גלגולי נשמות

anatt29

New member
גלגולי נשמות

אספר סיפור אישי. אני חדשה כאן , אך לא חדשה בנושא, תמיד הנושא של גלגולי נשמות ורוחות עניינו אותי. אני מאמינה שיש גלגולי נשמות וכי האנשים מהגלגולים הקודמים נמצאים איתנו גם בגלגול הזה יש לי מישהו שאני מאוד אוהבת, אהבת נפש, מאוהבת בו. ואי יודעת שבגלגול הקודם אהבתי אותו הטרגדיה שלי - שהוא פשוט התחתן עם אחרת. מישהי אחרת גנבה את ליבו. ברור לי שגם בגלגולים הבאים הנשמות שלנו יפגשו. כנראה בשביל "תיקון", בשביל להתאחד איתו , לחיות איתו. כי הוא הנשמה התאומה שלי. אהבת חיי. אני מרגישה שאני מכירה אותו הרבה זמן מהגלגולים הקודמים.

anatt29

New member
ועוד..

וחוץ מזה יש כל מני מיתוסים למשל שתינוק נולד, על מנת שלא יזכור את הגלגול הקודם שלו, יש לו מן סימן מעל השפה העליונה. מי שאין לו את הסימן הזה (לכולם יש) אז הוא עלול לזכור גלגולים קודמים שלו או כשהנשמה עוזבת את הגוף (מוות) אז הוא עדיין לא יודע שהוא מת. ורק כשהוא בא להסתכל במראה הוא מבין שהוא בעצם רוח כי הוא לא רואה את הגוף של עצמו.

anatt29

New member
חלמתי חלום פעם

כשהייתי בכיתה ג' וזו הפעם הראשונה שהתוודעתי לרוחות החלום בהפסקה בבית הספר היינו באולם כדורסל הענק, והרבה ילדים מסביבי ורעש של הפסקה ... פתאום אני רואה רחוק ליד עמוד הכדורסל ליד הקיר, קבר שעומד ובתוכו סבתא שלי (שנפטרה כמה שנים לפני) מסתכלת עלי... וזהו.. נאמר לי בזמנו שמי שחולים על רוחות יהיו לו חיים ארוכים...

anatt29

New member
העתקתי את ההודעה מפורום אחר

האגדה האורבניות הכי יפה ששמעתי!ו אייל הצלם ו 03:56 | 02/08/04 זה הולך ככה: יש מספר שהוא פשוט: 666666666 (9 פעמים המספר 6) אם יש לך פלאפון אורנג', ותחייג למספר הזה, אתה תשמע גבר אומר בלחש "היימימש!" אם תריץ צליל זה לאחור אתה תשמע "שיימימה" זה מתאר את עלייתו של השטן לשמיים ושרירת תוהו ובוהו בכל העולם. כנראה שזה מספר של "כת השטן" --- בכל אופן, מי שמחייג את המספר 666666666 (רק מפלאפון אורנג' זה עובד), צפוי למות בעוד 666 ימים, שזה פחות משנתיים... --- אני אישית לא מאמין... אתם תחליטו

inbar20inbar

New member
אפשר לתת לך אצע?

על תחכי לגלגול הבא ועל תחשבי עליו!. אין טעויות בעולם, זה הכל משמיים!, כניראה שלא את נועדת לו והשעור שלך לגלגול הזה הוא להתמודד עם הנטישה הזו!... נועד לך מישהו אחר, תצאי מהדיכאון האחר יבוא

.m

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

לא כל כך הבנתי את מטרת שרשרת ההודעות שלך. נכון, יש גלגולים. כן, יש נשמות תאומות. לא, לא בכל גלגול אנחנו אמורים לחיות בזוגיות מופלאה עם הנשמה התאומה שלנו. לפעמים יש לנו בני זוג אחרים. לפעמים הנשמה התאומה שלנו היא דווקא בן משפחה/חבר/... אז מה? אנחנו פה כדי לחיות בצורה הטובה ביותר שאנו יכולים, ללמוד את השיעור שלנו, ולהמשיך הלאה.
mai (הכותבת הינה מטפלת בשחזור גלגולים)

inbar20inbar

New member
את כל כך טועה!!

