גלגולים

יעלקר

Well-known member
מנהל
גלגולים

רותי שלום, ראשית מודה לך מאוד על תשובותייך לשאלות ששאלתי לפני זמן מה ושבעקבתם התבהרו לי חלק מהדברים שלא היו לי מובנים. אודה לך שנית אם תוכלי לומר לי בבקשה מה הקשר שלי ליוונית, וספרדית. ברור לי שהייתי באחד מהגלגולים שלי קשורה לנושא אבל הייתי מאוד רוצה לדעת איך. דבר נוסף שהיתי מאוד מאוד מודה לך אם היית מבררת לי מה הקשר שלי לאחי. מחכה ומצפה בסבלנות לתשובותייך. בברכת ליל מנוחה.

רותי 11

New member
יעלקר יקרה ../images/Emo140.gif

אני רואה שהיית פילוסוף בתקופת יוון העתיקה. זה הקשר ליוונית. הקשר לספרדית הוא פשוט היית בספרד עצמה, וגם בדרום אמריקה ארגנטינה או משהו כזה. אני מקבלת שכבר הייתם אח ואחות פעם אחת, הוא היה אחיך הקטן שם היה מרחק של בערך 3-4 שנים, אני רואה שזה היה באירופה, אני רואה אותך עם 2 קוקיות בלונדניות, הייתם מאוד מחוברים שם, את היית משגיחה עליו כל הזמן, הוא תמיד היה נאחז בך, לאן שהיית הולכת הוא היה הולך אחרייך אבל זה היה כאשר הייתם ילדים קטנים, כשגדלתם זה הישתנה, את כבר בנית לך חיים משלך, חברות נשואים וכו', הוא היה ילד תלותי והיה לו קשה עם זה שאת יצאת לך לחיים שלך, וכבר לא ממש "השגחת" עליו.

יעלקר

Well-known member
מנהל
גלגולים

רותי שלום, ראשית תודה על התשובות ועל המהירות. אני מאוד מתחברת עם הנושא של הפילוסוף.אני מטבעי מאוד אוהבת ללמוד לחקור ולדעת מהיכן "צומחים" הדברים. אני מה שנקרא "אוטודידקט" מאוד אוהבת ללמוד ולדעת , אם אפשר, הכל על הכל. מקצועי הוא הוראה........ והקשר מובן. בפעם הקודמת ציינת שהייתי בקרקס ולא ראית בדיוק מה אבל הופעתי שם. אני מאוד מחוברת לנושא האומנות על כל גווניה כך שגם פה אני רואה קשר. במקצועי אני משלבת מוסיקה, תיאטרון יצירה שירה וגם כאן החיבור הוא מדהים. לאט לאט נפתרות לי החידות לגבי ועל כך אני שמחה מאוד מאוד ומודה לך.

למעלה