גלגולי נשמות

eliela

New member
גלגולי נשמות

היי לכולם אני מבקשת שתסבירו לי האם יכול להיות מצב שנפגשים עם אדם ויודעים בתוככם שהאדם הזה היה קרוב מאוד אליכם בעבר הרחוק, שהכרתם ושאהבתם שהופרדתפ ועכשיו נפגשים שוב על מנת להשלים את הגלגול הקודם עם אהבה ורוך. אני מאוד מבקשת שתענו לי האם יכול להיות דבר כזה תודה גלית

להשלים

מעגל הסמסארה, לידה ומוות בעולם החומרי, נובע מתשוקות ורצונות חומריים היוצרים לנו גוף מסוים המתאים כדי להגשים אותן. אלא שזו לא תכלית קיומנו. אנחנו לא הגוף אלא נשמה השוכנת בגוף. לא נולדנו בעולם החומרי כדי לקיים תכלית מסוימת אלא כי התבלבלנו וחשבנו שאנחנו המרכז, אנחנו המתענג וכי תכליתנו היא עינוג העצמי. אלא שתכליתנו היא שירות לעליון ויחסים עם העליון. וברגע שנשמה מיטהרת מתשוקותיה לעינוג חושים ומבינה את מקומה האמיתי ביקום היא לא נולדת שוב בעולם החומרי אלא שבה אל מצבה המקורי של יחסי אהבה טהורים עם העליון בעולם הרוחני. ישנם 8400000 מיני חיים בעולם החומרי. אך מביניהם רק בגוף אדם אפשר ללמוד את מדע ההגשמה העצמית ולחוות הגשמה עצמית. בעלי רצונות חומריים השואפים לספק את העצמי ימצאו לידה בגוף המתאים יותר לסיפוק רצונות אלו, גוף של צורת חיים נחותה יותר. ומכאן ההתפתחות חזרה אל גוף אדם עשויה לקחת כמה אלפי שנים כך שחבל לא לנצל הזדמנות זו. הדבר היחיד שנשמה בעולם החומרי נועדה להשלים היא לעורר מחדש את גרעין האהבה החבוי בה ולצאת מהעולם החומרי. השלמת תהליכים בעולם החומרי הוא לא מה שנועדנו להשלים מכיוון שאי אפשר להשלים אותם. תכליתנו היא יחסים אם העליון ולעולם לא נהיה מסופקים באמת מתהליכי העולם החומרי, כך שאין מה להשלים בהם.

יופיאל

New member
הרצאה מעניינת.....

אבל לא ממש ענית על השאלה... אני אישית לא מצאתי את הקשר בין השאלה על גלגול נשמות למה שרשמת. ובקשר לגלגול נשמות - אנחנו הרבה פעמים פוגשים אנשים שהכרנו בגלגולים קודמים. נשמות קרובות בדרך כלל בוחרות להתגלגל ביחד ולהפגש כל פעם מחדש! בנוסף - אם יש תיקון מסויים בין שני אנשים והם לא השלימו את התיקון ביניהם , הם יפגשו שוב , על מנת לסגור את המעגל. (ואני מדבר מנסיון) בני אדם תמיד מתגלגלים כבני אדם , ובאנו לכאן על מנת לתקן ולהתפתח הלאה. ירידה לשם עליה - כך נוכל להמשיך גם במימדים הגבוהים יותר. ברגע שנסיים את התיקון אנו חוזרים לשמיים (יש אנשים שקוראים לזה מוות) וכשנסיים את כל התיקונים כבר לא נצתרך לחזור לגוף הפיזי , ונמשיך בהתפתחות במימדים אחרים. באור ואהבה , יופיאל המלאך

דרייה

New member
קרן אור שכמותך ../images/Emo42.gif

יופיאל מלאך שכמותך...לאחר שתיקה ארוכה...לאחר אינסוף התבוננות ואף דרך חדשה.... אתה בכתיבתך כהרגלך מזיז אי שם בפנים..וגם במחשבה....
שבוע טוב לך ולכולם אור לכל

יופיאל

New member
../images/Emo19.gif דרייה יקירה ../images/Emo39.gif

קצת שתקתי כאן לאחרונה , יש הרבה מה לעכל ולהתבונן פנימה... אבל פה ושם... אני עדיין כאן... ואת? באור ואהבה , יופיאל המלאך

