גלגל העונות

שרי42

New member
גלגל העונות

כמו האדמה בחודשי הקיץ סדוקה, צחיחה, צהובה, מאובקת משוועת למים – כך גופך סבלנות אישה צוחקת השמש ומלהיטה בחומה ומוסיף הרקיע כל דבר בעיתו יקירה יבוא הסתו ועימו החצב, הרוח הקרירה, היורה שיפתיע כל סדקייך לאט יתאחו והמטר – הוא ירד בחוזקה על פנייך ירטיב, יציף, ישקה את כל אברייך השמש תציץ לפרקים תחמם ניצנים על עצים ושיחים ולפני שתדעי כולך תפרחי בצבעים מרהיבים של אביב אז תחייכי במלוא גופך תזיזי הרים, תרחיבי אגמים תנשמי ניחוחות, תחושי תחושות תאהבי את מבינה אישה, כל מצב הוא זמני וניתן לשינוי אז בלי בכי ובלי אנחות את חלק מגלגל העונות

אור-לך

New member
כל-כך יפה שרי

וכ``כ נכון... אך אביב אביב, אני פשוט מתעוררת לחיים... אור.

ה-שונית

New member
מקסים....

אבל בכל זאת שאלה לי... האם כמו עונות השנה אנחנו צפויים להגיע לקיץ פעם בשנה? תנודות כאלה תכופות לי מידי, לא בטוחה שאחזיק מעמד. וחוצמזה... אצלי עונת הקיץ נמשכת יותר מידי זמן, אבל נראה לי שמתחיל לרדת גשם ;-) שונית

יערית

New member
זה בדיוק הזמן לאחל לך תודה

על המילים היפות , על הכוונות מחממות הלב, גם אם לא דיברת ישירות אליי,הרגשתי שכל מילה נכתבה עבורי. אז לא לבכות אמרת.... לחייך במולא הגוף... להרחיב,לנשום,לחוש, לחוש את האהבה? חשתי,טעמתי,עשיתי הכל עד שהיא ביקשה חופש ללא מילים... שוב תודה,משתדלת להיות מאופקת בימים אלו כאשר הכל מסביבי מתפרק, משתדלת לבנות כל פיסה מחדש,משתדלת לראות קדימה,יותר מידיי עננים, יותר מידי סימני שאלה,והכאב זה דבר שיעבור לא? יערית. נ.ב סוף שבוע נפלא לכולכם....

שרי42

New member
בוודאי שיעבור....

רק תהיי סבלנית....ותמיד תמיד הביטי קדימה.....

למעלה