ג'י פי זד או אי אר..

COOL NIGA

New member
ג'י פי זד או אי אר..

איזה כלי יותר חזק? , שמעתי שיש להם בערך אותו מנוע כי שניהם כביש של קוואסאקי.. מה כדאי יותר לדעתכם ? גם לא ליהיות הרבה במוסך? ושיהיה אמין וזול? וגם ביצועים טובים?

GPZ יותר חזק מה ER

רוב חברי הפורום ימליצו לך אם זה אופנוע ראשון על ER GS או שאר ירקות בגלל שהם עירומים = פחות נזק בנפילות הכי קטנות אפילו לעומת ה GPZ שיש לו פול פרינג שנשבר בקלות.. אני רוכב על ER ואני מאוד מרוצה תאמת.. אם תמצא כלי במצב טוב שזה לא קשה אתה לא תראה הרבה מוסך ביכלל אפילו רק טיפולים כל 6K עלויות האחזקה של ה ER יותר זולות מה GPZ. נ.ב יש לך עוד מאמרים פה בפורום ובאתר פול גז. בהצלחה, ניר.

T0MERKE

New member
"עלויות האחזקה"

"עלויות האחזקה של ה ER יותר זולות מה GPZ
" באחזקה שוטפת, במה זה מתבטא? אותו שמן, דלק, פילטרים, פלאגים וכו'... אז מה יותר זול \ יקר ?

black enigma

New member
הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו

שאולי כאילו מייקר אחזקה (וזה לא הכי נכון לומר) זו העובדה שהטיפול ב GPZ בא 1000 ק"מ קודם .

שאול DR650

New member
נירקו אני מתנצל

אני רואה שגם לבנים ששואלים שאלות טחונות אתה עונה יפה...

C O L T

New member
הוא פשוט מנסה להתמודד איתי

על תפקיד הטרול המציפן של הפורום

shayvilk

New member
אם כבר מדברים על הצפות

נגמר עוד חודש.... איפה הבחור עם הסטטיסטיקה??? האם יש לנו מלך חדש או שCOLT ימשיך בראש הטבלה???

shayvilk

New member
COLT שומר על התואר../images/Emo47.gif

אז מה עם כל השאר נו תראה את הדירוג...

COOL NIGA

New member
אי אר

אם אני ילך על אי אר אני יכול למצוא אי אר טובה ובמצב טוב? , ושלא תיראה מוסך הרבה , וחזקה , ככה ב15 אלף? או צריך למצוא משהו יותר יקר קצת ? למה שאני מחפש. איזה שנה אני יכול לקבל על ככה ב15 אלף?

תגובה לך ולתומרקה

הנה הסיבה לראיית מוסך יותר.. באותם שנתונים המחירים של שני הכלים לא זהים.. ה ER יותר זול.. המחירון של ER 98 עומד כרגע על 17,500 לאחר שחיטה של מוטו אז כדאי לך למשוך קצת יותר מזומנים.. אל תשכח ציוד רכיבה, ביטוח ועוד קצת כסף לביטחון.

lirandr

New member
../images/Emo4.gifזאת השוואה עקומה.

כשאתה משווה בין 2 כלים, אז תשווה מאותה השנה. אם ככה, אז אני יכול לומר שR1000 2005 יותר זול לאחזקה מGS 89 , כי ל89 צריך להחליף מנוע ומערכת חשמל וכו'...

לא מניסיון אישי

אבל הבנתי שגם מאותה שנה ה GPZ יותר יקר... באחזקה... וחוץ מזה שלבן אדם יש תקציב אתה בודק לפי התקציב שלו.

T0MERKE

New member
"הבנתי ש..."

אקיצר, אתה מזיין ת'שכל. סע לים, תחזור עם רשמים וחוויות.

Doctor Junior

New member
מנסיון אישי של מעל שנתיים, תקנה CB

כלי אמין שיכול לספק המון פאן גם ברכיבות מנהלתיות וגם ברכיבות "חזקות". כמה שאפשר לרכב חזק עם 500 כמובן.

למעלה