גלגול נשמות ומפגשים ../images/Emo9.gif

שלום לכולם!!! אני מאד מסכימה עם יופיאל. תוספת לי לדבריך: אנחנו פוגשים אנשים ומגלים את הקשר בינהם וביננו. שכחת שאפשר לפגוש אנשים גם בצורה וירטואלית ולמצוא את הקשר. בין המשתתפים בפורום קימים המון היקשרים וקשרים שאתם עדיין לא יודעים. אני מאמינה שלא התגלגלנו סתם כך לתוך הפורום. אם תתאמצו מאד תגלו את הקשרים ותרצו להפגש אחד עם השני. מפגשים כאלו היו. חלקנו גילינו את הקשר והיום אנחנו עמלים לחזק את הקשרים ביננו. אולי לתקן את התיקון. בכל אופן לכל המעונינים בהצלחה. הרבה אור ואהבה ללא תנאי וללא גבול. מיכל

Ever ~After

New member
היי אני חדשה כאן............... ../images/Emo29.gif

מה שלומכם? בכל מקרה בקשר לנושא רציתי להגיד שאני גם חושבת שלכל דבר יש גורם ויש סיבה..אנו קיימים לא לחינם, לפעמים אנחנו פה בכדי ל"כפר" כל מה שעשינו בגלגול שעבר, או אם תרצו- להשלים את המחזוריות שלנו ואת יעודנו. שלכם...

שלום לך וברוך בואך ../images/Emo24.gif

היי אבר אפטר!!! ברוכה הבאה. בכל אופן בהמשך לשאלתך השנייה, ניתן לדעת איזה גלגול את כאן. השאלה שלי בשביל מה את רוצה לדעת. את התשובה תתני לעצמך. אם גילית מה תיקונך לידיעות יש משמעות. אם לא האינפורמציה סתם תבלבל אותך. לתשובות נוספות אפשר לפנות למייל שלי: [email protected] הרבה אור ואהבה. מיכל

תודה פרי מקדים ../images/Emo24.gif

היי פרי!!! היתי שמחה אם תיכנס למייל שלי. יש לך מה לתרום לי ואני בטוחה שיש לי מה לתרום לך. להשתמע. הרבה אור ואהבה ללא תנאי וללא גבול. מיכל

גם אני, מאוד ../images/Emo29.gif ../images/Emo20.gif

והמון תודות לך....
וגם רציתי להגיד, שהשאלות ששאלתי, היו מסקרנות... אבל עם ההחלטה אני שלמה, ולא חוששת לגלות אותה... שלך....

השאלה היא מה אנחנו צריכים לתקן

השאלה היא מה אנחנו צריכים לתקן. יש נשמות החוזרות ומופיעות יחד, אך זה רק בגלל שהן קשורות אחת לשניה. המחשבה האחרונה ברגע המוות יוצרת את גופנו הבא. במידה והיא קשורה בעולם החומרי, נשוב להיוולד בעולם החומרי. קרמה, הן חיובית והן שלילית, היא חומרית. היא קושרת אותנו לעולם החומרי. בני אדם לא תמיד מתגלגלים כבני אדם. העליון, אישיות אלוה, מכריז מפורשות בבהגוד- גיתא כי נשמה נולדת בגופים שונים של ישויות חיים שונות בהתאם לתשוקותיה והתקשרויותיה. קרמה חיובית שנשמה תצבור בחייה תיתן לה לידה בתנאים נוחים יותר ועם אפשרויות להגשים תשוקות חומריות. אלא שזו לא סגירת המעגל. התכלית היא לא צבירת קרמה ומיתי "תיקונים" זמניים שכאלו בתוך העולם החומרי, אלא היתנקות מהקרמה והפסקת מעגל הלידה והמוות. זו המשמעות של הגשמה עצמית. מקורנו בעולם הרוחני. נולדנו בעולם החומרי עקב תשוקותינו להתענג בנפרד מן העליון והעליון ברחמיו הרבים יצר עבור נשמות שכאלו את העולם החומרי. אם נגלה נחישות לצאת ממעגל הלידה והמוות, הוא יקח אותנו חזרה אל העולם הרוחני. זוהי הגשמה עצמית.

