גלגלגלגלית

שמופית

New member
גלגלגלגלית ../images/Emo124.gif

מה קורה
מה נגמר עם סיפור ה
? מצאת משהו ? התארגנת כבר על מיקרופון ודיסקים ? (מתי האירוע הספינינאי ?)

הנה אני... עדיין די ../images/Emo7.gif... (ארוך)

קודם כל תודה נורא נורא לכל התומכות והמתעניינות!!! בהמשך לדיון על מהותו של הפורום הזה שהרגע ראיתי שהיה כאן בימים האחרונים... רציתי לציין כמה שלי הוא היה חשוב ביום חמישי כשגיליתי את הפריצה וסיפרתי כאן... עצם היכולת לספר מה קרה לי ויותר מכך - התגובות שקיבלתי כאן- עזרו לי להרגיש מעט פחות רע... מה אני אגיד לכן - יותר טוב מפסיכולוג!!! אני לא מוותרת על הפורום הזה כמו שהוא! בנוגע להמשך השתלשלות העניינים: אחרי שעתיים סוף סוף חזר אלי בעלי היקר שהיה בחדר הכושר (3 שעות!!! כבר השתגעתי!!!) כשהכל קרה... הוא בא לאסוף אותי מהמשרד ובדרך (בטלפון) כבר הצליח לגרום לי להרגיש עוד יותר ח***... למה? כי הוא התחיל להתעצבן עלי שהשארתי דברים באוטו... ואז כשהגיע לאסוף אותי כל מה שהיה לו לאמר זה שהוא מקווה שלמדתי את הלקח... ראבק!!! כבר מספיק הרגשתי ח** עם המצב - אני לא צריכה גם מישהו שיטיף לי ויוסיף.... למחרת היום המשיך באותה אווירת איכס... בעלי הביא אותי למשרד, ניקינו את הזכוכיות כדאי שאפשר יהיה לנסוע לזגג, אני הלכתי לעבוד והוא נסע לזגג. עדיין הרגשתי נורא מכל העניין - ולא הוסיף למצב העובדה שנאלצתי לעבוד עד 15:00 ביום שישי.... אז קצת "התבכיינתי" להורים שלי (בשביל מה יש אמא-אבא?!?!). בדרך הביתה שוחחתי עם בעלי בטלפון ושמעתי שהוא עצבני על משהו... שאלתי מה קרה ואז... הוא ירד עלי שאני "מיללת להורים שלך כמו תינוקת" לדבריו והוא לא מכיר אותי ככה, ומה זה אמור להיות, אני מתפרקת לו והוא שונא אנשים כאלו.... הייתי בשוק... מה יש? קרה לי משהו קשה... אז אני מוציאה את זה קצת... על ההורים שלי! זה בסדר! הם אמורים להיות שם עבורי! (ולתומי חשבתי שגם בעלי אמור להיות שם עבורי.... אבל כנראה שאיתו אני צריכה להיות חזקה כל הזמן...) נורא נפגעתי אבל התאפקתי.... לא היה לי כוח גם לריב איתו... מספיק עבר עלי... כל השבת הצגתי פנים מאושרות... ובפנים הרגשתי ח**... בינתיים אתמול נאלצתי ללמד בלי מיקרופון... בצעקות (בסוף שני שיעורים כבר הייתי צרודה כמובן...) ועם דיסק אחד מתוך כ-3 שמצאתי בבית... עכשיו אני מחפשת מישהו שנוסע לארה"ב כדי להזמין מיקרופון חדש (בדקתי בארץ וזה עולה כפול!!!) ואני צריכה להתחיל להכין דיסקים חדשים לאט לאט... האירוע הספינאי הוא בשבת הקרובה (איזו התרגשות!!!) וכנראה שמישהו ישאיל לי מיקרופון... מוזיקה כבר הצלחתי לארגן לעצמי לאירוע... אז בינתיים הכל פחות או יותר under control...

uti

New member
../images/Emo24.gifמקווה בשבילך לטוב../images/Emo140.gif

../images/Emo140.gifתודה! כמו שסבתא שלי היתה אומרת:

יהיה טוף.... עוד כמה ימים אני אסתכל אחורה ובטח אחשוב שהכל שטויות...

lital_helmer

New member
גלגלגלגלית....לא שמעת לא ידעת?

