ג'י ושטויות כאלה... ראו את זה כשרשור התייצבות.
D DJ$upreme New member 4/3/07 #5 לאור הביקוש הרב למסיבה ויש הרבה מאוד נרשמים היום, החלטנו לפתוח רחבה נוספת, לרגאיי, אנדרגראונד ואולדסקול... יתקלט בה כנראה רביד "שורף הרמקולים" NECHINECH עדכונים בהמשך.
לאור הביקוש הרב למסיבה ויש הרבה מאוד נרשמים היום, החלטנו לפתוח רחבה נוספת, לרגאיי, אנדרגראונד ואולדסקול... יתקלט בה כנראה רביד "שורף הרמקולים" NECHINECH עדכונים בהמשך.
L L O L As Thing New member 4/3/07 #10 ../images/Emo45.gif מתייצבת עם האיש שלי ונוסעת ישר אח"כ לבסיס עד 10 בלילה למסיבת פורים...מטורף לגמרי,בדיוק כמו שאני אוהבת.
../images/Emo45.gif מתייצבת עם האיש שלי ונוסעת ישר אח"כ לבסיס עד 10 בלילה למסיבת פורים...מטורף לגמרי,בדיוק כמו שאני אוהבת.
T TakTik New member 4/3/07 #11 סורי, אבל הפעם לא, אני בג'יימס בראון טריביוט....נשמע הרבה יותר מעניין למרות שאני מת על קוטג' וממש ממש רציתי להתחפש השנה.... טוב נו, נשמור את התחפושת לשנה הבאה אולי אפילו הייתי בא רק כדי למחזר את תחפושת הקוטג' שלי. מעיין מפגש צמרת
סורי, אבל הפעם לא, אני בג'יימס בראון טריביוט....נשמע הרבה יותר מעניין למרות שאני מת על קוטג' וממש ממש רציתי להתחפש השנה.... טוב נו, נשמור את התחפושת לשנה הבאה אולי אפילו הייתי בא רק כדי למחזר את תחפושת הקוטג' שלי. מעיין מפגש צמרת