גלגול נשמות, שאלה

• פותח הנושא idoz
  • פורסם בתאריך

idoz

New member
גלגול נשמות, שאלה

האם אתם מאמינים בזה שאם יש לך תחביבים מסויימים ו\או אהבה לתרבות-זמן מסויימים אזי שם התגוררת בגלגולך הקודם?

קרנוש21

New member
כאילו דאאאא

אני כל הזמן אוהבת לאכול ולאכול ולאכול ולאכול חיחיחיחיחיחיחיחיחי

idoz

New member
../images/Emo12.gif

בילבלת אותי לחלוטין. ומה אם אני מרגיש דחייה כשאני חושב שאהבתי משהו בגלגול הקודם שמתנגש לי עם מה שאני?

קרנוש21

New member
נו אז אהבת מישהו בגלגול הקודם

שכיום הוא לא מתאים כלל לאישיותך אז השתנת לטובה מה קרה? זה רע? אל תרגיש דחייה לעצמך בגלל זה אתה דינמי משתנה לטובה גודל וצומח אז מה ??? לדומא אני אהבתי אוכל שיפודים לאט לאט עברתי לחזהה עוף על האש קצת יותר מהר עברתי לסטייקים ועכשיו 750 גרם אנטריקוט ובכלל באיזה גלגול הייתי צמחונית מי היה מאמין? חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחי בקיצור הכי חשוב שתרגישי טוב עם עצמך עכשיו בעבר גם הרגשת טוב עצמך באהבה לאותו אחד יאללה צאי מזה זכולה בגלגול אחד אהבת אותו מה קרה? זה אומר שזה מה שאת? רק את יודעת מה שאת באמת *למרות שיש לי הרגשה שאני מתבלבלת פה ובעצם אני מדברת לבחור*

idoz

New member
אני בחור, ו...

אם שני הדברים דוחים אחד את השני, אני אתן לך דוגמא: נגיד והייתי חבר בקו-קלוס קלאן בגלגולי הקודם וכיום אני כושי, האם אין כאן סתירה? או שלהפך הייתי כושי וכעת אני בקו קלוס קלאן.

Swicca

New member
אז תחשוב על זה כלקח ...

.. ובכלל אני לא מבין את הבעיה פה ... אתה חיי ,נכון ? .. אז תיהיה שמח בזה שיש לך בכלל הזדמנות להיות במצב הזה ובעולם הזה ... או קיי .. וחוץ מזה מה שהיית בגלגול הקודם לא אמור לשנות דבר .. מה שאתה עכשיו זה מה שחשוב ..

I am a freak

New member
חחחחחח.... זה לא סותר....

זה רק מחזק את מה שהיא אמרה
אני מציע לך לקרוא על הקארמה. אחר כך, אני בטוח שתמצא בזה היגיון. תמצית- בגלגול הקודם חטאת. בגלגול הזה תיענש. אז, נגיד, בגלגול הקודם היית חלק מאירגון גזעני שנקרא קו קלא קלאן
אז בגלגול הזה אתה תהיה כושי, שכנראה יסבול מהקו קלא קלאן. מבין
היישות החכמה הזאת שם למעלה, נותנת לך את האפשרות להיות בשני הצדדים. כך, ורק כך, אתה תוכל ללמוד יותר, להסיק מסקנות ו..... להגיע ליעד שלך
הפריק.

I am a freak

New member
אף אחד לא אמר שיש מאמר על קארמה....

דיברתי בכלליות
אבל, אני אכתוב אחד בקרוב
(תודה על ההצעה) הפריק.

למעלה