אין ראיון!
התקשרו ואמרו לי לא לבוא. (מצאו מישהי אחרת כנראה) לא נורא. יהיה טוב. ליטל

../images/Emo46.gifשיט.... איזו באסה!!!

לא נורא - יבוא אחר (ויותר טוב!!!) בינתיים תיהני מיום השמש החביב הזה!

לליטל

אני לא יודעת איזה עבודה את מחפשת, מצטערת שלא יצא. בכל אופן כרגע שלחו לנו שמחפשים ב- יס נציגי שירות לעבודה במשמרות, זה מתאים לסטודנטים אז אם זה תארים לך או למישהי אחרת אשמח לתת לפרטים. מדובר ב- 4-5 משמרות בשבוע כולל סוף שבוע. אורלי

Hadar p

New member
שמחה לשמוע שדברים מסתדרים להם

לאט לאט! מקווה שיצליחו "לעלות לארץ" מקרופון חדש וכמה שיותר מהר! דיסקים אם יש לך צורב אז בטיח תצליחי להשתלט על כל העניין מהר להוריד שירים מהאינטרנט ולצרוב אותם! ולגבי בעלך! גם אני הייתי מצפה לשמוע דווקא מילות עידוד ולא כעס! אולי כדאי שכשירגעו הדברים תסבירי לו מה חשבת שצריך להיות.....! לא נראה לי שהפוך היית מתעצבנת עליו ככה...!

הדרוש!!! איזה כיף שאת מבינה!

באמת לא נעים כשהבעלול כועס במקום לתמוך... אני חושבת שהוא פשוט גדל במשפחה בה אסור להיות חלשים... ואצלי המשפחה זה המקום היחידי בעולם שאני יודעת שבו מותר לי כן להיות חלשה... אנ בטוח שלא הייתי מתעצנת עליו ככה... אבל כל אחד שונה... שוב תודה ע התמיכה! זה באמת עזר לי מאוד!!!

Hadar p

New member
מתוקה שלי../images/Emo41.gifנכון שכל אחד מאיתנו גדל

בבית שונה! ונכון שדפוסי התנהגות כאלו או אחרים מקובלים אצל אחד ואצל השני לא. אבל צריך לזכור שאתם בונים כרגע את החממה הפרטים שלכם! אני לא חושבת שכל אחד צריך לחיות אך ורק לפי איך שהוא גדל בבית שלו! אפשר למצוא את שביל הזהב שלכם לשילוב בן הדברים , בן הדעות וההתנהגות! (וזו כמובן דעתי בלבלד
) אני חושבת שבמקרה הזה אולי הוא היה צריך להגיד שממזמן הוא כבר אמר לך להוציא את הדברים מהאוטו אבל...אין עכשיו מה לעשות ולנחם אותך! ולא לכעוס! אבל שוב, זה אתם אני לא מנסה לנהל לכם את הבית או את הזוגיות! בכל אופן! אני איתך
! ושמחה שזה כבר יותר טוב!

מסכימה איתך בכל מילה!!!

חינוך מהבית זה לא תירוץ ולא סיב להמשך התנהגות לא מתאימה... אני אדבר איתו עוד מספר ימים... אחרי שנרגע קצת.... רק תיקון קטן - הוא מעולם לא אמר לי להוציא את הדברים מהאוטו (אני לא משאירה דברים באוטו באופן קבוע - כך שאין מה לאמר לי על זה...) כך שזה בכלל לא לעניין מצידו לדעתי לאמר לי "תבטיחי לי שתלמדי מזה לקח..."... זה ממש לא חוכמה להיות חכם לאחר מעשה!... זהו! אבל את ממש צודקת ואני אמצא את הזמן ליזום על כך שיחה קטנה... ושוב תודה על התמיכה!!!

