גלגלים לרולר

• פותח הנושא hugo
  • פורסם בתאריך

hugo

New member
גלגלים לרולר

יש לי רולר מסוגK2 V02 Max עם גלגלים מקוריים מסוג 90mm 83A הגלגלים נשחקים די מהר ואני מתחיל לבדוק אופציות להחלפה אז יש לי כמה שאלות: איזה גלגלים מומלצים? איפה קונים? האם אפשר להזמין באינטרנט והאם המחירים זולים? ראיתי ב- TAR גלגלים מאירים (זוהרים) האם הם מומלצים? איפה ניתן להשיג כאלה? תודה על כל התשובות אורי

נתן.ל

New member
גלגלים מומלצים אלו הגלגלים

שיתנו לך את התמורה הגבוהה ביותר ביחס למחיר אותו אתה משלם. זה תלוי גם בסגנון ההחלקה שלך והדרך שלך לניצול הגלגלים. אתה יכול להשיג גלגלים כמעט בכל חנות ספורט שמוכרת רולרס, זהו פריט סטנדרטי. חנויות שמתמחות ב-K2 הן אטלנטיס ברמת גן ורשת חנויות ספורט ורטהיימר. אתה יכול גם לנסות ברוזן מינץ וברשת מגה, אם יש להם מבצע כלשהו על גלגלים אני חושב שזה יעזור לך כי סה"כ הגלגלים לא תלויים בדגם הרולרס. כמעט כל חברה שמייצרת רולר יש גם גלגלים משלה, אבל הבנתי שיש גלגלים של חברות המתמחות בייצור של גלגלים בלבד(Hyper למשל) אבל הם לא זולים. סט של שמונה גלגלים יעלה לך בסביבות הכמה מאות שקלים(תלוי בסוג), אם אתה יודע מה אתה מחפש(גודל וקושי) אתה יכול בהחלט להזמין דרך האינטרנט(אם תמצא אתר טוב להזמין דרכו אתה מוזמן לשתף זאת איתנו). הגלגלים המאירים שאתה רואה הם לא איכותיים כמו הגלגלים היעודיים לנסיעה. גלגלים זוהרים הגימיק שלהם הוא לזהור ולנצנץ והם נוטים להשבר בנקל ולהשחק מהר יותר מאשר גלגלים רגילים(אבל הם מגניבים).

מנסיון

הגלגלים המותגים של K2 פחות טובים מאשר HYPER, קריפטוניקס, אקספרס או פאואל(בונס) (מן הסתם יש מותגים נוספים, אלו היחידים שבדקתי). הם נקרעים די מהר. מצד שני, עלות של סט גלגלים של אלו שהזכרתי, עשויה להגיע ל-400 ש"ח לשמיניה.

hugo

New member
לקנות בארץ בטח יותר יקר

אף אחד לא מזמין באינטרנט? תודה בכל מקרה על התשובות

נתן.ל

New member
אני אישית לא הזמנתי באינטרנט

אבל אני מכיר כמה שכן הזמינו והם מרוצים. גלגלים זה סטנדארט, אם אתה מזמין סוג מסויים של פירמה מסויימת זה גם מה שתקבל. לא כאילו שאתה צריך למדוד אותם או משהו כזה, לכן לא נראה לי שיש בעיה להזמין דרך האינטרנט.

RieM

New member
קניתי לאחרונה גלגלים חדשים

באטלנטיס עם הנחת TAR ויצא לי משהו כמו 260 ש"ח לשמינית גלגלי superlite של היפר, 80 מ"מ 82A. גלגלים לא רעים אם כי נשחקים בדיוק באותה מידה כמו ה-78A האורגינלים של K2 שהיו לי קודם לכן. (ביחוד עם עוצרים ב-T בירידות של יפו וכד')

למעלה