גלגל הצלה וירטואלי?

Gרר

New member
גלגל הצלה וירטואלי?

את מי מבין כל אלו שהודחו עד עכשיו הייתם מחזירים? אני הייתי מחזיר את דני (שמו לב שאני הומו?) נוריאגה. לא בגלל שהוא הוכיח יכולות שירה מדהימות אלא בעיקר בגלל הדמות המשעשעת והדיאלוגים (ich) עם השופטים... נותרנו עם הרבה כשרונות שירה אבל עם מעט מדי טיפוסים צבעוניים... אני בעד דאאאני.

ר ו ח ל י

New member
דייויד הרננדז

לדני יש קול נהדר,אבל הקול של דייויד יותר גדול ומרגש משל דני לטעמי.

Fairywitch

New member
אמנדה ודני.

מאוד הצטערתי כשהדיחו אותו- הוא היה מיקיילה בגרסא גברית (?), אבל קצת נחמד יותר ממנה...

Bleed for Me

New member
Danny!!!

whatever4

New member
כל כך../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif

כותרת מעט פאקצית אבל בהחלט מבטאת את התחושה. אני עדיין מקשיבה ל- Papa Was a Rolling Stone ולא מבינה איך נתנו לו לעוף כל כך מוקדם. זה פשוט אבסורד. אחד הזמרים הכי מוכשרים שהיו באיידול. וככל הנראה גם הכי אנדרייטד מביניהם.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif ../images/Emo45.gif מצטרף לפאקציות ../images/Emo7.gif

../images/Emo45.gifבהחלט

לפי דעתי העיפו אותה רק בגלל עברו הנחמד כי הוא שר מעולה

lorien

New member
אוי דוויד....

גם אני הורדתי את פאפא היה אבן מתגלגלת.... זה גם הרבה יותר טוב מהמקור...

ANGELUSPIKE

New member
זה רק מהטופ 24 או שאפשר מהאודישנים....

כי אם אפשר מאודישנים, אני אני בוחר ללא צל של ספק בג'וסייה למיניג, פשוט הפספוס הגדול ביותר שלהם בבחירה. אבל אפ זה רק מה טופ 24, אז זאת אלינה שממש אהבתי.

דני../images/Emo110.gif

לדעתי, אם היו נותנים לו להישאר, בהמשך הדרך הוא היה מפתיע את כולם בגדול!

בָלבָל

New member
היחידה שאני זוכרת מאלה שהודחו היא אמנדה

אז זה אומר שהיא צריכה לחזור לדעתי (ושלום, פעם ראשונה שלי פה, לא האמנתי שאני אצפה באדיקות באמריקן איידול, אבל יש מתחרים מעולים השנה...)

darklighter

New member
../images/Emo45.gifאמנדה../images/Emo47.gif ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

SHTRUDIDI

New member
התלבטות בין דני ואליאנה

נראה לי שדני קצת יותר, כי בנוסף לקול הייתה לו גם אישיות מעניינת.

למעלה