Hadar p

New member
והכי חשוב שהשיחה תיהיה באוירה טובה

ונינוחה! ולא כועסת ועצבנית! כאילו בדיעבד! זו השיטה שלי....כשיש לי משהו להגיד שאני יודעת שעלול לעורר כעס אני משתלדת למצוא יום רגוע ולדבר לעניין אבל לא להכאיב אלה לנסות לפתור ביחד כדי שבפעם הבאה....! בכל מקרה שיהיה בהצלחה!

נופר30

New member
ואם אין צורב אשמח לעזור בנושא

אני בדיוק עכשוו בפרוייקט לגיסי הקטן פרצו לו יום לפנייך לאוטו וגנבו לו 50 דיסקים שחצי מהם זה כאלו שהוא הרכיב

ayush

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo142.gif../images/Emo24.gif../images/Emo142.gif../images/Emo24.gif

יעלי2

New member
הרגת אותי מצחוק עם הצרידות!

אכן באסה שבעלך אמר I told you so במקום לעזור לך. הענין הוא שהוא בטח חשב בלב עשרות פעמים "אסור לה להשאיר את הדיסקים באוטו" (על האוזניה אני לא מדברת בכלל). ולפעמים העצבים הם בלתי נמנעים, למרות שהייתי מקוה/מצפה, לקבל חיוך עם קריצה אחרי זה. יעני להיות מעשי ולעבור לסדר היום. הרי היה ברור שהתחרפנת לבד ואת לא צריכה הטפות מוסר. כנראה שכל אחד צריך ללמוד על בשרו. לי פרצו לרכב לפני כמה שנים כשהרכב נתקע והלכתי לתחנת דלק במרחק 60 מטרים משם!!! חזרתי והבגז´ היה פתוח, הרדיו המצ´וקמק נגנב, ותלשו את האם אמא של החוטים של הרדיו המצ´וקמק. עבדתי אז באיזור התעשיה של ראש העין ונהגנו לתדלק בתחנה של כפר קאסם. היו לנו יחסים מעולים אתם. היום גם אם היו משלמים לי, לא הייתי נוסעת לשם. בהצלחה ביום שבת. יהיה פיגוז!

אתי@

New member
קבלי אלף ../images/Emo24.gifים

אני לא יודעת מה להגיד. אולי נתחיל ב"כל הכבוד"
על הזריזות שבה לקחת את הענינים לידיים וטיפלת בכל הנזקים. ובקשר לבעלך (יש לי עוד פחות לאמר), את בטח מרגישה נורא מאוכזבת. אני חושבת שאת צריכה להגיד לבעלך כל מה שאת חושבת (בלי פילטרים), ומקווה שתשלימו במהרה. בהצלחה ביום שבת

גלי ב

New member
קבלי ../images/Emo24.gif גדול ואוהב..

כל הכבוד לך על ההתמודדות. אני לא מסכימה עם בעלך בכלל...לא צריך לכעוס. על הכל אפשר לדבר ובטח לא בסדר מצידו שהוא בא בטענות על זה שדיברת עם אמא-אבא שלך.. בשביל זה בדיוק הם שם..בשביל לעזור, לעודד ולעשות טוב על הלב... אז כדאי שבאמת כשיירגעו הרוחות אולי תתפסי שיחה עם בעלך ותסבירי לו שבמצבים כאלה - עדיף לנסות להבין ולהקשיב מאשר עוד יותר לפגוע... אני בטוחה שכל נושא המקרופון וכל שאר הדברים יסתדרו בהקדם - ועוד על הצד הטוב ביותר. אנחנו כאן, איתך - תמיד..
גדול,

למעלה