גלגול נשמות

קספר

New member
גלגול נשמות

מה הייתי בגילגול הקודם ? טייס פאנטום שמן ? או נהג רכבת שדים מתחרפן ? מגירה בתחתית הארון ? או עציץ על דש החלון? הקופסא שקוראים לה מחשב ? או ציפור דרור שמסרבת להתחפף ? ליצן חצר... חנוכיה עם נר... איש עם אופי הפכפך... או אולי שטות שאני כותב על המסך...

קספר

New member
איש איש

לאן אתה הולך ? אני לא יודע.רוצה להצטרף ? יופי ! חכה אני לוקח תרמיל מקל ומיד מתחפף. לאן הולכים ? למקום רחוק,הרחק מכל הבנינים למקום שבו אין אנשים. אה,אתה מתכוון לאותה דרך עם האבנים הצהובות המתנוונים. אכן,עם הרבה חופש וחיים טובים.... איייייי איזה חלוםםםםםםם

קספר

בגילגול הקודם.. יש הרבה אפשרויות.. למה שאתה יכולת להיות.. טייס, נהג, מגירה או עציץ.. יש לי את התשובה אבל לא אתן להציץ.. לא אנשים.. לא חיות.. ולא חפצים דוממים.. לא.. לך הם לא היו דומים.. היית פרח..פרח מקסים.. שאם אותו לא היו קוטפים.. היה מלבלב וגודל! ופורח.. <אל תדאג.. לא היו נחנקים מהריח..> אבל אותך קטפו.. קטפו מהר.. ואז הפכת לקספר! רוח ידידותית שכמותך! ~~~~~~~~~~ אני אוהבת אותך!!! ~~~~~~~~~~~

קספר

New member
מלאכית

מה אגיד ומה אומר אותי קטפו וחבל לקספר נהפכתי חיש קל ואת חיי מבלה אני כאן עצוב אבל שמח ומאושר שיש לי אותך שאוכל לשגע להטריף ו...כן לאהוב גם אוהב אותך יותר !!!

חחח... קספר..

האאממ... אתה חושב.. אתה באמת חושב שזה יכול להיות..??? אני לא חושבת כך.. ולא משנה כמה תתעקש.. זה לא נכון!!! שמעת? אני אוהבת יותר!!!

קספר

New member
מה??? אבל אבל...

אני יודע מה אני מדבר .... אני המבוגר מבין שנינו....מבוגר באיזה 300 שנה אולי....חיחיחי

אולי..

אולי.. אולי אתה צודק בגיל.. כי אני הרי תינוקת.. מה גם שאני לא גודל! אבל.. מה זה קשור..?? באהבה אין גבולות לא בגילאים ולא בשום דבר אחר! אז זהו! אני! אני יותר!!! זת`ומרת אוהבת אותך יותר!!!

למעלה