יופיאל

New member
התיקון

יש לך בעיה עיקרית אחת - אם נולדנו לעולם החומרי רק בגלל התשוקות והתענוגות החומריות , אז למה מלכתחילה הגענו לעולם??? מה ,זה קרה בטעות? אופס , הגעתי לעולם הזה וכל המטרה שלי היא להתנתק ממנו? אז למה הגעתי? עם כל הכבוד לבהגוד גיתא , הוא לא אלוהים , והוא לא יודע הכל. נכון , מקורנו הוא בעולם הרוחני , אבל אנחנו בחרנו לרדת אל החומר ולטעום מעץ הדעת - ועשינו את זה כדי ללמוד על עצמנו, להכיר את עצמנו טוב יותר ובעצם להתפתח אל השלב הבא. בתור התחלה - נכנסנו למבחן שלא יכלנו לעמוד בו - פיתויי החומר - ונפלנו. הנפילה הזאת היתה ידועה מראש , ידענו בדיוק למה אנחנו נכנסים. למרות שהיא היתה ידועה מראש , זה עדיין היתה הדרך - גם אם היא קשה. כי אחרי שנתעלה ונתגבר על הנפילה - נוכל להגיע לגבהים חדשים - ובעצם להמשיך - לאחר שלמדנו לשלוט גם בעולם החומר וגם בעולם הרוח יחד. הנשמות שבחרו לרדת לעולם החומר הם ה"חלוצים" , ואלו שנשארו מאחורה בחרו רק להדריך אותנו מרחוק - להזכיר לנו מאיפה באנו , אבל הם לא באו לעשות את המבחן. יש גם כאלו שכבר עברו את המבחן , ועדיין באים לעזור לנו. התיקון הוא תיקון הנפילה הראשונית - חטא האדם הראשון. בכל גלגול אנחנו עושים עוד חלק מהתיקון , בהתאם למה שהנשמה שלנו בוחרת לעשות - לפי הבשלות שלה. כמובן שלאורך הדרך אנחנו לא רק מתקנים , אלא גם מקלקלים ויוצרים לעצמנו תיקונים חדשים לעשות , ובכך מאריכים את דרכנו. אבל בסופו של דבר- כולנו נסיים את התיקון - כל אחד בזמנו. באור ואהבה , יופיאל המלאך

אני מופתע

ציפיתי שבתור מי שמקבל את מדע גלגול הנשמות תקבל גם את המקור למדע עתיק זה: ספרות הודאנתה. מסקנתה של הודאנתה מוצגת בשרימת בהאגותאם וסיכום השרימת בהאגותם מופיע בבהגוד- גיתא. הבהגוד- גיתא, עם כל הכבוד, כן דוברה ע"י אלוהים. אני באמת ממליץ שתקרא בבהגוד- גיתא ותראה במה מדובר. אם אכן היתה קורא את הבהגוד- גיתא היתה יודע במה מדובר. אין לי ספק שאתה יודע במעורפל כי מדע גילגול הנשמות הגיע איפושהו מן המזרח. ובכן, אלו הכתובים שמדברים על מדע זה בצורה מפורטת. הודאנתה, ובעיקר הפוראנות, נותנות לנו מקרים רבים בהם נשמות נפלו לעולם החומרי. כן, זה קרה בטעות. הטעות שלנו שחשבנו שיכולנו להתענג בנפרד מן העליון. העליון העניק לנו בחירה חופשית מכיוון שאהבה אמיתית אפשר לחוות רק בתוך בחירה. ויחסי אהבה עם העליון הם הם תכלית כל קיומנו. זו למעשה הסיבה שהאחד התרחב לרבים- לצורך יחסי אהבה. ועבור אלו שחשבו שיוכלו להתענג אחרת יצר העליון את העולם החומרי. אלא שאי אפשר לחוות בדרך זו הגשמה עצמית מכיוון שהגשמה עצמית היא מיצוי תכליתנו, יחסים עם העליון. אני לא המצאתי את כל זה. העליון עצמו מציג בפנינו מדע זה בכתובים. אתה מתייחס למצב כאילו העולם החומרי הוא המרכז. דע לך שכל היקום החומרי הזה הוא בסך הכל החד מיני רבים. ולא רק זאת, הוא גם אחד מהקטנים יותר. ומספרם של כל היקומים החומריים כולם הוא כמספר הגרגרים בשק של גרגרי חרדל. וכל אלו הינם לא יותר מחלק קטן מן הבריאה אשר רובה רוחנית. וגם בעולם הרוחני יש מחלוקות שונות כאשר האזור הפנימי ביותר הוא האזור בו חוות הנשמות יחסים של אהבה עם העליון. אלא שאתה מתאר זאת כאילו כל הבריאה קיימת עבור העולם החומרי. יחד עם זאת אתה לא מספק לנו תשובה לשאלה מהי המשמעות? הרי העליון, האחד, מקור היקום התרחב לרבים כדי לחוות איתם יחסי אהבה. אם כן האם הגיוני שאלו נישלחים לחוות יחסים חומריים מתוך כוונתו שלו? אני באמת ממליץ שתעיין בכתובים המקוריים שדיברו על מדע גילגול הנשמות. אלו שדוברו ע"י העליון עצמו ושכל נקודה ונקודה בהם מוכחת בצורה מדעית.

למעלה