גלגלים מה עדיף

nizans

New member
גלגלים מה עדיף

קסריום SL או אמריקן קלאסיק 420 או 350 . פשוט מה השיקולים שצריך לקחת בחשבון כשמשתרגים לגלגלים האלה או אולי הצעות אחרות. חוזק ,מומנט אינרציה , מישור ,עליה וכו'. אני זורק מושגים ומונחים שבשיטוטי המועטים שמעתי ודי היתבלבתי, על כן החלטתי לעצור ולברר אצל יודעי דבר עם נסיון מהפורום ולא מהסוחרים ( " שגם קטלו את מה שאין להם " ממש לא יפה ). תודה מראש ובטוח שזה יעניין עוד רוכבים רבים . שוב תודה מראש. והחלמה מהירה לאבי.

יעקב 471

New member
אתה צריך תשובה ממי שהיה לו גם וגם

ויכול להשוות אובייקטיבית . אני רכבתי עם מוויק קסיריום SSC כמה שנים והרבה ק"מ ופשוט נהנתי. לא שמיניות ולא תקלות אחרות,גלגלים חזקים בטירוף. לא רכבתי עם אמריקן כך שאין לי מושג לגביהם

מוסיפה לשאלה גם את....

גלגלים של אמריקן קלאסיק - הוריקן למה הם טובים, מיועדים, או מה שזה לא יהיה... אשמח לתשובה, זהר.

EREZ11

New member
האמת,לא מרגיש הבדל בגלגלים

מרגיש בהבדלים בין גלגל עם דופן גבוה(כמו הקסריום) לגלגל עם דופן נמוך (כמו OPEN PROׂ) באופן איש מעדיף גלגלים בנויים עי בונה גלגלים ולא מהמפעל,הקסריום מנסיון קצר נתן תחושה של קשיחות,אמריקן קלסיק היו גמישים מדי למשקלי 82קג,נהנה לרכב על גלגלי קומפניולו שירוקו ומרגיש הכי מהיר דווקא על גלגלי OPEN PRO,אם אתה לא תחרותי ומועמד לפודיום הגלגלים האלה לא יתרמו לך דבר,רק פוזה

למעלה