גלגול

מדברייה

New member
גלגול

היי רותי סיפרתי לבעלי את מה שראית.גם הוא כמוני הרגיש שזה מתאים.הוקסמנו מאוד.מה לדעתך המטרה?(כתבתי בהודעה הקודמת) תודה

רותי 11

New member
מדברייה יקירתי

חשבת אולי שהמטרה היא שאתם תהיו אחד של שהני בלבד בלי עוד כמה שמסתובבים בין הרגליים? אולי הגיע הזמן שהוא יקדיש לך את הזמן ואת האהבה ורק לא ולא להתחלק איתך עם עוד נשים? מרגיש לי שאותו ילד שם הוא הילד שלכם כאן, כמו שהוא חיבר ביניכם שם, הוא אמור לחבר ביניכם גם כאן.

מדברייה

New member
זוגיות

רותי ,תודה רבה על ההתייחסות.זה בהחלט מקל לדעת כי יש מענה לשאלות שעולות ומטרידות. כמו שאמתר בננו בהחלט הביא אושר גדול הביתה, ואנחנו הרבה פעמים מאוחדים סביבו.קיומו בחיינו מצליח להעמיד את הכול בפרופורציות, ונראה כי רוב הדברים מתגמדים בחשיבותם אל מולו. אני חושבת ששאלתי נובעת מהשוא הדתי.הבנתי כי זהו שיעור שעליי ללמוד.מדברייך אני מבינה כי מטרת הגלגול הנוכחי שלנו יחד הוא הזוגיות עצמה והתא המשפחתי,הבלעדיות.האם שיעור בעניין הדת מטרתו למצוא את הגשר ולהלחם על הזוגיות? דברייך יכולים להבסיר את תחושת הקנאה שאופפת אותי לעיתים...אולי גם זה משהו שהבאתי ממקום אחר ושעליי לעבור עליו.למצוא איזונים. תודה

רותי 11

New member
מדברייה יקירתי

את תחושת הקנאה אני בהחלט יכולה להבין מאותה תקופת חיים שהוא לא היה שלך בלבד והיית צריכה להתחלק איתו עם עוד נשים למרות שרצית בלעדיות שיעור בעניין דת לא יודעת מה הקשר, לא כל כך מבינה את השאלה שלך .

מדברייה

New member
דת

בעלי נמשך מאוד לדת.הוא מאמין שזו דרך האמת.זה נראה לו פתרון טוב ובריא לחיים המערביים שלנו היום, לתרבות השפע.כשאת מציינת את ההסטורייה שלו בגלגולים קודמים, כשהיה ערבי שחי באוהל, חיי צניעות, אני יכולה להבין מדוע הוא נמשך לדת. בתפיסה שלו, בתור אדם דתי יש לחיים הצנועים איזושהי אידיאולוגיה, כמעט כמו לחיות באוהל (מבלי לפגוע באיש- אני אומרת את הדברים מתוך הערכה)היום אני יכולה להתחבר לחיים צנועים.להימשך לרוח ופחות לחומר, אבל אנני מצליחה להתחבר לרעיון של חזרה בתשובה. מכיוון שהוא כל כך נמשך לשם וקשה לו מאוד לוותר על הכיון הזה, אני שואלת מהו השיעור שלי כאן? מהי המטרה של המשיכה שלו לדת מול הרתיעה שלי.אודה לך מאוד אם תוכלי להאיר את עיני תודה לך

רותי 11

New member
מדברייה - אני יכולה לענות

רק בהקשר שלך, עליו אין לי אישור לבדוק כי הוא לא נתן אישור לכך. לגבייך, כמו שציינת את מחפשת את החופש ואת מבינה ששם אין באמת חופש מחשבתי וקשה לך עם זה - את מחוברת לרוח, ורוח זה חופש, ודת לצערנו לא ממש.

מדברייה

New member
רוח

רותי, תודה רבה על המענה, ראיתי רק עכשיו שזה עבר דף. מה המשמעות של חיבור לרוח, והצורך החופש? למה הדת סותרת?אני מרגישה שזה משהו שאני מעולם לא באמת מצליח להתחייב אליו. אני לא מצליחה להבין למה הוא כול כך נמשך לזה? ומה המטרה אם אני כול כך לא.

למעלה