גלגולי נשמות

אל תזלזלי באמונה שלי ../images/Emo70.gif

בבקשה, אל תזלזלי באמונה שלי, אני לא זלזלתי באמונה שלך..

אני ממש לא מזלזלת אני מנסה לפקוח את

עינייך זהו עלון שבעיקר על מנת להחזיר בתשובה משתמשים בו ואני דתל''שית כך שאני מכירה את העולם הזה טוב מאוד, לא קיימת חוקיות כזו או אחרת לגבי גלגול נשמה לכאן או לכאן, אין ספר חוקים או תנאים קבועים.

את לא מכירה את היהדות בכלל !

עובדה שאם באמת היית מכירה את היהדות לא היית מדברת כך, תקראי את הספר "שמונה שערים" של רבי יצחק לוריא זצ"ל ורק אח"כ תדברי ! עד שלא קראת את הספר של האר"י אין לך שום זכות דיבור..

דבר ראשון אני בת!

לא ראית את הכינוי שלי?? דבר שני אין לי איך להוכיח, זה נכון שאין לי זכות לזלזל במה שאתה מאמין. אני פשוט לא רואה מה הקשר בין מה שנתת לפורום... כל אחד באמונתו יחייה...אני רק הבעתי דעה.

זה פורום רוחות או מה ?

על מה מדברים בפורום רוחות ? על נשמות וגלגולי נשמות, כי כל נשמה היא גם רוח.. אני בסך הכל הראיתי שהעולם הזה הוא לא הפקר !!

בסדר...

יש כאלה שמאמינים בז וכאלה שלא... ומדברים פה יותר על תיקשור עם רוחות, שליטה באנרגיות וכאלה מאשר גלגולי נשמות.....לפחות בתקופה הקצרה שאני נמצאת פה...

אני מסכימה עם לילי נמר

הדת נוטה לעיתים קרובות להשתמש במיני שיטות כדי לגרום לאנשים להתקרב אליה ולפחד לסטות מדרכיה, ולא רק דת היהדות- גם הנצרות, האיסלאם, ובעצם כל דת שהיא. אינני רומזת חלילה שעל כך הדת בנויה, יש בה המון חוכמה, יופי ואמת. אך האנשים שעומדים מאחוריה לעיתים נוטים להשתמש לרעה בשמם וכוחם כדי לגרום לאנשים לא לסטות מהדרך-שבעיניהם היא דרך הישר, וזאת באמצעות עלונים מאיימים, דרשות מעוררות פחד, וכל דבר מאיים אחר. צריך לגבש פרופורציה וכל אדם למצוא את האמת שלו, לפני שיקשיב להטפות שרירותיות של אחרים.

למעלה