מטריקס משום שבספר הנזיר מזכיר את הסרט... אני לא ראיתי את הסרט אבל הוא מציין שהסרט מראה מצויין שאנחנו חיים בסוג של מציאות וכאשר אנחנו צריכים להיות במציאות אחרת, שזה בא לידי ביטוי על ידי פתיחת עיניים ולראות באיזו מציאות אנו חיים... מישהו ראה? יש לו משהו להגיד על זה...

לא זוכר אם קראתי את הספר, למרות שאני חושב שכן

לגבי הסרט, מן הסתם ראיתי אותו. הרבה אנשים ראו אותו. ואני חושב שהסרט מהווה מטאפאורה מעניינת לסוד.

Galel

New member
אוקיי...

אני ממש לא חושב שמטריקס (עם כל ההיגדים, והקבלה וההקבלות השונות), מתחבר באיזושהיא צורה לסוד... אכפת לך להרחיב איך הגעת לשם? גלאל.

יש שם המון נושאים דומים

קח למשל את הנושא של הבחירה הראשונית. האם אתה רוצה להכיר משהו אחר, או שאתה מעדיף להישאר בקומפורט זון. יש שם את הנושא של להאמין שאתה מסוגל לעשות משהו ולנסות אותו עד הסוף. יש את הנושא של התמדה ואמונה, לפעול בלי לדעת מה תהיה התוצאה. יש את הנושא שזה לא הגורל שעושה את האדם אלה ההחלטות שלו. יש את הנושא של לראות דברים שנמצאים ממש מתחת לעיניים, ואנחנו לא רואים בגלל פרדיגמות. לא חסרות דוגמאות.

לא ראית את המאטריקס?!!?!?

את נורמאלית?... איזה חסך השם ישמור

EastGirl83

New member
../images/Emo6.gif

לא ראיתי... אף לא חשבתי שלסרט הזה יש עלילה... כי לפי מה שאני זוכרת כולם התלהבו מהאפקטים של הסרט.... אבל לאחר שקראתי את הספר "גלה את ייעודך" אז הוא הסביר איך העלילה של הסרט יכולה להתקשר לכל האמונה הפנימית ולפתוח את העיניים למציאות אמיתית.

אז לא הבנת את הסרט

כולם לא התלהבו מהאפקטים.. אלא מהעלילה והתסריט הגאוני והפילוסופיה שמאחוריו, שהיא תואמת להפליא את הלך הרוח של הסוד. אני ממליץ לך לראות שוב.. כי פספסת יצירת מופת.

לרגע חשבתי

שהגעתי לפורום אחר...חחחח WOW עשיתם לי חשק לראות את הסרט - לא, לא ראיתי חחחחחח היו לי מלא הזדמנויות לראות אותו עוד שנים שיצא, אבל משום מה חשבתי שהכל זה רק האפקטים והשטויות המיותרות של היום. אוקיי ..אם מדובר בסרט עלילה מרתק, אני מוכן לקחת ולראות אותו בשמחה! תודה אגב! :)

למעלה