גלגולו של סיפור...

marishia

New member
גלגולו של סיפור...

לא שהשאלה הזאת ממש עקרונית לי, אני פשוט רוצה לשמוע על דעותיהם של אנשים אחרים בעיניין הזה: לדעתכם יתכן קשר בין אטלאנטיס בין הסיפור על תיבת נוח?

The Wraith

New member
שני דברים

1. לא. 2. מה הקשר לפורום? כאן מדברים על נושאים שקשורים לכישוף ומאגיה.

marishia

New member
תשובה

1. אתה מאוד בטוח בכך שאין לכך קשר, איך אתה כל כך בטוח בזה? 2. זהו פורום מאגיה וכישוף אבל כבר דיברתם כמה פעמים על נושאים הקשורים לתנ"ך אני חושבת שדווקא יש לזה קשר הדוק לנושאיי הפורום

yonini

New member
תכנסי לפורום קבלה ומיסטיקה....

כי לא עוסקים בזה פה....

The Wraith

New member
תשובה

1. כי אטלנטיס טבעה אחרי שהאנשים בה "סרו מדרכי האלים", נכון שזה דומה, אבל רק אטלנטיס טבעה ולא גם כל שאר העולם כמו בסיפור התנ"כי. 2. כשדיברנו - זה היה מעט מאוד ובעיקר בהקשרים לדת שלי.

עידו10

New member
כל התשובות לשאלות שלך:

יתכן קשר לאטלנטיס, כמו שצמחו המיתוסים על "עלילת גלגמש" ו"המבול של נוח" (כפי שתקראי בקישורים שהבאתי), יכול להיות שאטלנטיס היא חלק מהמיתוסים הנ"ל.

עידו10

New member
אופס, שחכתי עוד קישור

שמתי את אותה הודעה ב2 פורומים, כאן הגיון מורחב יותר ועם אדם אינטיליגנט יותר.

lp2002

New member
בקשר לאטלנטיס

אטלנטיס יש אומרים שאנשים בה היה להם ידע רב הם יכלו הם גילו דברים במהירות רבה אומרים שאולהים הרס את אטלנטיס לפני ששאר העולם יגלה את הידע הרב שיש בה על מנת לגרום לעלום להתפתח בצורה איטית יותר יש כאלה שאומרים שאטלנטיס היא בעצם יבשת אמריקה ואנשים פשוט ראו אותה מתרחקת וחשבו שהיא טובעת ונעלמת הרי אירופה ניפרדה מאמריקה מתי שהוא ומישהוא חשב שהיא טבעה כול השנים יש אומרים שאלים הטביעו את אטלנטיס כי הם ידעו משהוא חשוב שהאלים לא רוצו שהאדם ידע יש אומרים שאטלנטיס טבעה בגלל רעידת אדמה הרבה מקשרים את אטלנטיס לידע אומרים שהיה להם ידע רב

למעלה