גלגל מסתובב לו....

שריתוש26

New member
גלגל מסתובב לו....

לפני שנה היה לי חבר שמירר לי את החיים. מסיבה מסוייימת הוא היה קר אליי ואפאטי (הסיבה היחידה שנראית לי היא שהוא לא אהב אותי- פשוט כך). מצד שני לא נתן לי ללכת כל פעם שרציתי לעזוב. הקשר נמשך יותר מידי זמן וכל פעם יצאתי פגועה מחדש כשחשבתי להפגש ולחזור שוב. נראה לי שלו פשוט לא היה איכפת לפגוע בי, כנראה שלא אהב אותי באמת אם פגע בי ללא הרף ובלי רחמים כל פעם מחדש. היום, שנה אחרי, אני עושה בדיוק את אותו הדבר לבחור שמאוהב בי עד העצם. למזלי (ולמזלו) אני קטעתי את זה כשהיחסים היו עוד בחיתולים. אבל כואב לי שאני סופגת ממישהו אחד כאב, ואחר כך מישהו אחר צריך לסבול זאת ממני. לא הרפתי מהבחור שעזבתי, כמו שהאקס שלי לא הרפה ממני למרות שלא באמת רצה אותי או אלוהים יודע מה. אני עובדת על עצמי כדיי להפסיק להפגע מאחרים - הרי רק אתה בוחר אם להפגע או לא. זה המוטו שמנחה אותי. מצד שני, קשה לי להפסיק לפגוע בשני, כי גם צומי זה טוב, ואני שואבת את זה על חשבונו, ועל כאבו. בשנה החדשה אני אשתפר ואהיה בנאדם טוב יותר. הלוואי גם על כולכם. רק רציתי לשתף מוזמנים להגיב אם מזדהים וכ'ו.

חמד1

New member
לא מזדהה אך מציע-

את בפלונטר עם עצמך,גם בשידור שלך לבני זוג(כמו עם הגבר הקודם-שניתן לתמרן אותך כרצונו)וגם בשימוש שלך באחר המשדר גם הוא חולשה כלפייך ואת מנצלת זאת.שני המצבים הם קומבינציה של אותו מצב,אך הכל נמצא בך,כי כל אחד מאיתנו אחראי למעשיו ומחדליו(גם ובעיקר הנפשיים). נראה לי שאת צריכה לפחות יעוץ נפשי אם לא טיפול-זה מאוד יעזור לך וישים את הענינים שלך עם עצמך במקומות הנכונים...!!בהצלחה

תופעה ידועה

זה שנפגעת בעבר ממישהו ועכשיו את עושה את אותו הדבר למישהו "חף מפשע" זה תופעה נפוצה מאוד אצל הנשים. מתי תפסיקו עם זה???

JudyWn

New member
תופעה ידועה, באמת ../images/Emo3.gif

זה שאקסית אחת אהבה שאתה נושך לה את האוזן בזמן שאתה מעסה לה את עצם הזנב ועכשיו אתה עושה את זה לכל הבנות שאחריה כי "אתן אוהבות את זה ככה. מה לא?" זו תופעה נפוצה מאוד אצל גברים. מתי תפסיקו עם זה?

JudyWn

New member
"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" ../images/Emo45.gif

זה משפט מאוד חכם, המשפט הזה למעלה. יוצא לפעמים שיש לנו תסכולים/טיקים/רשמים ממערכות יחסים קודמות שאנחנו גוררים איתנו הלאה - אפילו שהאדם התחלף - שמשפיעים על מערכת היחסים הנוכחית. אם היה לך אקס שליטף אותך מאחורי האוזן כשהוא רצה סקס, לנצח ליטוף כזה יתקשר אצלך לסקס, אפילו שהבחור הנוכחי רק רצה לדגדג אותך שם. וזה עוד במקרה הטוב. במקרים הרעים את כל הדחיות וה"סרטים" שנשארו לנו מאנשים אחרים, אנחנו נויצא על האנשים החדשים בחיינו - וזו לא הדרך
צריך לדעת "למחוק" את הלוח בראש שלנו עם כל קשר חדש כדי שלא ייצא מצב שאת "הורסת" למישהו כי לך גם הרסו. נכון שהרבה יותר קל לומר מלעשות - אבל אם מחליטים על זה עם כל ה
אז אפשר לעשות את זה. תמיד תחשבי שאת לא היית רוצה שמישהו יעשה לך סרטים בגלל האקסית שלו. בהצלחה.

למעלה