גלגלי"ש ושרשרת X-ring? XW-RING? O?

HeadSpiN

New member
גלגלי"ש ושרשרת X-ring? XW-RING? O?

אני מעוניין להחליף גלגלישיניים ושרשרת ב GPZ 97 מה ההבדל בין X RING ל O RING ל XWRING ? האם יש הבדל בביצועים,עמידות, או אמינות? כל כמה זמן נהוג להחליף גלגלי שיניים ושרשרת ?

לגבי שרשרת וגלגלי''ש

דוגמה 630 535 530 525 520 420 אלה מידות אונברסליות שיש להם מידות חלפיות באינצ'ם לכל שרשרת יש רמות שונות של איכות שרשראות איכותיות שעומדות בעומס קריעה של 4400 ק''ג ושרשראות לא איכותיות שעומדות בעומס של 2500 ק''ג בלבד תבלה: איכות השרשרת נקבעת גם לפי סוג החומר ועובי דופן של החוליות O-ring shDO SUPER HEAVY W-oring -SHDWR super heavy duty עובי דופן של 2 מ''מ לפחות נחשב לשרשרת איכותית יש לי אערה בשבלך:תמיד להחליף םט שלם-גלגלי שיניים+שרשרת

WildFade

New member
תוכל בבקשה להסביר קצת יותר?

לא הבנתי את החלק של: O-ring shDO SUPER HEAVY W-oring -SHDWR super heavy duty מזה shDO ו-SHDWR? אם מזמינים מחו"ל - כל מוסך יסכים רק להתקין (בלבד)? שמעת במקרה על "שרשרת מחוסמת" (המוסכניק שלי ממליץ לי כזו), עולה 150~ יותר מרגילה, ולא דורשת מתיחות... הגיוני? --> עבור GS כמוון תודה מראש לעונים

bendoe

New member
מה מחוסמת מה../images/Emo35.gif

יש'ך GS לא GSV
....תרגע עיוני אבל הבייבי שלך לא כזו עצבנית...מספיק לך משו פשוט..

WildFade

New member
נו בנדו, הייתי רציני (לשם שינוי)../images/Emo11.gif

למה להרוס? המוסכניק מדבר על 1,000 ש"ח בהם ישנה השרשרת ה"מחוסמת" + גלג"ש + עבודה. הגיוני? קיימת חייה כזו? או עבודה בעיניים? ... וגם השאלות האחרות...

YAYA15

New member
יש המון הבדלים

תתחיל לשוטט באתר של RK בטח תמצא כמה תשובות

gizmo350

New member
בבקשה

אולי זה יעזור, קרא את השרשור הנ"ל כניראה שייתן לך קצת מושג

למעלה