"לחיות בצורה הכי טובה שאנחנו יכולים"- ועם לאדם יש קארמה של ילד שמתייתם בגיל 4 מהוריו ונישלח חסר עתיד לבית מחסה??, מה הצורת חיים הכי טובה לו? אנחנו בחרנו מלמעלה, היה לנו הסכם, על החוויות המרכזיות בחיים שלנו, ככה שאין טעויות בעולם, כל טעות היא למידה לעתיד. הוויה דרך חוויה

.m

New member
לא, אני לא.

לחיות בצורה הכי טובה שאנחנו יכולים פירושה לבחור נכון. או במילים אחרות - "הכל צפוי, והרשות נתונה". אמנם ישנם דברים שנקבעו מראש (זמן הלידה, זמן המוות, היעוד), אבל הדרך לשם כולה בידיך. תמיד יש לנו בחירה. גם מי שמתחיל מנקודת פתיחה גרועה, כמו בדוגמא שהבאת, יכול לבחור לאן הוא ממשיך. הוא יכול לפנות לפשע, והוא יכול לבחור שלא. הוא יכול לבחור לדשדש בבריכת הרחמים העצמיים ("אוי אני מסכן, ההורים שלי מתו, מה נוראים הם חיי..."), והוא יכול לבחור לזוז קדימה ("נכון, היתה לי התחלה גרועה, אבל אני לא אתן לזה למנוע ממני מלהגיע למקומות אליהם אני שואף, גם אם אצטרך להתאמץ לשם כך"). ולגבי המושג "טעות" (שאגב, לא הוזכר כלל בהודעתי המקורית) - טעות משמע חרטה. אם את לא מתחרטת, זו לא טעות.
mai

mulltiie

New member
|ירנכון יהיו לך חיים ארוכים זה נכון

וזה לא שטויות כי יש דבר כזה גילגול נשמות רוחות ועוד

ת מ ו ז

New member
שאלה

"יש לי מישהו שאני מאוד אוהבת, אהבת נפש, מאוהבת בו. ואי יודעת שבגלגול הקודם אהבתי אותו הטרגדיה שלי - שהוא פשוט התחתן עם אחרת. מישהי אחרת גנבה את ליבו. " מאיפה את יודעת שאהבת משיהו בגילגול הקודם ומישהי אחרת התחתנה איתו? אולי זה משקף איזה תרגדיה שדימינת או סרט שראית? מה הסיבה שגורמת לך לחשוב שדווקא בגילגול הקודם אהבת מישהו והוא התחתן אם אחרת?

anatt29

New member
היי

אהבתי אותו בגלגול הקודם - מאיפה אני יודעת? האמת היא שאני באמת לא יכולה לדעת. אבל אני מסתמכת על תחושת בטן אינטואיטיבית. הרי זה לא מדע. ולא ניתן לדעת באמת דבר כזה... זה משהו סובייקטיבי כזה.

.m

New member
../images/Emo12.gif

..."ולא ניתן לדעת באמת דבר כזה... זה משהו סובייקטיבי כזה." למעשה, אפשר בהחלט הדגש|לדעת מה קרה בגלגולים קודמים. ולא רק לדעת, אלא גם לטפל בכל מיני ענינים שנשארו לא פתורים. זה נקרא "ריפוי דרך שחזור גלגולים"
mai

I am a freak

New member
אתה מתכוונת למה שאת אומרת../images/Emo35.gif

"אלא גם לטפל בכל מיני ענינים שנשארו לא פתורים" מה שהיה היה ומת. מה שאת יכולה לעשות, כמטפלת, זה רק לאחות ולעשות "טיפול פסיכולוגי לנפש".אני טועה
הפריק.

.m

New member
אתה טועה ../images/Emo13.gif

אפשר בהחלט לטפל בכל מיני עניינים שנשארו לא פתוריםץ יש המון פחדים וחרדות שאנחנו סוחבים מגלגולים קודמים, ואפשר בהחלט לטפל בהם "שם", בגלגול עצמו, ולראות את התוצאות "כאן", בגלגול הזה. לכן זה נקרא "ריפוי בעזרת שחזור גלגולים".
mai

I am a freak

New member
כלומר, את מחזירה את הנפש לגלגול

ושם, בסיטואציה שבו הפחד/חרדה/טראומה החלה, את נותת הנחיות כיצד לשנות את המצב. הבנתי נכון
הפריק.

.m

New member
פחות או יותר

זה קצת יותר מורכב, אבל בגדול זה הכיוון.
mai (וחג סוכות שמח)

למעלה