גלגול נשמות

לירון181

New member
גלגול נשמות

קודם כל שלום.. אני קורא פה הרבה(כשיש מה), ופעם אחת רק רשמתי פה משהו כשעניתי על תגובה... אז ככה, אני לירון.. בן 18... וכמו, אני מאמין, כל מי שבפורום, או לפחות רובם-מאמין ברוחות וכל המוצרים הנלווים. ומקווה מאוד שיש משהו אחרי המוות.(שמקווה שעוד רחוק ממני.. טפו טפו טפו...) בככל מקרה, היום הייתה לי שיחה עם 2 חברים כשהיינו בים, על כל הדברים שאנחנו מאמינים וכל ה"תהיות" שלנו לגבי כל מה שקורה.. שלושתנו מאמינים ברוחות וכאלה, וסיפרנו כל אחד סיפורים שהוא שמע... אחד מהם סיפר לי שידידה שלו סיפרה לו שבתוכנית אחת בארה"ב, שהיא לא יודעת מה השם שלה, הייתה שיחה בין אישה מסויימת לפסיכולוגית, שרצתה להחזיר אותה אחורה בזמן על מנת להגיע למקרה מסויים שארע לה.. הפסיכולוגית החזירה את המטופלת לגיל 3, אך עדיין המטופלת לא נזכרה, כך שהפסיכולוגית החזירה אותה עוד אחורה- ופתאום המטופלת התחילה להסביר על עבודה שיש לה(ששונה מהעבודה שיש לה כעת), התחילה לדבר במונחים שאין שום מצב שהיא אי פעם למדה או שמעה עליהם, לבסוף הפסיכולוגית אמרה שכנראה שהיא החזירה אותה כלכך אחורה, עד כדי כך שהיא הגיעה לגלגול הקודם שלה... לא יודע אם להאמין, ואם באמת זה קרה.. סתם סיפור מעניין ורציתי לדעת אם מישהו שמע עליו ואם הוא יודע עוד פרטים על המקרה... מקווה שבאמת קראתם עד פה, לילה טוב- או כבר בוקר טוב

.m

New member
לא ירדתי לסוף דעתך

האם אתה מחפש אינפורמציה לגבי הסיפור הספציפי הזה? האם אתה מחפש אינפורמציה לגבי שחזור גלגולים באופן כללי? את הסיפור הזה אני לא מכירה, אבל אם תמקד את השאלות שלך בנושא שחזור גלגולים אשמח לענות
mai (מטפלת בשחזור גלגולים)

לירון181

New member
בעיקרון

התכוונתי לפרטים על הסיפור שסיפרתי עכשיו.. אם מישו יודע עוד פרטים לגביו... קראתי בפורום כמה דברים על גלגול נשמות באופן טבעי, אבל אם יש משהו מעניין להוסיף אני אשמח לשמוע...

תראה חמוד..

על המקרה הספציפי הזה לא שמעתי אבל המושג הזה של רגרסיה (זאת אומרת חזרה לגילגולים קודמים) זה מושג קיים ויש המון סיפורים דומים לסיפור שסיפרת ואפילו יותר מעניינים.. יש אנשים שחוזרים ליותר מגילגול אחד.. פעם בתור זכר ופעם בתור נקבה.. בזמנים שונים ובתקופות היסטוריות שונות לגמרי. זה נושא מאוד מעניין ומאוד מאוד מרתק אם אתה אוהב דברים כאלה. יש ספרים שונים שעוסקים בנושא של טיפול בבעיות של אנשים (בעיות בריאות או בעיות פסיכולוגיות) שאין להם מרפא ואין לבנאדם מושג מהיכן הבעיות צצו פתאום.. עושים חזרה לגילגול/ים קודם/ים ועולים על שורש הבעיה. הנשמה היא הרי נצחית והיא זוכרת הכל (!!) רק בדרך כלל אנחנו לא זוכרים דברים בגלל שהנשמה כעת נמצאת בגוף שלנו שהוא לא הגוף שחווה דברים מסויימים בעבר. יש לנו רק הרגשה מסויימת שאנחנו לא יודעים מהו מקורה אבל כשאנו חוזרים אחורה לאותו גוף שהיינו בעבר -הנשמה פתאום נזכרת.. ככה זה. לילה טוב חמוד.

ת מ ו ז

New member
טיקון קטן...

אני לא בטוחה אם התכוונת לזה אבל אם כן... המין בגילגולים נישאר אותו מין הנשמה היא של בחור או בחורה והיא לא מתחלפת.. למשל האלה שמשנים את מינים (ברח לי השם) אומרים שהנשמה שלהם התבלבלה ובטעות ניכנסה לגוף שהוא לא שלה ובגלל זה הם מרגישים שהם רוצים לשנות את מינם.

I am a freak

New member
לנשמה יש מין../images/Emo35.gif

כלומר- זכר נקבה
זו אמונה מעניינת, מאיפה המקור שלה
חשבת פעם על האפשרות שלנשמה אין מין- והסיבה לכך שיש טראנסקסואליים [זה השם שלהם
] היא בגלל שהם לא הצליחו להתרגל עדיין לגלגול הנוכחי שלהם
כלומר, בגלגול קודם, הנשמה הייתה בתוך גוף זכרי- ולאחר שהגוף מת, היא התגלגלה לגוף נקבי- ולכן, ייתכן שבגלל המעבר החד הזה, הנקבה בגלגול הנוכחי טוענת שהיא גבר שכלוא בתוך גוף של אשה
אפשר להעלות המון תיאוריות, רק- עד שלא נדע ב-100 אחוז, חבל לנסות ולקבוע עובדות, זה לא אפשרי (לצערי ולצער כל עוסקים בתחום, אני בטוח.). הפריק.

למעלה