גלגלי הרולר

גלגלי הרולר

קניתי רולר מקצועי לפני כמעט חצי שנה עכשיו הגלגלים מתגלגלים כמו שצריך כשאני מוציאה את הרולר ומסובבת את הגלגלים חלק מתגלגלים מהר חלק אחרי שניה נעצרים אולי נכנס לשם גרגרי חול שסותמים את המהירות אני לא יודעת אבל מה שבטוח הגלגלים לא נשחקו! מה אני יכולה לעשות כדי לתקן את זה? ואיך צריך לתחזק ולטפל בהרולר ? כי את זה לא לימדו אותי בחנות ומרוב התלהבות שחכתי גם לשאול :)

tinker2003

New member
תחזוקת הרולר

כנראה שנכנס לך חול למיסבים, מה שצריך לעשות זה לנקות אותם מבחוץ עם סמרטוט יבש. ואח"כ לסובב את הגלגלים. אם יש לך אפשרות לגשת לאחת החנויות שיטפלו לך בהם עם לחץ אוויר, זה מצויין

לחץ אוויר אין בתחנות דלק?

או שאני מתבלבלת.. אני ינסה לנקות אותם עם סמרטוט יבש !!! קניתי אותם במקם רחוק מהבית ככה שאני יצטרך לגשת לחנות אחרת אני לא יודעת מה דורש הטיפול יש את זה בכל חנות במוכרת רולר? מקסימום תמורת סכום סמלי הם יסדרו.. תודה לך :)

לא עזר!!!! הסמרטוט יבש

כל 7 הגלגלים בקושי זזים ואחד זז במהירות הרגילה ...

tinker2003

New member
../images/Emo27.gif

קצת קשה לי להסביר מעל דפי הפורום איך לשחרר את המיסבים התקועים... את צריכה לנסות לדפוק קצת על הגלגלים ולסובב אותם (זה לא נשמע טוב, אבל זה אמור לשחרר את הגרגירי חול שתקועים לך בתוך המיסב ועוצרים את הסיבוב שלו). אם את רוצה, אני אהיה היום בספורטק מ 20:15 בערך ואוכל לעזור לך עם זה...

נתן.ל

New member
את יכולה להכנס לאחת החנויות

רוזן מינץ(לבקש את נתי) או אנדלסרול(בד"כ שלומי אבל גם סאשה עוזר בכייף) ולבקש מהם לסדר לך את המייסבים, הם תמיד שמחים לעזור למחליקי רולר. אפילו שלא רכשת מהם דבר.

תודה :)

הילה תודה אבל אני לא יוכל להיות היום בספורטק ... אני ילך מחר לרוזן מינץ בת"א גם שאני ידע לפעם הבאה איך לסדר בלי עזרה יש עוד משהו שצריך לשמור על תחזוקת הרולר שרצוי לי לדעת? אני ישאל את כל השאלות שהייתי צריכה לשאול מחר בחנות !!

למעלה