גלגל"צ!!!!

KerenWelling

New member
גלגל"צ!!!!

יואווו.... ג'סי ואדם הביאו הקדשה לגלגל"צ (הם זכו במלא קטגוריות של 2004..בכל זאת...). בקיצור, הם איחלו לנו שנה טובה, ואמרו שגלגל"צ נשמע כמו שם של ספינת חלל
לפחות זה מה שידיד שלי בישר לי במהרה בפלאפון. עכשיו יש SWBL...כנדרש... בכל מקרה, ביום ראשון אני אפרסם את כל הקטגוריות שבהם זכו בכל מצעדי השירים בתחנות בישראל...(חוץ מרדיו רמלה
. בע.)

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo45.gif + בקשה../images/Emo3.gif

לפני שאתם פותחים הודעה חדשה, תציצו בעמוד ותראו אם כבר רשמו על זה משהו
כי זה סתם מעצבן שפותחים מלא הודעות זהות

lolli1

New member
זה לא אדם וג'סי

זה היה ג'יימס וג'סי הקלטתי את כל הקטע האחרון של המצעד והקשבתי ללו עכשיו ואלה היו ג'יימס וג'סי דרך אגב: סורי שלא העלתי את ההקלטה לאלה שלא שמעו כי פשוט אין לי מושג איך אז אם מישהי יודעת איך אני אשמח........

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gifואת משרשרת אלי כי?../images/Emo3.gif

בכל מקרה תפנימי
לא משהו אישי, פשוט זה משגע אותי(!)
ואמממ לא יודעת מי זה היה בסוף, בכלל לא הקשבתי למצעד ואממ אם יש לך רמקול את יכולה להקליט את זה
ולהעלות לפה

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gifאמממ...את יכולה לשלוח לי

במסנג'ר/אייסי ואני אעלה את זה לפה פשוט קשה לי להסביר איך מעלים את זה

lolli1

New member
תתני לי את

האי מייל שלך מסנגר אייסי או משהו ואני אשלח לך אבל רק שתדעו הקליטה הייתה על הפנים אז יש הפרעות אבל שומעים ברור מה הם אומרים הקלטתי מהשיר שלפני עד תחילת SWBL

KerenWelling

New member
אל תתנשאי.

ברגע שידיד שלי התקשר, רצתי למחשב בקריאות "דניאל כנס שניה לפורום!!!!1101!! מהר!!!!" וכתבתי... שדני תמחק או תשרשר. איפה היא בכלל?!
כרגיל נטשה??

דיייי

את מלכהההההההההההההה!!!!! את כל כך שולטת!!!!!! איךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!?!?! :]]]]

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo142.gifחחחחח../images/Emo2.gif

אני לא מלכע
lolli1 שלחה לי את זה (סורי שכחתי את שמך
אני רק העלתי את זה
ובבקשה כפרע

בטח!!!

אני שומעת את זה כבר איזה עשר דקות רצוףף!! עם הקולות הסקסים של אדם וג'ימס... |מאוהבת| אני אוהבת איך שאדם אומר מארווווווווון5!!! וג'יימס it's sound like a spaceship! אויייי הם כל כך חמודיםםםםםם!!

למעלה