גלגולים

יעלקר

Well-known member
מנהל
גלגולים

שבת שלום ומבורך, רותי אני מאוד מודה לך על תשובתך. לקח לי קצת זמן לענות מכיוון שכל פעם במשך הימים ניכנסתי וקראתי שוב את תשובותייך וניסיתי להבין אותם. ראשית לגבי שאלתי הראשונה לרגע לא הבנתי בהתחלה האם זה בגלגול הזה או שלפני כמה גלגולים מכיוון שפרטים הם כמעט זהים...... עד כדי כך..... לשאלתי השניה אני י ו ד ע ת שכבר היינו בגלגול קודם מכיוון שאנחנו מתקשרים לא במילים אלא במחשבות,כלומר אין צורך שנאמר אחד לשני משהו מכיוון שאנחנו קוראים אחד לשני את המחשבות(אלו לא מקרים בודדים אלא רוב הזמן) כך שהקשר בינינו הוא עמוק, מאוד הייתי רוצה לדעת על הקשר הזה עוד פרטים באם אפשר. לגבי אמי לא כל כך התחברתי. אני מתחברת לתקופות אחרות שלא ציינת ולשפות מסויימות שאני בטוחה שהייתי חלק מהם ומאוד הייתי רוצה לדעת האם נכון הדבר. תודה מקרב לב ובברכת אור ואהבה

רותי 11

New member
יעלקר יקרה ../images/Emo140.gif

יעל יקרה מה שציינתי זה לגבי תקופת חיים אחרת שלכם, לרגע לא ציינתי משהו שקשור לחיים האלה כמובן חוץ מההשלכה של זה. משהו נוסף שאני מקבלת לגבי אותה תקופת חיים שלך ושל בעלך וזה דווקא מהצד שלו, שהוא אהב אותך שם וגם כאשר הוא חזר פצוע היה לו מאוד נוח להיות בעלך זה היה גם משהו מאוד אנוכי מבחינתו להיות בעלך כי שם הוא חשב על עצמו בלבד כי אז לא הייתם נשואים, ולא באמת היית חייבת להיות איתו, אבל היה כאן משהו עם מצפון ורגשי אשמה. משהו שבאתם לשנות כאן. אני אענה לך קודם לגבי אימך, הראו לי את תקופת החיים ההיא ולא סתם - זה בגלל שרצו ל"הזכיר" לך שהייתה גם תקופתה אחרת ושאת האיכות שלה אתן צריכות להביא לכאן. לא תמיד מראים לי את מה שדומה למה שקורה כאן אלא את ההיפך את מה שאתן צריכת להביא לכאן. לגבי אותה תקופת חיים שהייתם ליצנים בקרקס את ובעלך הנוכחי, אני מקבלת ששניכם הגעתם לאותו קרקס אבל כל אחד ממקום אחר, אתם לא גרתם באותה עיר, כל אחד הגיע לשם בדרכו שלו מהסיבות שלו, שבעצם המשותף היה בריחה, בריחה מהחיים השגרתיים, בריחה מהבית, בריחה לחיים אחרים בלי לתת דין וחשבון לאף אחד, אתם רציתם להיות חופשיים ומשוחררים, למרות שחיי קרקס הם חיים מאוד תובעניים, והם תבעו את שלהם. לגבי תקופות אחרות שאת מתחברת אליהם זה ברור את היית בהרבה מקומות ובהמון תקופות, ככה שמן הסתם את מתחברת לעוד מקומות מכל מיני סיבות

למעלה