גלגל המזלות -דיון .

IBP1

New member
גלגל המזלות -דיון .

מה דעתכם האישית על הקלף ,מה עומד מאחורי הרעיון המרכזי של הקלף. מה מסמל בעיניכם הקלף . מה הסוד שבו.

איציק, אולי תעלה תמונה של הקלף

כך שחברים שלא ממש מכירים את הקלפים יוכלו להביע דיעה "ניטרלית" וחפה מכל ידע מוקדם... יכול להיות מעניין, לא? הולכת לחפש בעצמי את התמונה... כבר חוזרת
לילה אהבה לנו

אז בבקשה תמונה, וכולם מוזמנים להביע

את דעתם, לא רק אלה שמכירים ועוסקים בטארות
תמונת גלגל המזל בקלפי הריידר
אחלה לילה לנו

IBP1

New member
אני דווקא הייתי מאוד שמח....

לשמוע את דעתך גילי....

IBP1

New member
יאללה אחותי לא נראה לי שעוד חברים..

יגיבו כאן יאללה start shooting

רותי 11

New member
גלגל המזלות ../images/Emo221.gif

מעבר למידע הרגיל גלגל המזלות גם מיוחס אליו "ספירת חסד" והדיבר "לא תגנוב" מס' 10 והאות כ' גם הם חלק מאותו קלף. הקלף נשלט על ידי כוכב יופיטר. גלגל המזלות בפריסה - אם הוא בהיבט החיובי אז זה מזל מאיר פנים, התחלת מחזור חיים חדש, שיפורים במהות החיים, מעיד על קרמה חיובית. יכולת לקחת את הגורל בידיים, מהפך גורלי בחיים,שינויים לשני הצדדים, שינוי בחשיבה, תקווה לעלייה, רצון לשינוי בכוח גדול, מעבר ונסיעה. בהיבט השלילי - חוסר מזל, קרמה שלילית, עליות וירידות הגורמות לחוסר יציבות גם חומרית וגם רגשית. הימור על כל הקופה, לחכות לשעת כושר, פתרון קיים שלא מיושם, דברים לא צפויים, תקיעות בהווה.

angelici

New member
זו כל התורה

קלף העולם בעצם אומר לך כל התורה= זו כל התורה שלך שים לב לאותיות על המחוגים המודגשים הקלף מסמל תורתו של אדם=דרכו, ניתן לספר על הקלף סיפורים רבים אך סימלו הוא דבקות במטרה/תקיעות בהתנהלות,או בחיים שכאלה, לפעמים מורה על אדם החוזר על דברים מוכרים שאליהם מיחס חשיבות רבה או עיקרון,כמו דבקות לחומר, לדרך ,למטרה או דרך חיים... בנושא זוגיות כשקלף כזה נופל - סביר מאוד שהזוגיות הזו תמשך עוד הרבה זמן כי האדם לא סיים את תפקידו/יעודו/תיקונו (קח מה שאתה רוצה) בזוגיות זו , גם עם הנישואין לא משביעים רצונו(יש לשים לב למיקום הקלף) כנ"ל לגבי עבודה , דברים חוזרים על עצמם עליות וירידות יום ולילה סיום והתחלה מאותו מקום אין סוף כמו שעון שחוזר על עצמו אני לעצמי קוראת לקלף הזה "אין חדש תחת השמש"

אחרי החברים הבטחתי../images/Emo13.gif

ואני רוצה לספר מה אני רואה בקלף הזה... מעבר למה שכתבתו כאן
הגלגל כשלעצמו מציג לפני תבנית, תבנית שחוזרת על עצמה באורח בלתי מודע ולכן סוחפת אותנו פעם למעלה ופעם למטה. מעין "אשר התלוי בדבר" - בטל דבר בטל האושר כאילו, כאשר אני למעלה טוב ונאה, וכאשר אני למטה רע וכואב... אני אוהבת לפרש את הקלף הזה (מעבר לפירושים ה"רגילים") כזמן טוב לצלילה פנימית, להעמיק פנימה ולשאוף לנפץ את התבנית הזו שעלולה להיות דפוס חשיבה אמונה או התנהגות שמובילה אותנו, ומנהלת אותנו במקום שאנו נוביל וננהל את החיים. צלילה פנימה לתוך אותה תבנית, משמע רכישת הבנה לגבי התהליכים הללו שחוזרים על עצמם, להגיע למצב שבו אני מודעת לאותו דפוס, ואני מנפצת אותו, שוברת את הכלים, לוקחת אחריות שהיא מעבר ל"גלגל" מסתובב, על החיים שלי, ומנהלת אותם בצור הטובה ביותר שאני יודעת ויכולה. האותיות - תורה, שמופיעות שם, שוב מסמלות לי ידע עמוק, ידע פנימי או חיצוני שיש להפנים, לרתום לטובתנו העליונה. סמלי האלכימיה מספרים לי שגם אם רע וכואב, אפשר להפוך לשמחה, אם רק מודעים לסיבה ולאופן התהליך. האות שאני מייחסת לקלף הזה, היא האות י', מבחינתי - הקטנה ביותר באלף בית העברי, ויחד עם זה אות חזקה וחבויה בכל האותיות. מכאן שלכל התנהגות שלנו, יש איזה שהוא דפוס שמשפיע, יחד עם "שמירה" (ארבע חיות קודש) מסוימת שלא להתרסק, גם כשאנו "למטה". זה בקצרה על הקלף, ועכשיו אשמח לקרוא את דעתך המלומדת

למעלה