גלגולים ותקופות ???

גלגולים ותקופות ???

שלום רב מקווה שהשאלה שלי תהיה מובנת מה שאני רוצה לשאול האם יכול להיות שגלגול שלי עם בן זוגי שאני בטוחה בו כמעט בצורה מושלמת לאחרונה אני מרגישה שמשהו אחר שהבסיס של הגלגולים בננו כבר לא קיים ואולי זאת היתה אשליה יכול להיות ריחוק כ"כ גדול בין מי שהיה קרוב מאוד גם בעולמות אחרים ??? ועוד משהו שלא ממש קשור פעם אמר לי מישהו שהוא רואה את הסוף שלי בשנה הזאת ואולי זה גורם להרגשת הרקנות שלי ?
 

רותי 11

New member
שאלה או 2 - יקרה ../images/Emo24.gif

תראי מתוקה כל מי שאת מכירה את כבר הכרת מתקופות חיים אחרות העניין הוא שאין קשר לרמת הקשר כאן א ויותר נכון לצורת הקשר לכך שדברים מתמוססים, יכול להיות שמה שבאתם לחוות הסתיים ולכן התחושה הזאת, ולא בגל מה שציינת בהמשך. בכל מקרה אם אתחושה היא כזאת זה רק אומר לך להמשיך הלאה. ועכשיו אני דווקא אתייחס למה שציינת בהמשך, אני לא יודעת מי אותו חסר אחריות שאמר לך שהסוף שלך הוא השנה, לא אומרים דברים כאלה ותאמיני לי שמי שאומ את הדברים האלה אומר אותם ממקום לא נקי לכן אי אפשר לבטוח במקור של זה. לכן חמודה אל תקחי את הדברים בצורה כבדה את סתם מעמיסה על עצמך דברים, הדבר הטוב היחיד שאת יכולה להפיק מזה הוא שזה יגרום לך לא ל"בזב" ימים על דברים לא חשובים ושתעריכי כל יום ויום, אבל לדעתי אין קשר בין מה שהוא אמר לך לבין המציאות.
 
ראשית

מודה לך על התייחסותך מה שנאמר לי על עתי די נאמר לפני יותר מעשור אבל עכשיו שהגעתי לגיל ה"נכון" אני מודה שקיים בי חשש ענק שעוצר אותי מלחיות לכן חשבתי על הקשר אני מודה שבאותו הרגע מאוד כעסתי על אותו אדם שהרשה להחשיב עצמו כ"רב " ויצאתי מאוד כעוסה (אני זוכרת כאילו זה היום ) ואמרתי לו שיש דברים שלא אומרים ואם בחר להגיד לי אותם אני בטוחה שאינו טהור ועוד הוא התעקש והיה לו הכי חשוב שאשלם לו ואני ....שילמתי כדי לא לריב ותמיד היה בי את הפחד שהתשלום הוא כאילו שאני מודה לו על דבריו מה שמאוד מאוד לא רציתי לגבי זוגי אני מאוד רוצה להאמין שזה משבר שלא קשור לכלום יש לנו המון מה להפסיד ילדים משפחה וכן כן גם אהבה אבל יש בי ריקנות לאור מה שנאמר לפני שנים מה שאני לא יכולה לשכוח כבר המון שנים וכל מה שאני מחפשת כנראה חיזוק למשהו טוב יותר מהמקום שקיבלתי את הסיפור הלא טוב הזה
 
אפשר לבקש גם?

אם את רואה אותנו יחד בגלגולים קודמים כמו שאני מרגישה???
 

רותי 11

New member
היי מתוקה- ראשית חבל שאת לוקחת

את מה שנאמר לך לפני מספר שנים כל כך חזק ואת נותת לזה להשפיע עלייך עד שזה נוגע לעמקי נשמתך, שחררי את הפחד הוא מיותר, והוא סתם מעיק, שחררי ומה שצריך לקרות יקרה, הרי אם חלילה (מה שאני לא מאמינה) זה אכן צריך לקרות הרי את לא באמת יכולה לשנות את זה, מה שאת יכולה לעשות זה להוציא את המיטב ולחיות חיים מלאים בלי לפספס כלום. לגבייך ולגבי בעלך בהחלט היו לכם גלגולים משותפים בעבר, לא סתם בחרתם להגיע כבעל ואישה.
 
למעלה