גלגל ההצלה של המשפטים-

../images/Emo45.gif

בדיוק, עוד סיבה למה זה משפט מיותר

בכל זאת,../images/Emo152.gif

צריך להצהיר את זה לכל העולם,שהוא המלך שלנו-של כולם!!ופשוט אין עליו.. ובקשר למשפט האחר,(סורי צילי,כנ"ל
)כאילו..סמים?!?!?! יחשבו על הראל דברים שליילים לאללה,וקסמים-סמים,זה אומנם נשמע דומה,אבל סלחו לי- מה זה??? הראל ,סמים?!?הפורום שלו צריך לעודד את השיר עצמו,ולא להגיד עליו דברים רעים ולהכפיש!בסדר,זה בצחוק-אבל עדיין לא נשמע טוב!!

כן,

אבל רוב הגולשים בתפוז הם אנשים בוגרים ונורמליים עם חוש הומור, ומקסימום, הם יכנסו לפורום כדי להביע מחאה על השיר- וזה ימשוך יותר קהל
הם יכנסו, ולאט לאט יתמכרו...

והנאום שלי ../images/Emo9.gif

הוא הכי מצחיק בעולם
הוא הכי נכון בעולם, מי רוצה לבוא ולהגיד לי שזה לא אבקה לבנה?
המשפט השני לא מקורי בכלל (סורי צילי, אבל בבחירות- שמים הכל בצד
), כאילו, כמה כבר אפשר לטחון את שיא השנינות- מל(א)ך?! די, הבנו, הלאה, רוצים שיעשו מאיתנו פורום של פקצות, או פורום נורמלי, שלא רק "אההההההההה הראליייייייייייייי!!!!!!!!!! תעשה לי ילד!!!!!!!!! תעשה לי גדוד!!!!!!!! אני מטורפת עלייך!!!!!!!!! אההההההההה!!!!!" עכשיו תחליטו

ממש להפך,

כי הם יקראו אבקה לבנה, ויחשבו שזה פורום שלילי, ואז יכנסו לראות ולהביע מחאה ולכעוס עלינו, יבינו את האמת המתוקה שמאחורי המשפט השקסי שלי, וגם בזמן שהם יהיו פה, הם יתמכרו להנאתם.

../images/Emo124.gifכנסו../images/Emo124.gif../images/Emo152.gif

עכשיו נתחיל לדבר דוגרי..
המשפט השישי-הראל סקעת,המל(א)ך של פורום 1226,מוכיח-שלמרות שיש כאלה פאקצות מעצבנות ששוללות את סקעת,הראל סקעת הוא עדיין המלאך והמלך שלנו!!!משפט זה מצהיר שפורום 1226 פשוט חושב(יודע !) שהראלי שלנו הוא מלאך ומלך!!!פשוט כך!! בקשר למשפט האחר..
כאילו..גם לי אבקה לבנה גורמת לעוף???!?! וואט דה פאק?!מה זה צריך לרמז?בעצם,לומר במפורש-שהראל שר שסמים הם אלו שגורמים לו לעוף!!וגם אנחנו "נגררים" כביכול אחרי סקעת,ואחרי הסמים-ורק אז אנחנו יכולים לעוף!!זה ממש דבילי,(סורי צילי),זה שולל לגמרי אותנו, את הגישה שלנו להראל ואת האהבה כלפיו וכלפי משמעות מילות השיר "לעוף"! זה נשמע קצת רציני,אבל תאכל'ס-זה הרושם שזה נותן
מי ייתן והטוב ינצח, צילי גוד לאק

אל תיכנסו אליה, תיכנסו אלי ../images/Emo3.gif

הסמים זה בדיוק מה שימשוך, אנשים יסתקרנו ויכנסו, לעומת זאת, עוד פעם הוא מל(א)ך? דיייייייייייייי כמה אפשר לשמוע את זה?!?!?! בכל מקום, הננו כאן בשבילך, אתה המל(א)ך של כולם, די! לעומת, סמים זה מקורי, ומושך לעין, אנשים ירצו לדעת ולהבין ולהתמכר יחד איתנו

חס וחלילה!!../images/Emo152.gif

את מעודדת אותם לבוא בעזרת משפט מזעזע?!?ממש לא ניראה לי.. חוץ מזה-המל(א)ך זה קיטצ'י וכיפי ליראות,ותאכל'ס-זה מה שכולם אוהבים.. נ.ב:חוצפנייה קטנה..
מה קרה,הנאום שלי יותר טוב משלך?טוב..מה אני שואלת בעצם ..

גלושש

New member
../images/Emo110.gifנמנעת...

אהבתי יותר את -1 אבל יש בו מסרים שליליים
טוב נו... לא נורא
משפט אחד

לגל יש פיצול../images/Emo6.gif../images/Emo152.gif

בחירה טובה
"נמנעת...........טוב נו לא נורא משפט אחד
"
גו יעל!!
(אני מפרגנת חברייה